Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι κακο deal. Απλα να εχεις στο νου σου οτι πρεπει να πληρωσεις το 20% του ποσου και ειναι μονο για ενα χρονο.Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Με Ξηρογιαννόπουλο έχει κανένας εμπειρία; Γιατί το ποσό στα 80 € ασφαλίστρων δεν είναι απαγορευτικό για το Pro Max. Sorry για το Offtopic.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δλδ για αλλαγη οθονης βγαινει 80€+ (400*0.2) = 160 ευρω
Και αν θελει αντικασταση βγαινει 80+ (780*0.2) = 236.
Εχε υποψιν σου ομως οτι αυτοι το εχουν υπολογισει και ξερουν οτι ειναι σχεδον απιθανο να παθεις κατι στον εναν χρονο. Επισης καλυπτει μονο ενα συμβαν σε αυτον τον χρονο και εχουν συνεργασια μονο με την Infoquest. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να κανω combo αγορα με απαλλαγη ΦΠΑ + αγορα Apple Care +.
Σε αυτην την περιπτωση εχεις χωρις μα μου δευτερο χρονο εγγυησης σε ολα τα εξουσιοδοτημενα σερβις Apple ανα τον κοσμο, και 4 περιστατικα accidental damage για 2 χρονια (2 περιστατικα / ετος). Το κοστος ειναι περιπου 180 ευρω και η απαλλαγη ειναι περιπου 30 ευρω για αλλαγη οθονης και 100 ευρω για αντικατασταση συσκευης.
Επισης ολα ειναι συστημικα μεσω του συστηματος σερβις GSX της Apple οποτε δε χρειαζεται ουτε να δηλωνεις σε ασφαλιστικες ουτε να μπλεκεις με χαρτουρες και τετοια.
Δεν ξερω αν θα βρεις καλυτερο deal απο αυτο.
Τελευταία επεξεργασία από: Franjelisco, 26/11/2020 - 13:28