Η Mujjo για σήμερα -30% με VIP30 κωδικό στο Checkout.
Μόλις παράγγειλα την tan για το 12 mini. Θα ανεβάσω φωτογραφίες μόλις την πάρω.
Δημοσίευση 27/11/2020 - 15:22
Η Mujjo για σήμερα -30% με VIP30 κωδικό στο Checkout.
Δημοσίευση 28/11/2020 - 20:33
Τελευταία επεξεργασία από: DiS, 28/11/2020 - 20:34
Δημοσίευση 28/11/2020 - 21:32
Αυτό είναι το Torras που συζητιέται ότι είναι καλό ;
Αυτό είναι αλλά μην το πάρεις από uk, πάρε το από de, γιατί εμένα ήταν να έρθει πριν δέκα μέρες και ακόμη περιμένω. Μίλησα με Amazon μέσω chat και μου λέγανε συγγνώμη και κάτι παπαριές του στυλ ότι πρέπει να περιμένω μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου. Δεν το περίμενα αυτό από το support της Amazon, αλλά για παραγγελία που έγινε στις 4 Νοεμβρίου και ακόμη δεν ήρθε, περίμενα περισσότερα. Και τώρα είμαι χωρίς προστατευτικό από το προηγούμενο Σάββατο που παρέλαβα το τηλέφωνο. Με κόβω να κάνω refund και να ψωνίζω κάτι από την εγχώρια αγορά.
Δημοσίευση 28/11/2020 - 21:48
Ναι, ευχαριστώ το πρόσεξα.Αυτό είναι αλλά μην το πάρεις από uk, πάρε το από de, γιατί εμένα ήταν να έρθει πριν δέκα μέρες και ακόμη περιμένω. Μίλησα με Amazon μέσω chat και μου λέγανε συγγνώμη και κάτι παπαριές του στυλ ότι πρέπει να περιμένω μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου. Δεν το περίμενα αυτό από το support της Amazon, αλλά για παραγγελία που έγινε στις 4 Νοεμβρίου και ακόμη δεν ήρθε, περίμενα περισσότερα. Και τώρα είμαι χωρίς προστατευτικό από το προηγούμενο Σάββατο που παρέλαβα το τηλέφωνο. Με κόβω να κάνω refund και να ψωνίζω κάτι από την εγχώρια αγορά.
Δημοσίευση 28/11/2020 - 22:03
Δημοσίευση 28/11/2020 - 22:07
Αυτό είναι αλλά μην το πάρεις από uk, πάρε το από de, γιατί εμένα ήταν να έρθει πριν δέκα μέρες και ακόμη περιμένω. Μίλησα με Amazon μέσω chat και μου λέγανε συγγνώμη και κάτι παπαριές του στυλ ότι πρέπει να περιμένω μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου. Δεν το περίμενα αυτό από το support της Amazon, αλλά για παραγγελία που έγινε στις 4 Νοεμβρίου και ακόμη δεν ήρθε, περίμενα περισσότερα. Και τώρα είμαι χωρίς προστατευτικό από το προηγούμενο Σάββατο που παρέλαβα το τηλέφωνο. Με κόβω να κάνω refund και να ψωνίζω κάτι από την εγχώρια αγορά.
Απο UK 9 μέρες.
Δημοσίευση 28/11/2020 - 22:30
Συμφωνώ για το AppleCare. Και πέρυσι στο 11 pro max και φέτος στο 12 pro max έκανα AppleCare+. Και θέλω τον 2ο χρόνο γιατί το κρατάει η σύζυγος το "παλιό" και το δίνει στα παιδιά ενώ εγώ όχι. Για τη Revolut κάποιοι λένε καλά λόγια και κάποιοι όχι. Στο reddit εχει μηνύματα κόσμου που εξυπηρετήθηκε και άλλους που τους ταλαιπώρησαν τρελά αλλά στο τέλος έγινε η δουλειά τους. Ξηρογιαννόπουλο είχα κάνει στο Χ και το Xs max αλλά δεν το χρειάστηκα για να έχω εικόνα. Φαντάζομαι όμως ότι εξυπηρετούν.
ωραιος! με ποιον τροπο το αγορασες το apple care?
Δημοσίευση 29/11/2020 - 00:18
Σε privacy τίποτα μέχρι να έρθει της klearlook έχουμε;Ναι.
Δημοσίευση 29/11/2020 - 08:11
sorry αν είναι off topic αλλα έχετε βρει πουθενά τον magsafe ετοιμοπαράδοτο ?
Δημοσίευση 29/11/2020 - 10:01
Δημοσίευση 29/11/2020 - 10:13
Ναι, ευχαριστώ το πρόσεξα.
Το αναφέρει μονίμως σε μπανεράκι εδώ και κάποιες μέρες.
14/12 δίνει το αγγλικό, 4/12 το γερμανικό.
Τόσα χρόνια από Γερμανία έκαναν κανα μήνα να μου έρθουν. Αγγλία το πολύ μια βδομάδα.
Άλλαξαν τα πράγματα.
Έχω παραγγείλει ήδη και μια spigen «ντόπια», θα έρθει Τρίτη.
Εγώ, φαντάσου, όταν έκανα την παραγγελία δεν υπήρχε το μπανεράκι αυτό, τις επόμενες μέρες εμφανίστηκε. Στη θέση σου θα έπαιρνα κάτι από εδώ. Είναι γιορτές και είναι ασύμφορο να πληρώσεις τόσα μεταφορικά με τόσες μέρες παράδοσης. Ο Νίκος παρέλαβε στις 9, ίσως γιατί πρόλαβε το μεγάλο μπαμ πριν το lockdown. Βέβαια, όλα αυτά για απλή αποστολή και όχι express, αλλά και πάλι δεν δικαιολογούνται.
Τελευταία επεξεργασία από: BIOXALK, 29/11/2020 - 10:14
Δημοσίευση 29/11/2020 - 10:47
Για το εξπρές αστειευόμουνα. Αναφέρει 3πλάσιο κόστος και ίδια εκτιμώμενη ημερομηνία με την απλή αποστολή. Έχουν χάσει τον έλεγχο.Εγώ, φαντάσου, όταν έκανα την παραγγελία δεν υπήρχε το μπανεράκι αυτό, τις επόμενες μέρες εμφανίστηκε. Στη θέση σου θα έπαιρνα κάτι από εδώ. Είναι γιορτές και είναι ασύμφορο να πληρώσεις τόσα μεταφορικά με τόσες μέρες παράδοσης. Ο Νίκος παρέλαβε στις 9, ίσως γιατί πρόλαβε το μεγάλο μπαμ πριν το lockdown. Βέβαια, όλα αυτά για απλή αποστολή και όχι express, αλλά και πάλι δεν δικαιολογούνται.
Τελευταία επεξεργασία από: DiS, 29/11/2020 - 10:48
Δημοσίευση 29/11/2020 - 13:22
ωραιος! με ποιον τροπο το αγορασες το apple care?
Φέτος επειδή η Ιταλική μου κάρτα έληξε και δεν πήρα ακόμη τη νέα στα χέρια μου το αγόρασα από Ολλανδία με κάρτα φίλου Ολλανδική και τη διεύθυνση του στην Ολλανδία. Δε φτάνει μόνο η κάρτα να είναι της χώρας που γίνεται η αγορά αλλά και η διεύθυνση χρέωσης της κάρτας να συμφωνεί. Τα στοιχεία του ασφαλιστηρίου ήρθαν πάντως στο όνομα μου, το τιμολόγιο στα στοιχεία του φίλου μου και στο κινητό μου άλλαξε η κάλυψη στις πληροφορίες μέχρι τις 26 /11 /2022..Έχει το accidental damage, express replacement και priority access covered.
Τελευταία επεξεργασία από: xsiv74, 29/11/2020 - 13:23
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες