Εδώ έχουν κάνει κλώνους τα airpods, σε μια θηκούλα με mag θα κολλήσουν;
Ειδικά φέτος με το magsafe θεωρώ αρκετά δύσκολή την μαιμού...που να την πουλάνε σαν γνήσια!
Δημοσίευση 21/12/2020 - 12:58
Εδώ έχουν κάνει κλώνους τα airpods, σε μια θηκούλα με mag θα κολλήσουν;
Ειδικά φέτος με το magsafe θεωρώ αρκετά δύσκολή την μαιμού...που να την πουλάνε σαν γνήσια!
Δημοσίευση 21/12/2020 - 14:17
Δύσκολα θα αντιγράψουν το χρωμα που εμφανίζει όταν μπαίνει η θήκη φέτος.Εδώ έχουν κάνει κλώνους τα airpods, σε μια θηκούλα με mag θα κολλήσουν;
Δημοσίευση 21/12/2020 - 14:31
Mονο αν εχεις τη θηκη αυτη την ξερεις αυτην την πληροφορια εκτος αν τυχαια το εχεις διαβασει καπου / ακουσει απο αλλον.
Ξερεις ποσοι πηραν τα "airpods" και μετα απο καιρο συνειδητοποιησαν οτι δεν εμφανιζοντουσαν καν το menu τους στο κινητο;
Συνδεοντουσαν οι κλωνοι μεσω του blutooth κανονικα και δεν εβλεπαν το μενου με τις αλλες ρυθμισεις, οποτε θεωρουσαν οτι αυτο ειναι και ολα καλα.
Πολλοι ειναι αυτοι που δεν ξερουν να το ξεχωρισουν, οσο και αν μας κανει εντυπωση.
Δύσκολα θα αντιγράψουν το χρωμα που εμφανίζει όταν μπαίνει η θήκη φέτος.
Αλλάζει ανάλογα με ποια θήκη βάζεις.
Δημοσίευση 21/12/2020 - 14:35
Δύσκολα θα αντιγράψουν το χρωμα που εμφανίζει όταν μπαίνει η θήκη φέτος.
Αλλάζει ανάλογα με ποια θήκη βάζεις.
Εγώ έχω την δερμάτινη και μια φορά μου δείχνει το χρώμα και 10 όχι!!! (αγορασμένη από istorm)
Δημοσίευση 21/12/2020 - 14:41
Εγώ έχω την δερμάτινη και μια φορά μου δείχνει το χρώμα και 10 όχι!!! (αγορασμένη από istorm)
Ειναι κλώνος μήπως έχεις και airpods που δεν βγάζει μενού?
Πέρα απο την πλάκα δεν το έχω δοκιμάσει και πολλές φορές αλλά νομίζω το βγάζει μόνο οταν εισαι στο lockscreen και μαζί κάνει και έναν ήχο.
Τελευταία επεξεργασία από: vagelisvl, 21/12/2020 - 14:45
Δημοσίευση 21/12/2020 - 14:41
Mονο αν εχεις τη θηκη αυτη την ξερεις αυτην την πληροφορια εκτος αν τυχαια το εχεις διαβασει καπου / ακουσει απο αλλον.
Ξερεις ποσοι πηραν τα "airpods" και μετα απο καιρο συνειδητοποιησαν οτι δεν εμφανιζοντουσαν καν το menu τους στο κινητο;
Συνδεοντουσαν οι κλωνοι μεσω του blutooth κανονικα και δεν εβλεπαν το μενου με τις αλλες ρυθμισεις, οποτε θεωρουσαν οτι αυτο ειναι και ολα καλα.
Πολλοι ειναι αυτοι που δεν ξερουν να το ξεχωρισουν, οσο και αν μας κανει εντυπωση.
Υποτίθεται όταν δίνεις τόσα χρήματα κάνεις μια έρευνα αγοράς ή έστω και μετά την αγορά!
Δημοσίευση 21/12/2020 - 14:46
Ειναι κλώνος μήπως έχεις και airpods που δεν βγάζει μενού?
Δεν το έχω δοκιμάσει και πολλές φορές αλλά νομίζω το βγάζει μόνο οταν εισαι στο lockscreen και μαζί κάνει και έναν ήχο.
Μία στις δέκα , μόλις τώρα καλά πάμε! χαχαχαχα! Ίσως φταίει που είναι κόκκινη η θήκη
Δημοσίευση 21/12/2020 - 16:37
Update σχετικά με τη Clear Silicone της Apple:Οι φετινές σιλικόνης είναι όντως πολύ καλές.
Και βοηθάει κυρίως η αλλαγή του σχεδιασμού με το Flat Design.
Περιμένω εντυπώσεις για πιθανές γρατζουνιές και πόσο φαίνονται.
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 21/12/2020 - 16:37
Δημοσίευση 21/12/2020 - 17:15
Εννοείται πως Ελλάδα δε θα με καλύψουν, ίσως μόνο αν είχαμε επίσημο store να γινόταν κάτι... Δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με την ποιότητά των διάφανων πέρσι, πρώτη φορά φέτος πήρα από σπόντα λόγω Pacific Blue και μάλιστα χωρίς να το ψάξω πριν (και τώρα τα λούζομαι).Κρίμα. Και δε νομίζω να σε καλύψουν κιόλας γι’ αυτό.
Πάντως και η περσινή αντίστοιχη διάφανη της Apple για το 11, μόνο καλή δεν την έλεγες.
Παίζει να ‘ταν απο τις χειρότερες επιλογές.
Δημοσίευση 21/12/2020 - 18:35
Update σχετικά με τη Clear Silicone της Apple:
Δυστυχώς, ο "μήνας του μέλιτος" δεν κράτησε για πολύ. Από γρατζουνιές έχω διαπιστώσει μόνο ελάχιστες πολύ αχνές, σαν hairlines, που δεν ενοχλούν, αλλά προέκυψε πολύ σοβαρότερο πρόβλημα...
Επιχείρησα σήμερα να αφαιρέσω τη θήκη για να σκουπίσω ένα άκρως ενοχλητικό σκουπιδάκι και όταν την ξαναφόρεσα στο κινητό, διαπίστωσα ράγισμα στην κάτω άκρη, στην πίσω πλευρά! Το οποίο δεν υπήρχε πριν, 100%.
Με μία μόνο φορά που την αφαίρεσα και την ξαναέβαλα, έκανε ήδη ράγισμα Μία θήκη που κοστίζει 55 ευρώ! Ήμαρτον δηλαδή.
Επειδή όμως δεν θέλω να γκρινιάζω με το παραμικρό, έκανα την έρευνά μου, να δω μήπως έκανα εγώ κάτι λάθος βρε αδερφέ, μήπως τη ζόρισα παραπάνω απ´όσο έπρεπε.
Βρήκα λοιπόν αυτό το θέμα, το οποίο έχει άπειρα post και αναφέρεται το συγκεκριμένο πρόβλημα πολλές φορές:
https://www.reddit.c...utm_name=iossmf
Οπότε μακριά από τη συγκεκριμένη θήκη παιδιά...
Δημοσίευση 21/12/2020 - 18:39
Απο που τη πήρες?Εννοείται πως Ελλάδα δε θα με καλύψουν, ίσως μόνο αν είχαμε επίσημο store να γινόταν κάτι... Δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με την ποιότητά των διάφανων πέρσι, πρώτη φορά φέτος πήρα από σπόντα λόγω Pacific Blue και μάλιστα χωρίς να το ψάξω πριν (και τώρα τα λούζομαι).
Πώς σου διατηρείται η Poppy; Οι γωνίες από θέμα φθοράς είναι ok; Διαβάζω συνέχεια παράπονα για τις θήκες φέτος, πολύς κόσμος αναφέρει ότι η ποιότητα τους είναι χειρότερη και ότι φθείρεται το υλικό αδικαιολόγητα γρήγορα, ειδικά στις γωνίες. Ότι μάλλον έχει γίνει πιο λεπτό το layer του δέρματος και άλλα τέτοια όμορφα.
Συν το άλλο πρόβλημα που το κινητό δεν εφαρμόζει τέλεια στις άκρες και κάθε τόσο πετάγεται έξω. Έχουν καταφύγει σε λύσεις όπως διπλή ταινία από μέσα, για να σφηνώνει καλά το κινητό, αστεία πράγματα.
Δημοσίευση 21/12/2020 - 19:11
Θα δοκιμάσω mail, δεν έχεις άδικο. Για το γαμώτο, όπως λες.Κρίμα.
Υποθέτοντας την προσοχή με την οποία την μεταχειρίζεσαι κι εσύ και τις αναφορές που παραθέτεις, ευχαριστώ που μ έσωσες από ένα 50ρικο. Και δεν μιλάω μόνο για το σπάσιμο που μπορεί να «έτυχε» αλλά και για τις γρατσουνιές.
Επόμενη μου η κλασική white silicone, δε γίνεται να μην έχω και γι αυτό.
Πάντως, εννοείται πως θα δοκίμαζα ένα mail στο κατάστημα αγοράς. Φυσικά είναι σπάσιμο και οι προσδοκίες δεν πρέπει να είναι μεγάλες, αλλά σίγουρα αξίζει μια προσπάθεια έτσι για το γαμώτο και για το 50ρικο. Οι μέρες χρήσης είναι πολύ λίγες, με λίγη καλή πίστη θα μπορούσε κάποιος καλοπροαίρετος να σε καλύψει.
Την πήρα από Document, ταυτόχρονα με το τηλέφωνο, αφού το αποφάσισα πολύ ξαφνικά να πάρω τη συσκευή, όταν με πήραν και μου είπαν ότι υπάρχει PB διαθέσιμο. Τους ρώτησα επιτόπου τηλεφωνικά για θήκη και μου είπαν ότι δεν είχαν Poppy/Baltic Blue που είναι τα χρώματα που με ενδιαφέρουν, οπότε κατέληξα στη διάφανη με το σκεπτικό ότι τουλάχιστον θα βλέπω το χρώμα της συσκευής για κάποιο καιρό, μέχρι να αγοράσω άλλη.Απο που τη πήρες?
Παραδόξως δεν έχει το παραμικρό και σκέψου πως τη βάζω συνέχεια σε τσέπες.
Ούτε το θέμα που δεν κουμπώνει σωστά έχω.
Αλλά ναι, είναι πολύ λεπτό το κομμάτι του δέρματος. Δε ξέρω και πως ήταν πέρυσι.
Για ‘μενα μακράν η καλύτερη δερμάτινη που έβγαλαν ήταν με το 6/Plus.
Απίστευτη υφή και τότε το δέρμα ήταν πιο χοντρό, πιο πειστικό.
Δημοσίευση 21/12/2020 - 19:23
Πολλά θέματα φέτος. Θέλει να βγάλει και apple car παναθεμά την.
Θα φεύγουν οι ρόδες στο δρόμο και ούτε το 'find my' δε θα τις βρίσκει που είναι. Προσωπικά έχω ξενερώσει τρελά μαζί τους.
Τα αξεσουάρ τους τύπου θήκες, wallets και άλλα χαζά, δεν τα αγοράζω ουτέ για πλάκα (way overpriced για αυτό που δίνουν και η ποιότητα τους αντικειμενικά είναι μεσαίας τάξης). Λίγα και καλά βγάζει (και σε αυτά τα καλά δεν πιάνεται), αλλά από την άλλη κοντεύει να γίνει και super market. Μόνο χαρτοπετσέτες δεν έχει βγάλει ακόμα (έλεος κάπου).
Update σχετικά με τη Clear Silicone της Apple:
Δυστυχώς, ο "μήνας του μέλιτος" δεν κράτησε για πολύ. Από γρατζουνιές έχω διαπιστώσει μόνο ελάχιστες πολύ αχνές, σαν hairlines, που δεν ενοχλούν, αλλά προέκυψε πολύ σοβαρότερο πρόβλημα...
Επιχείρησα σήμερα να αφαιρέσω τη θήκη για να σκουπίσω ένα άκρως ενοχλητικό σκουπιδάκι και όταν την ξαναφόρεσα στο κινητό, διαπίστωσα ράγισμα στην κάτω άκρη, στην πίσω πλευρά! Το οποίο δεν υπήρχε πριν, 100%.
Με μία μόνο φορά που την αφαίρεσα και την ξαναέβαλα, έκανε ήδη ράγισμα Μία θήκη που κοστίζει 55 ευρώ! Ήμαρτον δηλαδή.
Επειδή όμως δεν θέλω να γκρινιάζω με το παραμικρό, έκανα την έρευνά μου, να δω μήπως έκανα εγώ κάτι λάθος βρε αδερφέ, μήπως τη ζόρισα παραπάνω απ´όσο έπρεπε.
Βρήκα λοιπόν αυτό το θέμα, το οποίο έχει άπειρα post και αναφέρεται το συγκεκριμένο πρόβλημα πολλές φορές:
https://www.reddit.c...utm_name=iossmf
Οπότε μακριά από τη συγκεκριμένη θήκη παιδιά...
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 21/12/2020 - 19:23
Δημοσίευση 21/12/2020 - 19:26
Έτυχε, εννοώντας πως δεν προήλθε από πτώση. Προφανώς φταίει το ανοιχτό κάτω μέρος που τους αναγκάζει να κάνουν πιο «σφιχτές» τις κάτω γωνίες για να μην πετάγονται τηλέφωνα δεξιά αριστερά. Έβγαλα προχτές τη δερμάτινη από το Xs Max με την ίδια ηλίθια ανοιχτή σχεδίαση και φοβήθηκα πως θα σπάσω το τηλέφωνο από την πίεση που χρειάστηκε να εφαρμόσω. Ευτυχώς οι φετινές σιλικόνης εφαρμόζουν καλά και αφαιρούνται εύκολα αλλά όχι ακούσια.Θα δοκιμάσω mail, δεν έχεις άδικο. Για το γαμώτο, όπως λες.
Εννοείται πως η προσοχή που δίνω σε κινητό και θήκη, αγγίζει πάντα τα όρια της παράνοιας.
Το ακουμπάω ανεξαιρέτως με τεράστια προσοχή σε όλες τις επιφάνειες (ακόμα και τις μαλακές, όπως καναπέδες) και μπαίνει μόνο σε μία θήκη στην τσάντα μου, όπου δεν βάζω ποτέ τίποτα άλλο.
Οπότε ναι, και οι γρατζουνιές είναι too much, απλά το σοκ του ραγίσματος ήταν τέτοιο που τις επισκίασε κάπως.
Το ράγισμα σίγουρα δεν έτυχε, είναι κατασκευαστικό θέμα 100%. Ίσως επειδή η θήκη είναι σκληρό πλαστικό all around, αλλά οι γωνίες μόνο είναι πιο μαλακές, οπότε ίσως να ζορίζονται στο βάλε-βγάλε.
Την πήρα από Document
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες