Ναι αυτή είναι. Έκανε 32 μέρες να έρθει φαντάσουΗ diamond clear είναι αυτή;
Αυτή εδώ;
TORRAS Diamond Series Case Compatible with 12 Pro Max https://www.amazon.d...ding=UTF8&psc=1
Τελευταία επεξεργασία από: iTsikos, 23/12/2020 - 12:48
Δημοσίευση 23/12/2020 - 12:47
Ναι αυτή είναι. Έκανε 32 μέρες να έρθει φαντάσουΗ diamond clear είναι αυτή;
Αυτή εδώ;
TORRAS Diamond Series Case Compatible with 12 Pro Max https://www.amazon.d...ding=UTF8&psc=1
Τελευταία επεξεργασία από: iTsikos, 23/12/2020 - 12:48
Δημοσίευση 23/12/2020 - 12:48
Με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό γιατί θα πάρω μία Torras, αλλά βλέπω τώρα ότι η συγκεκριμένη έχει κάτι dots περιμετρικά που δε μου αρέσουν...Η diamond clear είναι αυτή;
Αυτή εδώ;
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 23/12/2020 - 12:49
Δημοσίευση 23/12/2020 - 12:52
Τα dots δεν ενοχλούν ιδιαίτερα και δεν κάνει νερά η θήκηΜε ενδιαφέρει κι εμένα αυτό γιατί θα πάρω μία Torras, αλλά βλέπω τώρα ότι η συγκεκριμένη έχει κάτι dots περιμετρικά που δε μου αρέσουν...
Το έχει και η Diamonds Clear και η Crystal Clear αυτό; Στις φωτό στο site τους δε το δείχνουν...
Δημοσίευση 23/12/2020 - 13:24
Είναι δηλαδή αρκετά μαλακό το υλικό, γι'αυτό χρειάζεται τα dots ώστε να μην κάνει νερά;Τα dots δεν ενοχλούν ιδιαίτερα και δεν κάνει νερά η θήκη
Δημοσίευση 23/12/2020 - 13:32
Είναι δηλαδή αρκετά μαλακό το υλικό, γι'αυτό χρειάζεται τα dots ώστε να μην κάνει νερά;
Η Clear της Apple που είναι σκληρή, δεν κάνει καθόλου νερά, βέβαια έχει άλλα θέματα, γι'αυτό θέλω να πάρω άλλη διάφανη...
Βασικά θα ήθελα πολύ να βρω μία τόσο σκληρή όσο η Clear της Apple, με ίδιο πάχος, χωρίς καθόλου labels και patterns, αλλά με καλύτερη ποιότητα υλικού ώστε να μη σπάει στο βάλε-βγάλε.
Μάλλον ζητάω πολλά
Δημοσίευση 23/12/2020 - 13:44
Εμένα πάλι αυτά τα dots μ αρέσουν.Γι αυτό ρώτησα κι εγώ αν είναι η ίδια επειδή δεν φαίνονται στην φωτό!
Δημοσίευση 23/12/2020 - 14:03
Είναι δηλαδή αρκετά μαλακό το υλικό, γι'αυτό χρειάζεται τα dots ώστε να μην κάνει νερά;
Η Clear της Apple που είναι σκληρή, δεν κάνει καθόλου νερά, βέβαια έχει άλλα θέματα, γι'αυτό θέλω να πάρω άλλη διάφανη...
Βασικά θα ήθελα πολύ να βρω μία τόσο σκληρή όσο η Clear της Apple, με ίδιο πάχος, χωρίς καθόλου labels και patterns, αλλά με καλύτερη ποιότητα υλικού ώστε να μη σπάει στο βάλε-βγάλε.
Μάλλον ζητάω πολλά
Δημοσίευση 23/12/2020 - 14:29
Χαχαχα, πόσο μπορεί να διαφέρουν τα γούσταΕμένα πάλι αυτά τα dots μ αρέσουν.Γι αυτό ρώτησα κι εγώ αν είναι η ίδια επειδή δεν φαίνονται στην φωτό!
Δημοσίευση 23/12/2020 - 17:41
Ο ρόλος των dots, που άρχισαν να υλοποιούν οι εταιρίες στις διαφανές θήκες με την κυκλοφορία του iPhone 7 Jet Black στο οποίο είχαν παραπονεθεί τότε χρηστες ότι οποία διαφανή έβαζαν έκανε νερά. Έκτοτε το έχουν μέχρι και οι φθηνιάρικες του eBay. Αισθητικά δεν κάνει διαφορά στο μάτι σε σχέση με μια που δεν έχει dots. Αυτό που καθιστά εκνευριστική την ύπαρξη τους είναι ότι γίνονται «ένα» με το stainless steel με αποτέλεσμα όταν θελήσεις να τη βγάλεις για το καθαρίσεις να δίνει την αίσθηση ότι έχει σφηνωσει. Αυτό αντιμετώπισα εγώ τουλάχιστον εγώ με την totallee στο XS.Χαχαχα, πόσο μπορεί να διαφέρουν τα γούστα
Τελευταία επεξεργασία από: giolnts, 23/12/2020 - 17:43
Δημοσίευση 23/12/2020 - 18:54
Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 23/12/2020 - 18:56
Δημοσίευση 23/12/2020 - 19:10
Εγω πηρα Spigen διαφανη και tempered απο Ελλαδα, ηρθαν σε 3 μερες και τελος. Και η θηκη και το γυαλι ειναι πολυ ωραια. Πολυ ικανοποιημενος. Αργοτερα
οταν ανοιξει κανα μαγαζι θα δω υφη σιλικονης και δερματινης επισημης απο κοντα για να διαλεξω μια.
Sent from my iPhone using Tapatalk
3 μέρες από που αν είναι εύκολο ? Στείλε σε παρακαλώ να το δούμε
Δημοσίευση 23/12/2020 - 19:11
3 μέρες από που αν είναι εύκολο ? Στείλε σε παρακαλώ να το δούμε
Δημοσίευση 23/12/2020 - 19:32
Εγω πηρα Spigen διαφανη και tempered απο Ελλαδα, ηρθαν σε 3 μερες και τελος. Και η θηκη και το γυαλι ειναι πολυ ωραια. Πολυ ικανοποιημενος. Αργοτερα
οταν ανοιξει κανα μαγαζι θα δω υφη σιλικονης και δερματινης επισημης απο κοντα για να διαλεξω μια.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ποια Spigen είναι?
Δημοσίευση 23/12/2020 - 19:35
Δημοσίευση 23/12/2020 - 19:49
Είμαι τελείως άσχετη σε ό,τι αφορά διάφανες θήκες, καθώς είχα πολλά χρόνια να αγοράσω...Ο ρόλος των dots, που άρχισαν να υλοποιούν οι εταιρίες στις διαφανές θήκες με την κυκλοφορία του iPhone 7 Jet Black στο οποίο είχαν παραπονεθεί τότε χρηστες ότι οποία διαφανή έβαζαν έκανε νερά. Έκτοτε το έχουν μέχρι και οι φθηνιάρικες του eBay. Αισθητικά δεν κάνει διαφορά στο μάτι σε σχέση με μια που δεν έχει dots. Αυτό που καθιστά εκνευριστική την ύπαρξη τους είναι ότι γίνονται «ένα» με το stainless steel με αποτέλεσμα όταν θελήσεις να τη βγάλεις για το καθαρίσεις να δίνει την αίσθηση ότι έχει σφηνωσει. Αυτό αντιμετώπισα εγώ τουλάχιστον εγώ με την totallee στο XS.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες