Θήκες iPhone 12 Pro/Max
Ad
Δημοσίευση 25/01/2021 - 16:20
Πρώτη με μεγάλη διαφορά απο τη 2η, η Graft Laverage επι εποχής "συλλεκτικού" (a.k.a. iPh 5).
Αγάπη μεγάλη.
Μετά η Synthesis και 3η μια Vaja επι εποχής 4S.
Το πρώτο Link θες.
Σε ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να επανέλθω σύντομα με ολοκληρωμένη άποψη για την Torras!
Δημοσίευση 25/01/2021 - 17:24
Κάτοχος iPhone 12 Pro πλέον και εγώ .. παράγγειλα από istorm την " Apple Silicone Case with MagSafe "
Και παρέλαβα την δερμάτινη αντι τις σιλικόνης. ( πολύ καλή εφαρμογή σαν θήκη )
Προσπαθώ εδώ και μέρες να επικοινωνήσω με το κατάστημα τις istorm αλλά δεν σηκώνει κανείς τηλέφωνο ούτε κάποια απάντηση στα emails..
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει περίπτωση αλλαγής ; Η να αρχίσω να συνηθίζω την αφή τις δερμάτινης;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 25/01/2021 - 17:57
Καλησπέρα στην ομάδα !
Κάτοχος iPhone 12 Pro πλέον και εγώ .. παράγγειλα από istorm την " Apple Silicone Case with MagSafe "
Και παρέλαβα την δερμάτινη αντι τις σιλικόνης. ( πολύ καλή εφαρμογή σαν θήκη )
Προσπαθώ εδώ και μέρες να επικοινωνήσω με το κατάστημα τις istorm αλλά δεν σηκώνει κανείς τηλέφωνο ούτε κάποια απάντηση στα emails..
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει περίπτωση αλλαγής ; Η να αρχίσω να συνηθίζω την αφή τις δερμάτινης;
Πολύ καλύτερη δερμάτινη, πιο ανθεκτική, καλορίζικο!
Δημοσίευση 25/01/2021 - 18:04
Αξίζει τα 10€ παραπάνωΠολύ καλύτερη δερμάτινη, πιο ανθεκτική, καλορίζικο!
Sent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 25/01/2021 - 18:09
Δημοσίευση 25/01/2021 - 20:45
Παίζει να είσαι και ο μόνος που δεν του αρέσει και που την πλήρωσε φθηνότεραΔηλαδή μόνο εγώ δεν χαίρομαι που πλήρωσα σιλικόνη κ πήρα δερμάτινη ;
Τελευταία επεξεργασία από: Karanir, 25/01/2021 - 20:45
Δημοσίευση 26/01/2021 - 23:31
Και κάπως έτσι κλείνει η "τριλογία" της TORRAS.
Πανέμορφο αποτέλεσμα! 2 ερωτήσεις :
1) σε συνδυασμό με το torras τζαμακι, έχει ακόμα lip η θήκη με την οθόνη?
2) έχεις κάποιον magsafe φορτιστή για να μας πεις αν πιάνει καλά;
Δημοσίευση 28/01/2021 - 17:03
Torras άκουγα και είπα να παραγγείλω .Παράγγειλα την συγκεκριμένη .Στα 25 Ε που κόστισε περίπου δεν πιάνει μια μπροστά σε Spiegen . Το κράτημα της είναι χάλια και το χρυσό είναι όπως είναι οι Κινεζιές με 2Ε που θα πάρετε από Ebay . Γλυστράει χωρίς να μου δίνει καμία αίσθηση. Έτσι ξανά μπήκε πάλι στην θήκη να πάει προίκα. Απλά το αναφέρω επειδή δεν έχω ακούσει κανένα αρνητικό σχόλιο εδώ μέσα και οφείλω να γράψω την προσωπική μου εμπειρία.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 28/01/2021 - 18:47
Torras άκουγα και είπα να παραγγείλω .Παράγγειλα την συγκεκριμένη .Στα 25 Ε που κόστισε περίπου δεν πιάνει μια μπροστά σε Spiegen . Το κράτημα της είναι χάλια και το χρυσό είναι όπως είναι οι Κινεζιές με 2Ε που θα πάρετε από Ebay . Γλυστράει χωρίς να μου δίνει καμία αίσθηση. Έτσι ξανά μπήκε πάλι στην θήκη να πάει προίκα. Απλά το αναφέρω επειδή δεν έχω ακούσει κανένα αρνητικό σχόλιο εδώ μέσα και οφείλω να γράψω την προσωπική μου εμπειρία.
το ενδεχομενο να εχεις παραξενεψει δεν παιζει ?
Δημοσίευση 28/01/2021 - 18:52
Πήρα τη plum silicone with magsafe , αν και 55 ευρω ειναι ΟΤΙ καλυτερο σε θήκη εχω βαλει σε κινητο μου .Απιστευτο
Δημοσίευση 28/01/2021 - 19:18
Δεν έχω δοκιμάσει την torras αλλά κι εγώ είμαι φαν της spigen χρόνια τώρα.Torras άκουγα και είπα να παραγγείλω .Παράγγειλα την συγκεκριμένη .Στα 25 Ε που κόστισε περίπου δεν πιάνει μια μπροστά σε Spiegen . Το κράτημα της είναι χάλια και το χρυσό είναι όπως είναι οι Κινεζιές με 2Ε που θα πάρετε από Ebay . Γλυστράει χωρίς να μου δίνει καμία αίσθηση. Έτσι ξανά μπήκε πάλι στην θήκη να πάει προίκα. Απλά το αναφέρω επειδή δεν έχω ακούσει κανένα αρνητικό σχόλιο εδώ μέσα και οφείλω να γράψω την προσωπική μου εμπειρία.
By the way, πριν λίγο μου ήρθε η επίσημη δερμάτινη σε μπλε. Δεν την έχω ανοίξει ακόμη.
Δημοσίευση 28/01/2021 - 19:47
Πήρα τη plum silicone with magsafe , αν και 55 ευρω ειναι ΟΤΙ καλυτερο σε θήκη εχω βαλει σε κινητο μου .Απιστευτο
Δώσε κάνα link!
Δημοσίευση 28/01/2021 - 20:00
Μονο που αυτη που εβαλες δεν εχει αναφερθει εδω μεσα. Εχω και γω τη διαφανη που εχουν ποσταρει τα παιδια πιο πισω και δεν εχει καμια σχεση με αυτα που αναφερεις.Torras άκουγα και είπα να παραγγείλω .Παράγγειλα την συγκεκριμένη .Στα 25 Ε που κόστισε περίπου δεν πιάνει μια μπροστά σε Spiegen . Το κράτημα της είναι χάλια και το χρυσό είναι όπως είναι οι Κινεζιές με 2Ε που θα πάρετε από Ebay . Γλυστράει χωρίς να μου δίνει καμία αίσθηση. Έτσι ξανά μπήκε πάλι στην θήκη να πάει προίκα. Απλά το αναφέρω επειδή δεν έχω ακούσει κανένα αρνητικό σχόλιο εδώ μέσα και οφείλω να γράψω την προσωπική μου εμπειρία.
Αντιθετα απο spigen μπορω να πω τα χειροτερα με τζαμακια 3d να ανασηκωνονται κτλ.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 41
0 μέλη, 41 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες