Mε ΕΛΤΑ Courier έρχονται.
Μπορεί να παραλάβεις και αργότερα.
Μήπως είχες Mail ενημέρωση πως θα καθυστερήσει?
Γιατί στα δικά μου τα πήγαν μια μέρα μετά.
Δημοσίευση 18/11/2020 - 17:41
Όχι, ρε Νικολή, δεν είχα καμία ενημέρωση, μου γράφει ότι δυστυχώς δεν υπάρχουν πληροφορίες παρακολούθησης. Και αν θέλω να επικοινωνήσω με τη Royal Mail. Δηλαδή, έρχεται courier; Δεν είχα βάλει το expedit σαν μέθοδο Αποστόλης αλλά το στάνταρ. Και αν δε σε βρουν, τι κάνουν αφήνουν χαρτάκι; Ευχαριστώ!
Τελευταία επεξεργασία από: BIOXALK, 18/11/2020 - 17:41
Δημοσίευση 18/11/2020 - 22:54
Μα από την αρχή της αγοράς δεν είχα δυνατότητα tracking. Όποτε δε μπορώ να δώσω οποιοδήποτε νούμερο στα ΕΛΤΑ. Από την πρώτη μέρα όταν πατάω στο track my order μου έβγαζε ότι δεν είναι υπάρχουν πληροφορίες για την ιχνηλάτηση του δέματος. Μου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσω με τη Royal Mail για περισσότερες πληροφορίες. Τι να πω, να μιλήσω με το support ή να περιμένω μια δυο μέρες; Πρώτη φορά δεν είχα tracking number από αγορά στο Amazon.
Δημοσίευση 18/11/2020 - 23:10
Ρε παιδιά, μια πληροφορία για εσάς που παραγγείλατε τζαμάκι της torras. Μου γράφει ότι εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης είναι το πολύ έως και σήμερα. Δεν έχει έρθει τίποτα. Έρχεται με Royal Mail και δεν έχει tracking number. Ξέρει κανείς πώς θα παραλάβω; Συστημένο η απλό; Παίζει να καθυστερήσει και άλλο; Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 18/11/2020 - 23:36
Μα από την αρχή της αγοράς δεν είχα δυνατότητα tracking. Όποτε δε μπορώ να δώσω οποιοδήποτε νούμερο στα ΕΛΤΑ. Από την πρώτη μέρα όταν πατάω στο track my order μου έβγαζε ότι δεν είναι υπάρχουν πληροφορίες για την ιχνηλάτηση του δέματος. Μου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσω με τη Royal Mail για περισσότερες πληροφορίες. Τι να πω, να μιλήσω με το support ή να περιμένω μια δυο μέρες; Πρώτη φορά δεν είχα tracking number από αγορά στο Amazon.
Θα τους δώσεις το Tracking που βλέπεις μέσα απο το Orders στο Amazon.
Αυτοί με τη σειρά τους θα σου δώσουν το νέο που έχει πάρει απο τη στιγμή που έχει μπεί Ελλάδα.
Γράψε λάθος.
Η δική μου αποστολή είχε γίνει με i-parcel.
Θεωρητικά μέχρι Παρασκευή θα τα έχεις.
Δημοσίευση 18/11/2020 - 23:38
Σε εμενα ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ κούριερ ειναι διαφορετικα καταστήματα.Μα από την αρχή της αγοράς δεν είχα δυνατότητα tracking. Όποτε δε μπορώ να δώσω οποιοδήποτε νούμερο στα ΕΛΤΑ. Από την πρώτη μέρα όταν πατάω στο track my order μου έβγαζε ότι δεν είναι υπάρχουν πληροφορίες για την ιχνηλάτηση του δέματος. Μου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσω με τη Royal Mail για περισσότερες πληροφορίες. Τι να πω, να μιλήσω με το support ή να περιμένω μια δυο μέρες; Πρώτη φορά δεν είχα tracking number από αγορά στο Amazon.
Δημοσίευση 19/11/2020 - 00:05
Ευχαριστώ παιδιά για την ενημέρωση. Αύριο θα πάω στα ΕΛΤΑ για αναζήτησή. Απλά είμαι περίεργος για το πώς θα ψάξω το αντικείμενο. Φαντάζομαι μόνο με βάση τα ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση παράδοσης του αδέκαστος.
Δημοσίευση 19/11/2020 - 00:09
Ρε παιδιά, μια πληροφορία για εσάς που παραγγείλατε τζαμάκι της torras. Μου γράφει ότι εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης είναι το πολύ έως και σήμερα. Δεν έχει έρθει τίποτα. Έρχεται με Royal Mail και δεν έχει tracking number. Ξέρει κανείς πώς θα παραλάβω; Συστημένο η απλό; Παίζει να καθυστερήσει και άλλο; Ευχαριστώ.
Από amazon.de τα δικά μου ήρθαν σε 3 μέρες (Παρασκευή τα παρήγγειλα, χθες ήρθαν). Με ups (γρήγορη παράδοση επιλογή στο amazon)
Σωστός! Βέβαια μου έκανε εντύπωση γιατί άμα δεις στο store της Klearlook στο Amazon σταματάει στο iphone X.
Δεν ανανέωσαν το "store" τους, αλλά τα πουλάνε κανονικά. Τι να πεις.
Τελευταία επεξεργασία από: aldon, 19/11/2020 - 00:09
Δημοσίευση 19/11/2020 - 00:23
Ευχαριστώ παιδιά για την ενημέρωση. Αύριο θα πάω στα ΕΛΤΑ για αναζήτησή. Απλά είμαι περίεργος για το πώς θα ψάξω το αντικείμενο. Φαντάζομαι μόνο με βάση τα ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση παράδοσης του αδέκαστος.
Εμπειρικά θα σου πω, πως συνήθως τέτοια πακέτα απο Amazon έρχονται και νωρίτερα απο το αναφερόμενο.
Η λογική λέει πως είναι θέμα ΕΛΤΑ πλέον, συν με το χαμό απο δέματα λόγω Lockdown.
Άδικα θα πας πάντως. Στο λέω για να μη τρέχεις και λόγω της κατάστασης.
Δημοσίευση 19/11/2020 - 15:26
Εγώ παράγγειλα και τις δύο να τις δω γιατί ένα σκασμό λεφτά δώσαμε να παίζουμε με μια δύο θήκες σιγά το πράγμα του παράγγειλα και ασορτί τζαμάκι και τα παρέλαβα και τα έχω φυλάξει μέχρι να παραλάβω το κινητό ;-).
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 19/11/2020 - 22:22
Έχει πάρει κανείς από Casetify να μου πει αν περνάνε οι θήκες από τελωνείο?
Δημοσίευση 20/11/2020 - 11:11
Για τους fans του camo:
https://www.amazon.c...3416705CD&psc=1
H πλάτη είναι see-through οπότε παίρνει την απόχρωση της πλάτης του κινητού.
Τα σπάει με τα χρώματα iPhone: Silver, Pacific blue, Midnight green
Δημοσίευση 20/11/2020 - 11:18
Καλημέρα,
Από Rhinoshield μου ήρθε χθες το παρακάτω :
"EXTRA 10% OFF Just For You
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες