Έχω ξενερώσει άγρια με το MacBook Air M1 8/256.
Δεν κάνει sharing τον εαυτό του σε σεταρισμενο δίκτυο. Δεν αλλάζει γλώσσα λειτουργικού μετά την επανεκκίνηση. Δεν κρατάει τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει με κόπο και σε κάθε επανεκκίνηση τα έχει παει όλα εκεί που ήταν πριν τα ρυθμίσεις.
Έπιασα τα έσβησα όλα και τον έφερα σε επίπεδο αρχικής αγοράς και ξεκίνησα πάλι όλα από την αρχή. Να μην σας τα πολυλογώ για 2η φορά πάλι ακριβώς τα ίδια προβλήματα.
Ψαχνω στο Ίντερνετ βρίσκω ερωτήσεις με τα προβλήματά μου και πουθενά δεν υπάρχει λύση. Αυτοί που ανοίγουν τα νήματα σα να τα παρατάνε.
Βρήκα ένα νήμα που το support του είπε να κάνει 2ο λογαριασμό administrator και να μην φορτώσει τίποτα εκτός από τα πολύ βασικά να δει αν τα ίδια προβλήματα γίνονται και στον αλλο λογαριασμό και απάντηση καμία από τον δημιουργό του νήματος.
Εγω το έκανα, έστησα 2ο λογαριασμό και δεν έβαλα τίποτα, ούτε το Apple ID μου για να δω τι γινεται. Τίποτα απο τα παραπάνω δεν συμβαίνουν στο νέο λογαριασμό. Αλλά άκρη δεν μπορώ να βγάλω για τον βασικό λογαριασμό.
Τρελό ξενέρωμα. Μια ζωή με windows ποτέ δεν αντιμετώπισα τέτοια και τόσα προβλήματα στην πρώτη βδομάδα του μηχανήματος.
ΥΓ Το πιο πολύ που το γέμισα ήταν 75 GB.
Τελευταία επεξεργασία από: PanosI, 25/01/2023 - 18:46.