Η αλήθεια είναι ότι αυτό για τον Μ2 δε το γνώριζα. Οπότε ίσως αξίζει να περιμένω έως τον Ιούνιο να δούμε αν θα παρουσιαστεί κάτι κι αν θα μπει σε έκπτωση το τωρινό air. Μέσα στη σελίδα πώλησης δεν αναφέρεται πουθενά το πληκτρολόγιο κανείς δεν ξέρει να απαντήσει και από το customer care. Από τα reviews που είδα οι μισοί έχουν παραλάβει με QWERTY και οι άλλοι μισοί με QWERTZ. Τι να πω, νιώθω ότι είναι λαχείο.Λοιπόν, κατά 99% θα σου έρθει με Γερμανικό πληκτρολόγιο.
Τώρα όσον αφορά το θέμα μνήμης, θεωρώ πως θα κανείς τη δουλειά σου με τα 8gb μνήμη. Έχω στο σπίτι έναν MacBook Pro early 2015 ο οποίος έχει 8GB μνήμη και δεν έχει κανένα πρόβλημα σε τέτοιες λειτουργίες. Ακόμα και σε photoshop ή Lightroom μια χαρά τα πήγαινε.
Προσωπικά για τέτοιες δουλειές θα πήγαινα στον 8GB.
Από εκεί και πέρα εχε στα υπόψιν πως ή τώρα τον Ιούνιο ή κατά τον Οκτώβριο θα βγει νέο με Μ2 επεξεργαστή. Κοινώς αν δεν πάρεις τον τωρινό με κάποια σχετική έκπτωση, τότε δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις full price.
Το ισπανικό έχει και αρχική τιμή εκκίνησης παραπάνω από 100 € διαφορά σε σχέση με το γερμανικό. Επικοινώνησα όπως έγραψα και παραπάνω με την εξυπηρέτηση πελατών αλλά δεν ξέρουν να μου πουν με πιο πληκτρολόγιο έρχεται το λάπτοπ.το ισπανικό είναι πιο κοντά στα δικά μας «γούστα» , εκτός αν μπορείς να διευκρινίσεις αν στέλνουν από το γερμανικό με αγγλικό πληκτρολόγιο .
Υς: από αυτά που στέλνουν Ελλάδα .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι δυστυχώς από Ελλάδα η τιμή είναι 240 € παραπάνω. Από Amazon ούτως ή άλλως θα το πάρω με το ΑΦΜ της εταιρείας μου οπότε θα γλιτώσω και το ΦΠΑ. Δεν υπάρχει η έκδοση με τα 16 Gbyte RAM και από την εξυπηρέτηση πελατών δεν ήξεραν να μου πουν αν θα το φέρουν και πότε. Δεν είναι κάτι που με επείγει άλλωστε μπορώ να περιμένω.Άποψή μου, πάρτο με 16 RAM από τη στιγμή που δεν αναβαθμίζεται.
Απο Ελλάδα σου βγαίνει πολύ ακριβότερο;
Βάλτο στο καλάθι του amazon για να δεις την τιμή με 24% ΦΠΑ, μη βλέπεις με το γερμανικό…
Sent from my iPad using Tapatalk