Ευχαριστώ, φίλε!
Μετά από μια σχεδόν μια ώρα χρήσης, έχω να επισημάνω τα εξής πρώτα συμπεράσματα:
Ο ήχος σε 3-4 κομμάτια που άκουσα είναι μπασάτος, δυνατός, φουλ ποιοτικός, κλάσεις και πολύ ανώτερος από airpods pro.
Το Spatial Audio είναι super εντυπωσιακό αν και θέλω να το δοκιμάσω περισσότερο.
Το Noise cancelation που έχουν τα ακουστικά είναι κορυφαίο. Στα δικά μου αυτιά έκανε mute και την TV και τον απορροφητήρα.
Τα ακουστικά σαν κατασκευή είναι στιβαρή και χωρίς να με κουράσουν ιδιαίτερα όση ώρα τα φορούσα στο κεφάλι (έχω ακούσει όμως οτι σε άλλα κεφάλια τους πέφτουν βαριά).
Το διχτάκι που είναι πάνω από το κεφάλι είναι πιο ανθεκτικό απ΄οτι περίμενα και απ όσα είχα διαβάσει.
Τα σφουγγαράκια των ακουστικών τσαλακώνουν πολύ εύκολα, ακόμα και όταν το ένα ακουστικό ακουμπάει το άλλο. Εκτιμώ πως με τη χρήση το μόνιμο τσαλάκωμά τους θα είναι αναπόφευκτο.
Η θήκη (σουτιέν) που μπαίνουν μέσα είναι απλά για αστεία. Οτι πιο τραγικό έχει βγάλει η Apple σε design. Το υλικό είναι κακής ποιότητας (πλαστικούρα στα δικά μου μάτια), πολύ κακό σχέδιο & κακό design. Το υλικό μυρίζει άσχημα (βγάζει αυτήν την πλαστικοποιημένη φαρμακίλα που μυρίζει και το καλώδιο του φορτιστή του κινητού όταν πρωτοανοίξεις το κουτί).
Έχω παραγγείλει τις εξωτερικές κόκκινες θήκες σιλικόνης για να αποφύγω τη ροζ απόχρωση από το αλουμίνιο των ακουστικών (και για προστασία βέβαια).
Αργότερα θα τα δοκιμάσω σε κάποιες σειρές και ταινίες (apple tv, netflix, hulu, κτλ).
Κυρίως αυτή τη χρήση θέλω, αν και δε θα έδινα σε καμια περίπτωση 600€ να τα πάρω.
Στα 360+ που είχε το Amazon deal ήταν οκ για εμένα.
Θεωρώ πως τα πιο όμορφα απ όλα είναι τα μαύρα και τα λευκά (αν και τα δεύτερα θα λερώνουν με το καλημέρα).
Με γεια! Γράψε μας αν θέλεις κάτι από την εμπειρία χρήσης
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 10/09/2021 - 21:26