Καντο στον υπολογιστη, εχεις προσβαση στα αρχεια icloud
Το καταφερα!
Κατι τελευταίο (εύχομαι να ειναι) το ονομα σε τι το αλλαζω; δλδ τις φωτογραφια που θελω (μια μεσα και μια εξω), πως τις ονομαζω;
Δημοσίευση 22/12/2020 - 02:14
Καντο στον υπολογιστη, εχεις προσβαση στα αρχεια icloud
Το καταφερα!
Κατι τελευταίο (εύχομαι να ειναι) το ονομα σε τι το αλλαζω; δλδ τις φωτογραφια που θελω (μια μεσα και μια εξω), πως τις ονομαζω;
Δημοσίευση 22/12/2020 - 09:21
Δεν μπορώ να βρω πως να βγάλω αυτό το layer με τα σύννεφα που βγαίνει πάνω από την φωτό.
Δημοσίευση 22/12/2020 - 11:32
Το καταφερα!
Όπως είναι οι αρχικές και τις αρχικές βάλε ένα 1 από μπροστά αχρείαστες να είναι .
Δεν μπορώ να βρω πως να βγάλω αυτό το layer με τα σύννεφα που βγαίνει πάνω από την φωτό.
Στο φάκελο μέσα είναι για να το αλλάξεις θα βρεις μια ίδιας ανάλυσης θα την ονομάσεις όπως αυτή που βλέπεις και αυτήν θα την αλλάξεις θα βάλεις ένα 1 από μπροστά να μην την διαβάζει .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 22/12/2020 - 11:38
Δημοσίευση 22/12/2020 - 14:24
Όπως είναι οι αρχικές και τις αρχικές βάλε ένα 1 από μπροστά αχρείαστες να είναι .
Στο φάκελο μέσα είναι για να το αλλάξεις θα βρεις μια ίδιας ανάλυσης θα την ονομάσεις όπως αυτή που βλέπεις και αυτήν θα την αλλάξεις θα βάλεις ένα 1 από μπροστά να μην την διαβάζει .
Αν δεν σε παιδευω πολυ. μπορεις να ανεβασεις μια εικονα που να το δειχνει αυτο γιατι μαλλον κατι δεν κανω καλα.
Συγγνώμη που σε παιδεύω τοσο πολυ.
Δημοσίευση 22/12/2020 - 15:47
Αν δεν σε παιδευω πολυ. μπορεις να ανεβασεις μια εικονα που να το δειχνει αυτο γιατι μαλλον κατι δεν κανω καλα.
Κι εγώ το ίδιο κάτι δεν κάνω καλά.
Δημοσίευση 22/12/2020 - 16:13
Κι εγώ το ίδιο κάτι δεν κάνω καλά.
Δημοσίευση 22/12/2020 - 17:18
Δείτε και τις ονομασίες αλλά και τις καταλήξεις παιδιά . Είναι πολύ σημαντικό . Ένα λάθος μπορεί να σας τραβάει ώρες και να μην μπορείτε να βγάλετε άκρη .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Επιτέλους το κατάφερα. Ήθελε επεξεργασία στον υπολογιστή και όχι στο κινητό που προσπαθούσα εγώ.
Ευχαριστώ πολύ Κώστα.
Δημοσίευση 22/12/2020 - 17:27
Επιτέλους το κατάφερα. Ήθελε επεξεργασία στον υπολογιστή και όχι στο κινητό που προσπαθούσα εγώ.
Ευχαριστώ πολύ Κώστα.
Tίποτα καλή συνέχεια ;-).
Ποτέ από το τηλέφωνο πάντα από τον υπολογιστή να βλέπετε τι κάνετε και προπάντων τις καταλήξεις .
Δημοσίευση 22/12/2020 - 17:39
Tίποτα καλή συνέχεια ;-).
Ποτέ από το τηλέφωνο πάντα από τον υπολογιστή να βλέπετε τι κάνετε και προπάντων τις καταλήξεις .
Κι εγω απ' το κινητο πάλευα
Σ' ευχαριστω και παλι
Δημοσίευση 22/12/2020 - 19:32
Δημοσίευση 23/12/2020 - 11:44
Δημοσίευση 23/12/2020 - 16:07
Δημοσίευση 23/12/2020 - 17:35
Δημοσίευση 23/12/2020 - 20:47