[ΟΔΗΓΟΣ]Live weather στην Lockscreen του iPhone σας
Δημοσίευση 02/01/2021 - 14:34
Ad
Δημοσίευση 02/01/2021 - 14:38
σε ευχαριστω δουλεψεΚατέβασε αυτό https://www.icloud.c...649c96ff40fad57
Το διόρθωσα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 02/01/2021 - 16:28
Πως θα το βάλουμε σε δύο διαφορετικά τηλέφωνα που χρησιμοποιούν τον ίδιο iCloud λογαριασμό, πως θα ξέρει σε πιο τρέχει αφού οι οθόνες έχουν διαφορετική ανάλυση.Σε οποιοδήποτε iPhone αρκεί να τρέχει iOS 14.3 ή 14.4 και θα πρέπει να είναι όλες οι εικόνες φτιαγμένες τα pixel για την συσκευή που τρέχουμε.
Σε όσα θες μπορείς . Όχι μόνο αποθήκευση στο iCloud εκτός κι αν μπεις μέσα στις ρυθμίσεις και το αλλάξεις που εκεί δεν ξέρω πως θα είναι δεν το έχω δοκιμάσει δεν βρήκα τον λόγο να το κάνω μιας και τα αρχεία είναι μικρά.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 02/01/2021 - 16:50
Κατέβασε αυτό και φτιάξε ένα φάκελο realweatherV2.1 με ότι έχει ο v2 αλλά με τις άλλες αναλύσεις τις συσκευής που θα τρέξειΠως θα το βάλουμε σε δύο διαφορετικά τηλέφωνα που χρησιμοποιούν τον ίδιο iCloud λογαριασμό, πως θα ξέρει σε πιο τρέχει αφού οι οθόνες έχουν διαφορετική ανάλυση.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
https://www.icloud.c...004228ebae50c0b
Τελευταία επεξεργασία από: grigoris_a, 02/01/2021 - 16:52
Δημοσίευση 02/01/2021 - 17:53
Δημοσίευση 02/01/2021 - 21:26
φιλε Νικο?...ποιες
"τιμες" εχεις βαλει και εχεις μετακινησει ολα τα γραμματα..και σε ποιο section??
κυριως αυτα που ειναι κατω!!...πως τα ανεβασες πιο πανω??
Τελευταία επεξεργασία από: mpatakis, 02/01/2021 - 21:28
Δημοσίευση 02/01/2021 - 21:28
Την ίδια ερώτηση έχωφιλε Νικο?...ποιες
"τιμες" εχεις βαλει και εχεις μετακινησει ολα τα γραμματα..και σε ποιο section??
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 02/01/2021 - 23:22
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 03/01/2021 - 01:10
Χρόνια πολλά σε ολους....
Εχω το iPhone X ....αλλά ειμαι τελείως άσχετος για να περάσω και εγώ αυτά τα ωραία που έχετε φτιάξει.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει βήμα - βήμα?
Δημοσίευση 03/01/2021 - 08:52
Καλημερα αυτο που ειπε κι ο Κωσταςφιλε Νικο?...ποιες
κυριως αυτα που ειναι κατω!!...πως τα ανεβασες πιο πανω??
Χονδρικα για να πας απο την μεση και πανω στις μεταβλητες Υ παιζεις απο νουμερα 1200 και κατω
Αντιστοιχα για να κατεβεις χαμηλα παιζεις με νουμερα πανω απο 1800
Υπολογισε ολη την οθονη περιπου 3000 μιας κσι σε αυτο το νουμερο προς τα κατω εξαφανιζεις στοιχεια
Δημοσίευση 03/01/2021 - 09:15
Σε ποιο σημείο αλλάζεις όμως τα νούμερα? Δεν έβγαλα άκρη. Μπορείς να δώσεις screensshoot?Καλημερα αυτο που ειπε κι ο Κωστας
Χονδρικα για να πας απο την μεση και πανω στις μεταβλητες Υ παιζεις απο νουμερα 1200 και κατω
Αντιστοιχα για να κατεβεις χαμηλα παιζεις με νουμερα πανω απο 1800
Υπολογισε ολη την οθονη περιπου 3000 μιας κσι σε αυτο το νουμερο προς τα κατω εξαφανιζεις στοιχεια
Δημοσίευση 03/01/2021 - 09:24
Καταρχήν μπαίνεις στο shortcut που λέει lockscreen settingsΣε ποιο σημείο αλλάζεις όμως τα νούμερα? Δεν έβγαλα άκρη. Μπορείς να δώσεις screensshoot?
Εκεί αν πας γραμμή γραμμή θα το δεις
Λέει κάπου για παράδειγμα city και από κάτω έχει τα νούμερα,οπότε εκεί αλλαγές για την πόλη,μετά έχει greetings εκεί αλλαγή για τον χαιρετισμό και ούτω καθεξις.
Στο τέλος εννοείται το ξανά τρέχεις και αυτό το shortcut και το βασικό
Προτείνω να κάνεις αλλαγές ένα ένα και να γράφεις κάπου τι άλλαξες από τι σε τι έτσι ώστε αν γίνει μπάχαλο να τα επαναφερεις
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 03/01/2021 - 10:18
Χρόνια πολλά σε ολους....
Εχω το iPhone X ....αλλά ειμαι τελείως άσχετος για να περάσω και εγώ αυτά τα ωραία που έχετε φτιάξει.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει βήμα - βήμα?
Kαλημέρα ο οδηγός είναι βήμα βήμα αν τον δεις .Υπάρχουν τώρα ποια και βίντεο αν γράψεις live weather στο youtube επίσης .Δες τα και αν κολλήσεις κάπου εδώ είμαστε .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 03/01/2021 - 18:09
Λοιπον έκανα εγκατάσταση το live weather (kudos to grigoris_a). Το αποτέλεσμα είναι το παρακατω
Νομιζω πως πρέπει να γινει
1. resize η εικόνα,
2. να αλλάξει το όνομα του Eric σε ....... και
3. να ανεβουν η Πολη (Thessaloniki) και οι θερμοκρασίες πιο ψηλά για να φαίνονται
Για το 1 μάλλον θα πρέπει να αντικαταστήσω τις εικόνες με αυτές που προορίζονται για το XS Max
Για τα 2 και 3 σε ποιο αρχείο και σε πιο σημείο επεμβαινω ? Χαθηκα...........
Δημοσίευση 03/01/2021 - 18:19
Για το 2ο μπαίνεις στο shortcut general settings και το αλλάζεις πρώτο πρώτοΛοιπον έκανα εγκατάσταση το live weather (kudos to grigoris_a). Το αποτέλεσμα είναι το παρακατω
Νομιζω πως πρέπει να γινει
1. resize η εικόνα,
2. να αλλάξει το όνομα του Eric σε ....... και
3. να ανεβουν η Πολη (Thessaloniki) και οι θερμοκρασίες πιο ψηλά για να φαίνονται
Για το 1 μάλλον θα πρέπει να αντικαταστήσω τις εικόνες με αυτές που προορίζονται για το XS Max
Για τα 2 και 3 σε ποιο αρχείο και σε πιο σημείο επεμβαινω ? Χαθηκα...........
Για το 3ο μπαίνεις στο locksceen shortcut,βρίσκεις τον τίτλο city και παίζεις με το Υ
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες