[ΟΔΗΓΟΣ]Live weather στην Lockscreen του iPhone σας
Δημοσίευση 29/12/2020 - 20:48
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Δημοσίευση 29/12/2020 - 21:05
καλο;;;
Τέλειος μπράβο
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 29/12/2020 - 21:12
Δημοσίευση 29/12/2020 - 21:26
Ναι δεν είχα διορθώσει τις διαστάσεις από τα layerΝίκο το βλέπω να πηγαίνει από την μια μεριά το έχεις σωστα τις διαστάσεις ;
Έβαλε και blank στα layers και ψιλό έγινε το full screen απλά πάνω θαμπωνει και από ότι είπαν στο discord είναι επειδή είμαι 14.3,ετα μάλλον διορθώνεται
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 29/12/2020 - 21:27
Δημοσίευση 29/12/2020 - 22:26
Ναι δεν είχα διορθώσει τις διαστάσεις από τα layer
Έβαλε και blank στα layers και ψιλό έγινε το full screen απλά πάνω θαμπωνει και από ότι είπαν στο discord είναι επειδή είμαι 14.3,ετα μάλλον διορθώνεται
Πρέπει να αναβαθμίσεις σε 14.4 για να δουλέψει σωστά δυστυχώς !
Δημοσίευση 30/12/2020 - 08:19
Δημοσίευση 30/12/2020 - 09:05
Καλημερα παιδιά τη βοήθεια σας Μου βγάζει ερωτηματικό Πως μπορώ να το φτιάξω
Kαλημέρα για άλλαξε το σε Αγγλικά και μετά κλείστα όλα και ξανά τρέξε το realweather θα στο κάνει ξανά ή θα φτιάξει ?Να δούμε αν είναι από την γλώσσα ή είναι κάτι άλλο.
Δημοσίευση 30/12/2020 - 09:08
καλημερα ναι η γλώσσα είναι τώρα δείχνει σωστά το θέμα είναι ότι εγώ θέλω τα ελληνικά Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση ;Kαλημέρα για άλλαξε το σε Αγγλικά και μετά κλείστα όλα και ξανά τρέξε το realweather θα στο κάνει ξανά ή θα φτιάξει ?Να δούμε αν είναι από την γλώσσα ή είναι κάτι άλλο.
Δημοσίευση 30/12/2020 - 09:19
καλημερα ναι η γλώσσα είναι τώρα δείχνει σωστά το θέμα είναι ότι εγώ θέλω τα ελληνικά Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση ;
Είναι ότι ο δημιουργός δεν υποστηρίζει τα Ελληνικά και σε μερικές περιπτώσεις τυχαία λέω αραιή συννεφιά να στο βγάζει αυτό και επειδή συμβαίνει αρκετά συχνά αυτό το φαινόμενο να στο βγάζει ταχτικά .Δεν έχω ασχοληθεί να πειράξω τα Ελληνικά και να το αλλάξω από μέσα γιατί το έχω μόνιμα στα Αγγλικά το δικό μου .Εσύ αν θες μπορείς να δοκιμάσεις αλλά πριν πειράξεις οτιδήποτε να τα έχεις αντίγραφα γιατί μπορεί να κρασάρει και να χρειαστεί να τα ξανά κατεβάσεις από την αρχή .
Δημοσίευση 30/12/2020 - 09:20
ευχαριστω κωσταΕίναι ότι ο δημιουργός δεν υποστηρίζει τα Ελληνικά και σε μερικές περιπτώσεις τυχαία λέω αραιή συννεφιά να στο βγάζει αυτό και επειδή συμβαίνει αρκετά συχνά αυτό το φαινόμενο να στο βγάζει ταχτικά .Δεν έχω ασχοληθεί να πειράξω τα Ελληνικά και να το αλλάξω από μέσα γιατί το έχω μόνιμα στα Αγγλικά το δικό μου .Εσύ αν θες μπορείς να δοκιμάσεις αλλά πριν πειράξεις οτιδήποτε να τα έχεις αντίγραφα γιατί μπορεί να κρασάρει και να χρειαστεί να τα ξανά κατεβάσεις από την αρχή .
Δημοσίευση 30/12/2020 - 09:21
ευχαριστω κωστα
Τίποτα καλή συνέχεια !!
Δημοσίευση 30/12/2020 - 09:32
Προς το παρόν οι διορθώσεις πιάνουν
Δημοσίευση 30/12/2020 - 09:46
καλημερα το εικονίδιο με τον καιρό στην ελληνική γλώσσα στο τηλέφωνο το βγάζει ερωτηματικό στην αγγλική κανονικά Μήπως ξέρεις ποια μεταβλητή να αλλάξω;Τα Ελληνικά τα δουλεύω,κάνω κάποιες διορθώσεις,πιστεύω μέχρι αύριο μεθαύριο θα του τα στείλω
Προς το παρόν οι διορθώσεις πιάνουν
Δημοσίευση 30/12/2020 - 10:02
Λογικό είναι διότι δεν έχεις μεταφρασμένο καιρό και ως εκ τούτου δε το αναγνωρίζεικαλημερα το εικονίδιο με τον καιρό στην ελληνική γλώσσα στο τηλέφωνο το βγάζει ερωτηματικό στην αγγλική κανονικά Μήπως ξέρεις ποια μεταβλητή να αλλάξω;
Αυτό δουλεύω
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες