Τα Ελληνικά τα δουλεύω,κάνω κάποιες διορθώσεις,πιστεύω μέχρι αύριο μεθαύριο θα του τα στείλω
Προς το παρόν οι διορθώσεις πιάνουν
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μπράβο Νίκο θα βοηθήσεις πολλά παιδιά που έχουν πρόβλημα.
Δημοσίευση 30/12/2020 - 10:03
Τα Ελληνικά τα δουλεύω,κάνω κάποιες διορθώσεις,πιστεύω μέχρι αύριο μεθαύριο θα του τα στείλω
Προς το παρόν οι διορθώσεις πιάνουν
Μπράβο Νίκο θα βοηθήσεις πολλά παιδιά που έχουν πρόβλημα.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 30/12/2020 - 10:10
Sent from my iPad using Tapatalk
Καλήμερα και χρόνια πολλά !
Δεν ξέρω αν ο χαιρετισμός "Καλό απόγευμα" είναι μέσα στις παραμέτρους και μπορείς να το αλλάξεις ή αν το έχεις ορίσει εσύ,
σωστότερο το "Καλησπέρα"
Καλησπέρα θεωρείται χαιρετισμός καλωσορίσματος, και το καλό απόγευμα συγκαταλέγεται στους αποχαιρετισμούς, όπως όταν λέμε αντίο δηλαδή, λεπτομέρειες, αλλά κάνουν τη διαφορά
Όπως και για το "αίθριος κυρίως", σωστότερο το "κυρίως αίθριος"
Τους τα είχα μεταφράσει επανειλημμένα, δυστυχώς όμως είτε χρησιμοποιούν παλιότερο αρχείο, είτε αδιαφορούν
Αν χρειάζεσαι κάτι, τα έχω έτοιμα
Δημοσίευση 30/12/2020 - 10:12
καλημερα μήπως γνωρίζεις τι πρέπει να αλλάξω για να μου δείχνει το εικονίδιο αντί το ερωτηματικό;Καλήμερα και χρόνια πολλά !
Δεν ξέρω αν ο χαιρετισμός "Καλό απόγευμα" είναι μέσα στις παραμέτρους και μπορείς να το αλλάξεις ή αν το έχεις ορίσει εσύ,
σωστότερο το "Καλησπέρα"
Καλησπέρα θεωρείται χαιρετισμός καλωσορίσματος, και το καλό απόγευμα συγκαταλέγεται στους αποχαιρετισμούς, όπως όταν λέμε αντίο δηλαδή, λεπτομέρειες, αλλά κάνουν τη διαφορά
Τους τα είχα μεταφράσει επανειλημμένα, δυστυχώς όμως είτε χρησιμοποιούν παλιότερο αρχείο, είτε αδιαφορούν
Δημοσίευση 30/12/2020 - 10:30
καλημερα μήπως γνωρίζεις τι πρέπει να αλλάξω για να μου δείχνει το εικονίδιο αντί το ερωτηματικό;
Καλημέρα,
νομίζω σου απάντησε ο Κώστας,
το widget, δεν εχει ολοκληρωθεί πλήρως στα ελληνικά, απ ότι έχω καταλάβει, και έτσι έχει κενά
Ας συμπληρώσουμε τα ελληνικά πρώτα και μετά μπορούμε να δούμε αν υπάρχουν περαιτέρω σφάλματα
Δημοσίευση 30/12/2020 - 10:45
Ναι τα καλησπέρα καληνύχτα και αυτά τα έχω ήδη αλλάξει είναι το εύκολο της υπόθεσηςΚαλήμερα και χρόνια πολλά !
σωστότερο το "Καλησπέρα"
Δημοσίευση 30/12/2020 - 11:02
Ναι τα καλησπέρα καληνύχτα και αυτά τα έχω ήδη αλλάξει είναι το εύκολο της υπόθεσης
Όπως επίσης και το last update σε ενημερωθηκα
Με το κυρίως αιθριος υπάρχει θέμα
Ενώ το μερικώς νεφελώδης το παίρνει από τον καιρό και το πάει σωστά, στο κυρίως αιθριος το αντιστρεφει στην οθόνη
Πρέπει να μιλήσω με τον mod να μου πει πως μπορώ να το γυρίσω ανάποδα
Μαλιστα
Στις αλλες γλωσσες τι κανει ; συγκριτικα αγγλικα και γερμανικα πχ, που μπορει να συγκρινει ο thewaytozion, το εχει ελεγξει ;
Δημοσίευση 30/12/2020 - 11:18
Εννοείς το κυρίως αιθριος;Μαλιστα
Στις αλλες γλωσσες τι κανει ; συγκριτικα αγγλικα και γερμανικα πχ, που μπορει να συγκρινει ο thewaytozion, το εχει ελεγξει ;
Δημοσίευση 30/12/2020 - 11:18
Μαλιστα
Ακόμα φτιάχνουν τα Αγγλικά γιατί σε μερικούς χρήστες ανάλογα την συσκευή τους βγάζει σφάλμα μερικές φορές και μόλις έδωσε update στα Αγγλικά και λίνκ για όποιον αντιμετωπίζει θέματα στα Αγγλικά .Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα οπότε το αφήνω όπως έχει .
Δημοσίευση 30/12/2020 - 11:27
Δημοσίευση 30/12/2020 - 14:43
Τελευταία επεξεργασία από: grigoris_a, 30/12/2020 - 14:46
Δημοσίευση 30/12/2020 - 15:14
Σε ευχαριστουμεΚατεβάστε αυτό για τα Ελληνικά και όποιες συνθήκες δεν λειτουργούν τις διορθώνουμε
[url="""]https://www.icloud.c...807c7eb97db9ed1'[/url]> https://www.icloud.c...807c7eb97db9ed1
Δημοσίευση 31/12/2020 - 02:20
Το κυρίως αιθριος στα αγγλικά μέσα στο shortcut το λέει mostly clear,στο app είναι mostly sunny και στο ls είναι mostly clear
Άσχετο, τι ζέσταμα εινσι αυτή για Δεκέμβριο!!!Ξανά κοντομανικα;;
Εχετε τη δυνατοτητα να δειτε απο που παιρνει ενημερωσεις καιρου το widget ή το shortcut (το ιδιο ειναι) ; Ειναι απο τη native app του καιρου ή απο αλλου ;
Αν ειναι απο αλλου, τοτε μπορει να δινει και λιγο διαφορετικες ενημερωσεις, οποτε ετσι και οι διαφορες mostily sunny και mostly clear, οι οποιες δεν εχουν και μεγαλη αποκλιση
Το Shortcut ειναι λογικο να συμβαδιζει με την LS
Δημοσίευση 31/12/2020 - 07:12
Από την native του τηλεφώνου παίρνει από ότι λέει στο shortcutΕχετε τη δυνατοτητα να δειτε απο που παιρνει ενημερωσεις καιρου το widget ή το shortcut (το ιδιο ειναι) ; Ειναι απο τη native app του καιρου ή απο αλλου ;
Αν ειναι απο αλλου, τοτε μπορει να δινει και λιγο διαφορετικες ενημερωσεις, οποτε ετσι και οι διαφορες mostily sunny και mostly clear, οι οποιες δεν εχουν και μεγαλη αποκλιση
Το Shortcut ειναι λογικο να συμβαδιζει με την LS
Δημοσίευση 31/12/2020 - 12:10
Δημοσίευση 31/12/2020 - 12:45
Αυτό τι είναι παιδιά,νόμιζω τα έχω βάλει όλα
Για δες ο φάκελος με τα εικονίδια καιρού έχει μπει?
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες