AirPods Pro II
Δημοσίευση 05/03/2025 - 21:06
Κάθομαι στο σαλόνι, και περνάει ο ήχος του ψυγείου.
Ξύνομαι και περνάει ο ήχος από το τρίψιμο του χεριού πάνω στα ρούχα.
Γράφω στο Magic Keyboard και περνάνε όλα μα όλα τα keyboard clicks!!
Τι στο καλό; Έτσι δουλεύει το adaptive; Μέχρι στιγμής δε μου κόβει απολύτως τίποτα από ήχους!!
Sent from my iPad Pro M4 using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 06/03/2025 - 14:14
Το adaptive δεν κάνει τόσο έντονη απομόνωση κάνει μια ενδιάμεση απομόνωση κ κυρίως στους πολύ έντονους ήχους….αν θες φίλε με ένα κρατημένο κλικ στο ακουστικό να το γυρνάς στην απομόνωσηΜετά από δοκιμές το Adaptive mode έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα.
Κάθομαι στο σαλόνι, και περνάει ο ήχος του ψυγείου.
Ξύνομαι και περνάει ο ήχος από το τρίψιμο του χεριού πάνω στα ρούχα.
Γράφω στο Magic Keyboard και περνάνε όλα μα όλα τα keyboard clicks!!
Τι στο καλό; Έτσι δουλεύει το adaptive; Μέχρι στιγμής δε μου κόβει απολύτως τίποτα από ήχους!!
Sent from my iPad Pro M4 using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 07/03/2025 - 10:19
Το adaptive δεν κάνει τόσο έντονη απομόνωση κάνει μια ενδιάμεση απομόνωση κ κυρίως στους πολύ έντονους ήχους….αν θες φίλε με ένα κρατημένο κλικ στο ακουστικό να το γυρνάς στην απομόνωση
Πράγματι, παρόλο που το έχω ρυθμίσει το adaptive και στο less noise από default που ήταν.
Πάντως κάτι ακόμη που διαπίστωσα μετά από μέρες χρήσης (και συγκρίνοντας τα με τα 3αρια) έχουν πολύ μικρή διάρκεια μπαταρίας, ειδικά με τα ANC/Transparency/Adaptive ενεργοποιημένα!!
Δημοσίευση 07/03/2025 - 10:32
Εννοείτε ναι ιδίως με αυτές οι λειτουργίες αλλά είναι μοναδικές!Ιδιως αν βάλεις κ την ποιότητα,δύναμη ήχου δεν παίζονται!Loosles και Atmos στο Apple Music είναι απόλαυση!!!Πράγματι, παρόλο που το έχω ρυθμίσει το adaptive και στο less noise από default που ήταν.
Πάντως κάτι ακόμη που διαπίστωσα μετά από μέρες χρήσης (και συγκρίνοντας τα με τα 3αρια) έχουν πολύ μικρή διάρκεια μπαταρίας, ειδικά με τα ANC/Transparency/Adaptive ενεργοποιημένα!!
Δύο tips για απόλυτη ένταση : 1.Στις ρυθμίσεις του Apple Music κλείνουμε τον έλεγχο ήχου και 2.Στα βοηθήματα ακουστικών ενισχύουμε τους απαλούς θορύβους στο Πολύ
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες