Καλά ναι, το ‘χαμε πει και στο άλλο Topic, τα πρώτα AirPods δεν πήγαιναν πουθενά.
Με τα Pro πρέπει να καταλήξεις στις γνωστές αλχημείες.
Βεβαια τα πρώτα AirPods, οσο τα αγάπησα στην αρχή, τόσο μου έσπασαν τα νεύρα 2 και κάτι χρόνια μετά, οπού και κατέληξα στα Pro.
Δεν συνδέονται και για να το κάνουν πρέπει να κάνεις τάμα, αποσυνδέονται σε άσχετες στιγμές ενω μιλάς.
Τα ίδια έγιναν και με αυτά τις κοπέλας μου, τα ίδια και σε 2-3 ακόμα περιπτώσεις που ξέρω.
Για τη μπαταρία προφανώς δεν αξίζει να αναφέρω..
Στου φίλου μου τα πρώτης γενιάς, όντως παίζουν πολύ συχνά τέτοια θέματα και η μπαταρία πνέει τα λοίσθια. Τα είχα ένα χρόνο πριν του τα δώσω, και πλέον έχουν κλείσει διετία, οπότε μάλλον πάνε για απόσυρση
Στα δεύτερης γενιάς που έχω τώρα, ακόμα δεν έχει προκύψει κανένα θέμα και η μπαταρία πετάει, ποιος ξέρει βέβαια τι επιφυλάσσει το μέλλον, καθώς τα έχω μόνο ένα χρόνο.
Νομίζω μετά τον 1.5 χρόνο άρχισαν και τα 1ης γενιάς να εμφανίζουν τα πρώτα προβλήματα.
Άμα βελτιώσουν τα tips στα καινούρια θα είναι σούπερ. Προσωπικά, όλο αυτό με τα foam tips που θέλουν συχνό βγάλσιμο και καθάρισμα το βαριέμαι απίστευτα, έχοντας μάθει στην ευκολία των απλών Airpods που με λίγο blu tak μια στο τόσο ξεμπέρδεψες...
Θα το υποστώ βέβαια όταν δε θα έχω πια άλλη επιλογή, γιατί τα έχω συνηθίσει τρομερά και για κάποιους μήνες που βρέθηκα χωρίς καθόλου Airpods, μου έλειψαν πολύ...
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 30/12/2020 - 21:43