Στου φίλου μου τα πρώτης γενιάς, όντως παίζουν πολύ συχνά τέτοια θέματα και η μπαταρία πνέει τα λοίσθια. Τα είχα ένα χρόνο πριν του τα δώσω, και πλέον έχουν κλείσει διετία, οπότε μάλλον πάνε για απόσυρση
Στα δεύτερης γενιάς που έχω τώρα, ακόμα δεν έχει προκύψει κανένα θέμα και η μπαταρία πετάει, ποιος ξέρει βέβαια τι επιφυλάσσει το μέλλον, καθώς τα έχω μόνο ένα χρόνο.
Νομίζω μετά τον 1.5 χρόνο άρχισαν και τα 1ης γενιάς να εμφανίζουν τα πρώτα προβλήματα.
Άμα βελτιώσουν τα tips στα καινούρια θα είναι σούπερ. Προσωπικά, όλο αυτό με τα foam tips που θέλουν συχνό βγάλσιμο και καθάρισμα το βαριέμαι απίστευτα, έχοντας μάθει στην ευκολία των απλών Airpods που με λίγο blu tak μια στο τόσο ξεμπέρδεψες...
Θα το υποστώ βέβαια όταν δε θα έχω πια άλλη επιλογή, γιατί τα έχω συνηθίσει τρομερά και για κάποιους μήνες που βρέθηκα χωρίς καθόλου Airpods, μου έλειψαν πολύ...
Αυτό που κουράζει με τα με τα Foams δεν είναι τόσο το καθάρισμα τους, όσο όταν πρέπει να τα φορέσεις, που θέλουν πάτημα να μπουν στα αυτιά.
Το λέω γιατί -προφανώς- πρέπει να έχεις και καθαρά χέρια, που λόγω και της κατάστασης το κάνει πιο επιτακτικό.
Για τα 1S 2 απ'οσο έχω καταλάβει την έχουν γλιτώσει με τα "Features" των 1st Gen.
Βάλε κ μένα στις περιπτώσεις που ξέρεις. Ακριβώς όπως τα λες
Ναι εντάξει.
Πλέον το έχω δεδομένο πως μετά τον 1,5 χρόνο με αυτά βλαστημάς.