Χαχα όχι δεν κοιμάμαι ανάσκελα. Με πείσατε, I'll stick to 3s..
AirPods Pro II
Δημοσίευση 26/09/2024 - 07:55
Ad
Δημοσίευση 26/09/2024 - 23:09
Θα συμφωνήσω και εγώ με τους προηγούμενους. Για ύπνο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με μέσο μεταφοράς είναι πολύ βολικά, αλλά σε καμία περίπτωση για συστηματική χρήση, θα σε πονέσουν τα αφτιά και είναι σίγουρο ότι θα τα ψάχνεις κάθε πρωί. Κράτα τα χρήματα για θήκες για το νέο τηλέφωνο…
Δημοσίευση 29/09/2024 - 23:16
Καλησπέρα και ερώτηση?πως μπορούμε να τσεκάρουμε τον χωρικό ήχο στα AirPods 3?απλά ρωτάω γιατί μέσα σε δύο χρόνια έχουν χαλάσει δύο φορές κ την παρασκευή που παρέλαβα τα νέα έχω την εντύπωση ότι δεν λειτουργούν κ αυτά. Ούτε είχαν πέσει ούτε τίποτα κ χάλασαν δύο φορές. Αγορα 11/22. 09/23 χάλασαν έγιναν αντικατάσταση κ πριν δέκα μέρες κατάλαβα ότι πάλι είχαν χαλάσει κ μου έστειλα νέα.Κ τώρα έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει ο χωρικός ήχος
Δημοσίευση 29/09/2024 - 23:48
Το έχω διαβάσει. Νιώθω όταν τα φοράω ότι το κεφάλι μου δεν ακολουθεί το iphone. Πχ αν είναι δεξιά το iphone το δεξί ακουστικό βγάζει πιο πολύ ένταση
κρατα σταθερο το τηλεφωνο μπροστα σου και στριψε το κεφαλι σου πρωτα δεξια και μετα αριστερα η οπως θες. Δες αλλαζει η προελευση του ηχου?
Δημοσίευση 30/09/2024 - 08:01
κρατα σταθερο το τηλεφωνο μπροστα σου και στριψε το κεφαλι σου πρωτα δεξια και μετα αριστερα η οπως θες. Δες αλλαζει η προελευση του ηχου?
Καλημερα καλή εβδομάδα. Νομίζω πως όχι
Δημοσίευση 30/09/2024 - 13:52
Αυτό φαντάζομαι κι εγώ απλά είδα στο Reddit ότι στα Apple Stores μπορείς.
Εν το μεταξύ για τον ίδιο λόγο δε θα μπορείς προφανώς και να τα επιστρέψεις.
Άρα τι κάνεις για να δεις αν βολεύουν στο αυτί; Σκας ένα 200αρι και αν;
Sent from my iPad Pro M4 using Tapatalk
Έχεις την δυνατότητα να τα αγοράσεις από amazon. Αν για οποιαδήποτε λόγο δεν μείνεις ευχαριστημένος τα επιστρέφεις και λαμβάνεις όλα σου τα χρήματα πίσω.
Έτσι εκανα με τα pro 1. Είχα μεγάλο θέμα.
Δημοσίευση 30/09/2024 - 14:10
Καλημερα καλή εβδομάδα. Νομίζω πως όχι
Καλη εβδομαδα. Δεν ξερω τι να πω, στα pro II που εχω το καταλαβαινω οτι εχει ενεργοποιηθει η λειτουργια. Απο την αλλη ακουγεται περιεργο να σου εκατσαν παλι ακουστικα με προβλημα
Δημοσίευση 30/09/2024 - 14:44
Καλη εβδομαδα. Δεν ξερω τι να πω, στα pro II που εχω το καταλαβαινω οτι εχει ενεργοποιηθει η λειτουργια. Απο την αλλη ακουγεται περιεργο να σου εκατσαν παλι ακουστικα με προβλημα
Τις άλλες δυο φορές χάλασαν μέσα στο χρόνο. Πραγματικά αν είναι αυτά χαλασμένα θα τα πετάξω ειλικρινά κουράστηκα. Κ μιλάμε είμαι ψείρας. Πουλάω iPhone ή τίποτα άλλο κ έρχονται κ μου τα ζητάνε επειδή ξέρουν
Δημοσίευση 30/09/2024 - 15:45
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες