A small Airpods pro 2 review.
Λοιπόν…
Ας μιλήσουμε για το τρέξιμο, για μένα ήταν πάντα σχεδόν θρησκευτική εμπειρία, έβαζα τα ακουστικά μου συνήθως βραδινές, ώρες και πήγαινα στις παρυφές του Υμηττού σε ένα μικρό και άγνωστο (τότε ) για τον πολύ κόσμο γήπεδο ποδοσφαίρου. Ταξίδευα ανάμεσα στην μουσική και τις σκέψεις μου.Τα χρόνια πέρασαν όπως γίνεται πάντα το μέρος έγινε γνωστό, στρώθηκε τάπητας και από τους 5-10 που μαζευόμασταν , γέμισε κόσμο, νέοι , γέροι, παιδιά, κατέκλυζαν τον χώρο καθημερινά αλαλάζοντας και χαλώντας την ηρεμία του υποφαινόμενου…
Present Day – Χθες το βράδυ αφού «κατάφερα» να βγάλω τα airpods pro 2 από την θήκη τους, τα έβαλα στα αυτιά μου με μια μικρή αγωνία αν φανούν αντάξια των προσδοκιών και βέβαια του υψηλού κόστους τους. Album : Midnights (3am edition) Taylor Swift – (θεϊκό έχω φάει κόλλημα…)Ας δοκιμάσω λοιπόν το περίφημο ANC σκέφτηκα πριν κάνω tap στο play. Ξαφνικά ένα snap και τα πάντα γύρω μου σίγησαν, σχεδόν απόκοσμη αίσθηση ήμουν σε ένα γεμάτο γήπεδο με κόσμο, και το μόνο που άκουγα ήταν η αναπνοή μου… Δεύτερο ευχάριστο σοκ η ποιότητα του ήχου, δεν είμαι audiophile και θα ήταν άδικο να κάνω σύγκριση με τα airpods πρώτης γενιάς , αλλά η διαφορά ήταν απλά τεράστια με ότι είχα ακούσει μέχρι σήμερα. Ζεστός «γεμάτος» ήχος με καμία αλλοίωση ακόμη και στα υψηλά – η apple μου λέει ότι θα κουφαθώ συνέχεια με notifications…- αλλά μου αρέσει να ακούω δυνατά την μουσική μου – Συγκλονισμένος λοιπόν ευχάριστα απόλαυσα μετά από πολύ καιρό το αγαπημένο μου χόμπι…
Επιστροφή στο σπίτι χαρούμενος αλλά εξαντλημένος βάζω στο apple tv κάτι να δοκιμάσω και το Spatial Audio , επέλεξα το Causeway , έβαλα τα ακουστικά και χμμ πως να το περιγράψω ήταν σχεδόν uncanny , ήμουν εκεί «μέσα» στο σετ, κάθε ήχος ομιλία, με μια καθαρότητα που δεν μπορώ να περιγράψω απλά πρέπει να το ακούσει κάποιος για να το πιστέψει. Είχα να νιώσω έτσι με κάποιο gadget από την απόκτηση του iphone X που ένιωθες πραγματικά ότι κρατάς κάτι ξεχωριστό που θα οδηγήσει τα δεδομένα στις επόμενες γενιές συσκευών όπως και έγινε..
Final Verdict : Apple Wow Factor 10/10, Ήχος απίστευτος, κινηματογραφική εμπειρία μοναδική. Κατά: Δεν βγάινουν εύκολα απο την θήκη
D.
Τελευταία επεξεργασία από: FrancisUnderwood, 11/11/2022 - 11:50