Απο τη 13.5.1 και μετά το θέμα της κατανάλωσης δεν έχει διορθωθεί.
AirTags
Ad
Δημοσίευση 02/07/2021 - 08:23
Φόρτωσα το αμάξι ασυνόδευτο στο καράβι όπου μέσα είχα ένα backpack με airtag.
Τσέκαρα μετά από αρκετή ωρα μέσω FndMy που είναι το backpack και μου έδωσε αρχικά στίγμα στη μέση της θάλασσας και μετά όταν έδεσε Πάρο.
Να σημειωθεί πως παρότι το αμάξι έχει gps, δεν μπυ έδινε σήμα επειδή ήταν στο αμπάρι!
Δημοσίευση 02/07/2021 - 08:49
Λοιπόν, το tracking των airtags μέσω του δικτύου των συσκευών Apple, φαίνεται να δουλεύει μια χαρά!
Φόρτωσα το αμάξι ασυνόδευτο στο καράβι όπου μέσα είχα ένα backpack με airtag.
Τσέκαρα μετά από αρκετή ωρα μέσω FndMy που είναι το backpack και μου έδωσε αρχικά στίγμα στη μέση της θάλασσας και μετά όταν έδεσε Πάρο.
Να σημειωθεί πως παρότι το αμάξι έχει gps, δεν μπυ έδινε σήμα επειδή ήταν στο αμπάρι!
Με έχει και εμένα ξαφνιάσει ευχαριστά , πως πιάνει σήμα, από άλλες συσκευές και δίνει στίγμα..
.
Δημοσίευση 02/07/2021 - 13:29
Με έχει και εμένα ξαφνιάσει ευχαριστά , πως πιάνει σήμα, από άλλες συσκευές και δίνει στίγμα..
.
Ναι, γιατί ουσιαστικά κάνει ping το airtag σε οποία συσκευή iOS περνάει δίπλα της και όταν η συσκευή γίνει online στέλνει στο στίγμα στο FindMy.
Δημοσίευση 02/07/2021 - 23:50
Τα AirTags πάλι δεν προορίζονται για εύρεση κλεμμένων αντικειμένων.
Κοιτα η apple για ευνόητους λογους λεει οτι δεν ειναι για ευρεση κλεμμενων…Αλλα θεωρω οτι το airtag θα βοηθησει(οχι οτι θα βρεθει ή οτι ειναι ευκολο ολο αυτο με το τελευταθο στιγμα κτλ)
Υπο πολλες προυποθεσεις μπορει και να βρεθει…
Ειδα πολλα βιντεακια στο ιντερνετ και ολα καταληγουν στο οτι βοηθαει ελαχιστα και σε περιπτωση απωλειας πραγματων και κλοπης…
Υπαρχουν πιθανοτητες να βρεις κατι που εχασες εκτος σπιτιου ή ενα κλεμμενο αντικειμενο αλλα δεν ειναι πολλες…
Τελευταία επεξεργασία από: BetaTester, 02/07/2021 - 23:53
Δημοσίευση 03/07/2021 - 09:12
Φίλε μου νομίζω αυτό το βίντεο , δεν αλλάζει αυτά που έχουμε αναφέρει παραπάνω…
Μπορεί να βοηθήσει , υπό αρκετές προϋποθέσεις, όμως οι πιθανότητες είναι μικρές.
Δεν είναι ο σκοπός αυτού του αξεσουάρ αυτός, από την άλλη δεν χάνεις τίποτα αν θες να εξαντλήσεις και αυτές τις μικρές πιθανότητες….
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 27/09/2021 - 12:58
Ήταν αυτό ακριβώς που ζητούσα, έχει κρατήσει τελευταία τοποθεσία που ήταν συνδεδεμένο το iPhone μαζί του και μέσω του Apple Maps σου βγάζει οδηγίες για να σε πάει στο σημείο.
Για κάποιους ξεχασιάρηδες σαν εμένα, θεωρώ πως βολεύει αρκετά και στην συγκεκριμένη χρήση.
Δημοσίευση 27/09/2021 - 13:36
Το αγόρασα το Σάββατο με σκοπό όπως έχω ξανά γράψει να το έχω μέσα στο αμάξι, επειδή κάποια πρωινά ξεχνάω που το έχω αφήσει (δύσκολο το παρκάρισμα).
Ήταν αυτό ακριβώς που ζητούσα, έχει κρατήσει τελευταία τοποθεσία που ήταν συνδεδεμένο το iPhone μαζί του και μέσω του Apple Maps σου βγάζει οδηγίες για να σε πάει στο σημείο.
Για κάποιους ξεχασιάρηδες σαν εμένα, θεωρώ πως βολεύει αρκετά και στην συγκεκριμένη χρήση.
To Parked car notification υπάρχει ενσωματωμένο στο ios από το ios10(?) αρκεί να το έχεις κάνει pair με το bluetooth του αυτοκινήτου.
Δημοσίευση 27/09/2021 - 13:40
To Parked car notification υπάρχει ενσωματωμένο στο ios από το ios10(?) αρκεί να το έχεις κάνει pair με το bluetooth του αυτοκινήτου.
Ειλικρινά δεν το είχα πάρει χαμπάρι.
Δημοσίευση 27/09/2021 - 14:23
Γiατί δεν το βρίσκω στο iOS 15....?
Δημοσίευση 27/09/2021 - 14:33
που υπάρχει αυτό;To Parked car notification υπάρχει ενσωματωμένο στο ios από το ios10(?) αρκεί να το έχεις κάνει pair με το bluetooth του αυτοκινήτου.
Γιατί και εγώ το ψάχνω και δεν το βρίσκω
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 27/09/2021 - 14:36
Settings->Maps show parked car και στα Notifications να είναι ενεργά για τους χάρτες
Δημοσίευση 27/09/2021 - 14:43
Settings->Maps show parked car και στα Notifications να είναι ενεργά για τους χάρτες
Χμ...? Τι κανω λάθος?
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 27/09/2021 - 14:47
Δημοσίευση 27/09/2021 - 14:51
Νομίζω είναι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι δεν εμφανίζεται σε μένα αυτή η επιλογή, παρότι έχω επιλέξει να παίρνω Notifications για τους χάρτες.
Αν ξέρει κανείς το γιατί ας μας βοηθήσει μιας και από ότι κατάλαβα δεν είμαι ο μόνος.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες