Υπάρχει τρόπος να κάνουμε να δουλέψουν τα Airtags με μικρότερη του 14.5 έκδοση;
(με JB)
Δημοσίευση 28/05/2021 - 19:46
Υπάρχει τρόπος να κάνουμε να δουλέψουν τα Airtags με μικρότερη του 14.5 έκδοση;
(με JB)
Δημοσίευση 29/05/2021 - 08:36
Δημοσίευση 29/05/2021 - 21:38
Θα γίνει απ' οτι φαίνεται με το Legizmo.
Αυτό λίγο που το έψαξα στο site του λέει κάτι για πληρωμή με το μήνα...
Κατάλαβα κάτι λάθος;;
Στα tweaks δεν το βρήκα στη λίστα οπότε δεν ξέρω αν είναι σε κάποιο repo.
Δημοσίευση 30/05/2021 - 06:58
Καλημερα σε όλη την παρέα!
Έκατσα με υπομονή και διάβασα όλες τις σελίδες στο τόπικ και γενικά το έψαξα αρκετά!
Νομίζω ότι κάνει δουλίτσα και σαν gps tracker!Θέλω να το βάλω στην μηχανή σε περίπτωση κλοπής και από ότι κατάλαβα αν περάσει κάποιο iphone δίπλα θα μου δείξει το στίγμα που βρίσκεται…!Πιστεύω όλο και κάποιο iphone θα βρεθεί δίπλα κάποια στιγμη!
Το αρνητικό έτσι όπως το σκέφτομαι είναι εάν ο κλέφτης έχει iphone….Με όσα διάβασα θα του έρθει ειδοποίηση ότι κάποιο airtag τον ακολουθει;;;Γιατί εάν είναι έτσι και ο κλέφτης έχει iphone εν του έρθει ειδοποίηση θα το βρει και θα το καταστρέψει!
Δημοσίευση 30/05/2021 - 11:03
Δημοσίευση 30/05/2021 - 11:37
Και εγώ αυτό νομίζω. Αν δηλαδή κυκλοφορεσουν χιλιάδες airtags, θα μας έρχονται δεκάδες ειδοποιήσεις πως βρέθηκε ας πούμε ένα δίπλα μας;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Έτσι πιστεύω και εγώ. Αλλιώς όλη την μέρα θα έχουμε μπιπ-μπιπ. Υπάρχει όμως ένα άλλο θέμα, τα δεδομένα μας που θα καταναλώνουν τα airtags των άλλων. Θα είναι βέβαια λίγα ανα μια συσκευή, αλλά πολλές συσκευές από λίγο δεν ξέρω τι θα παίξει. Και μιλάω για Ελλάδα που τα δεδομένα κινητής είναι πιο ακριβά σε σχέση με άλλες χώρες και αναγκαζόμαστε να αγοράζουμε μικρά πακέτα.
Τελευταία επεξεργασία από: dinosppc, 30/05/2021 - 11:38
Δημοσίευση 30/05/2021 - 11:39
Έτσι πιστεύω και εγώ. Αλλιώς όλη την μέρα θα έχουμε μπιπ-μπιπ. Υπάρχει όμως ένα άλλο θέμα, τα δεδομένα μας που θα καταναλώνουν τα airtags των άλλων. Θα είναι βέβαια λίγα ανα μια συσκευή, αλλά πολλές συσκευές από λίγο δεν ξέρω τι θα παίξει. Και μιλάω για Ελλάδα που τα δεδομένα κινητής είναι πιο ακριβά σε σχέση με άλλες χώρες και αναγκαζόμαστε να αγοράζουμε μικρά πακέτα.
Δημοσίευση 30/05/2021 - 14:14
Δημοσίευση 30/05/2021 - 15:53
Δημοσίευση 30/05/2021 - 16:10
Εγώ που έχω ένα μαζί μου πάντως δεν έχω λάβει καμία ειδοποίηση. (Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς)
Δημοσίευση 31/05/2021 - 09:34
Χωρίς να είμαι μαζί με το airtag και χωρίς να το βάλω σε:
-Lost mode ή,
-Νotification when found
μου δειχνει σε ποια περιοχή βίσκεται το airtag μέσα sto Find me.
Δεν ξέρω όμως από που πέρνει τα δεδομένα για να δώσει το στίγμα του...
Μόνο από IOS ή και από android, που βρέθηκε εκεί κοντά??
Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 31/05/2021 - 09:35
Δημοσίευση 31/05/2021 - 09:38
Μονο απο ios συσκευες σου δινει στιγμα!Και πολυ καλο αυτο που λες…Γιατι μπορεις να το χρησιμοποιησεις λογικα και για gps tracker!(αρκει να περασει καποια apple συσκευη απο κοντα!)Χωρίς να είμαι μαζί με το airtag και χωρίς να το βάλω σε:
-Lost mode ή,
-Νotification when found
μου δειχνει σε ποια περιοχή βίσκεται το airtag μέσα sto Find me.
Δεν ξέρω όμως από που πέρνει τα δεδομένα για να δώσει το στίγμα του...
Μόνο από IOS ή και από android, που βρέθηκε εκεί κοντά??
Δημοσίευση 31/05/2021 - 10:03
Μονο απο ios συσκευες σου δινει στιγμα!Και πολυ καλο αυτο που λες…Γιατι μπορεις να το χρησιμοποιησεις λογικα και για gps tracker!(αρκει να περασει καποια apple συσκευη απο κοντα!)
Ακριβως αυτο!! Ετσι το σκεφτομαι να το κανω και εγω...
Απλα περιμενω να διαβασω αποψεις των κατοχων να δω οτι οντως θα με βολεψει...
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες