iBlueNova Released on Cydia Store!
Δημοσίευση 22/02/2010 - 16:49
κατεβασα το xsellize... Θα λειτουργει κανονικα ?
Ad
Δημοσίευση 22/02/2010 - 16:51
ναι, λειτουργεί μια χαρά...καλησπερα εχω βαλει το repo : xsellize & κανοντας στο cydia αναζητηση του ibluenova μου εβγαλε 2... 1 για ispazio & 1 xsellize....
Δημοσίευση 22/02/2010 - 18:16
διαλεξες κ εσυ το τσαμπε!!!!καλησπερα εχω βαλει το repo : xsellize & κανοντας στο cydia αναζητηση του ibluenova μου εβγαλε 2... 1 για ispazio & 1 xsellize....
Δημοσίευση 22/02/2010 - 21:53
Δημοσίευση 23/02/2010 - 12:21
κατεβασα κατα λαθος την cracked εκδοση απο cydia και μου μπλοκαρε το bluetooth. Δεν μπορουσα να το ενεργοποιησω με τιποτα...
Εκανα απεγκατασταση βεβαια και ολα οκ, απλα ηθελα να ρωτησω υπαρχει περιπτωση να μου το κανει αυτο με την κανονικη εκδοση;
Εχει συμβει κατι παρομοιο σε καποιον;
Ευχαριστω.
Δημοσίευση 23/02/2010 - 13:03
Καλημερα
κατεβασα κατα λαθος την cracked εκδοση απο cydia και μου μπλοκαρε το bluetooth. Δεν μπορουσα να το ενεργοποιησω με τιποτα...
Εκανα απεγκατασταση βεβαια και ολα οκ, απλα ηθελα να ρωτησω υπαρχει περιπτωση να μου το κανει αυτο με την κανονικη εκδοση;
Εχει συμβει κατι παρομοιο σε καποιον;
Ευχαριστω.
Το είχα πάθει και εγώ, μπορείς να δεις και προηγούμενα posts μου και θα καταλάβεις!
Δεν χρειάζεται να το βγάλεις απλά αν έκανες ένα reboot θα ήσουν οκ και πάλι!
Εμένα μου έβγαλε ένα άλλο πρόβλημα που δεν ξέρω αν έχει εμφανιστεί σε άλλους και δεν είμαι
και σίγουρος ότι γι'αυτό ευθύνεται το ibluenova... Το μοιράζομαι μαζί σας για να δω αν κάποιος φίλος
είχε παρόμοιο. Τι συνέβη λοιπόν. Μου μπλόκαρε τη σύνδεση στο internet!!!!!! Και ενώ προσπαθούσα να μπω
κανά δύο μέρες ηταν αδύνατο να εισέλθω, βρε τι φταίει, βρε τι φταίει (εννοείται ανοικτό το wifi) και τελικά
για να καταφέρω να μπω χρειάστηκε να να του περάσω DNS του παρόχου μου!!!!Και τώρα σκέφτομαι...κάθε φορά που
θα χρησιμοποιώ ένα ασύρματο δίκτυο,θα πρέπει να περνάω τα ανάλογα DNS?Καήκαμε αν κάτι τέτοιο είναι απαιτητό!!!
Εγώ αυτό ήθελα να το μοιραστώ, εδώ με την κοινότητα. Αν αντιμετωπίσω τέτοιο πρόβλημα με το ibluenova θα το ξηλώσω
και θα περιμένω για κανένα update του!!!
Δημοσίευση 23/02/2010 - 13:08
Το είχα πάθει και εγώ, μπορείς να δεις και προηγούμενα posts μου και θα καταλάβεις!
Δεν χρειάζεται να το βγάλεις απλά αν έκανες ένα reboot θα ήσουν οκ και πάλι!
Εμένα μου έβγαλε ένα άλλο πρόβλημα που δεν ξέρω αν έχει εμφανιστεί σε άλλους και δεν είμαι
και σίγουρος ότι γι'αυτό ευθύνεται το ibluenova... Το μοιράζομαι μαζί σας για να δω αν κάποιος φίλος
είχε παρόμοιο. Τι συνέβη λοιπόν. Μου μπλόκαρε τη σύνδεση στο internet!!!!!! Και ενώ προσπαθούσα να μπω
κανά δύο μέρες ηταν αδύνατο να εισέλθω, βρε τι φταίει, βρε τι φταίει (εννοείται ανοικτό το wifi) και τελικά
για να καταφέρω να μπω χρειάστηκε να να του περάσω DNS του παρόχου μου!!!!Και τώρα σκέφτομαι...κάθε φορά που
θα χρησιμοποιώ ένα ασύρματο δίκτυο,θα πρέπει να περνάω τα ανάλογα DNS?Καήκαμε αν κάτι τέτοιο είναι απαιτητό!!!
Εγώ αυτό ήθελα να το μοιραστώ, εδώ με την κοινότητα. Αν αντιμετωπίσω τέτοιο πρόβλημα με το ibluenova θα το ξηλώσω
και θα περιμένω για κανένα update του!!!
Εκανα reboot αλλα μολις ενεργοποιω την εφαρμογη (κατεβασα την σωστη trial) μπλοκαρει το bluetooth και παλι...
Εννοω οτι την "τρεχω" και απο το μενου της την κανω enable και visible. Το γραφω μηπως κανω κατι λαθος...
Δημοσίευση 23/02/2010 - 13:12
Εκανα reboot αλλα μολις ενεργοποιω την εφαρμογη (κατεβασα την σωστη trial) μπλοκαρει το bluetooth και παλι...
Εννοω οτι την "τρεχω" και απο το μενου της την κανω enable και visible. Το γραφω μηπως κανω κατι λαθος...
Αν σου παρκάνει κόνξες, ξήλωσέ την και ξανακατέβασή την να την περάσεις!!! Είναι η πρώτη της έκδοση και όπως
αντιλαμβάνεσαι είναι λογικό να υπάρχουν αρκετούτσικα προβλήματα στην εφαρμογή!!!
Δημοσίευση 23/02/2010 - 13:14
Αν σου παρκάνει κόνξες, ξήλωσέ την και ξανακατέβασή την να την περάσεις!!! Είναι η πρώτη της έκδοση και όπως
αντιλαμβάνεσαι είναι λογικό να υπάρχουν αρκετούτσικα προβλήματα στην εφαρμογή!!!
Το εκανα ηδη Χρηστο, αλλα...
Μαλλον θα παραιτηθω της προσπαθειας.
Δημοσίευση 23/02/2010 - 13:16
Το εκανα ηδη Χρηστο, αλλα...
Μαλλον θα παραιτηθω της προσπαθειας.
Από που την κατέβασες
Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 23/02/2010 - 13:34
Διαγραφή πληροφοριών για Cracked υλικό.
Δημοσίευση 23/02/2010 - 13:33
Τα κείμενα στην συγκεκριμένη ενότητα επεξεργάστηκαν με σκοπό την διαγραφή πληροφοριών που παραπέμπουν σε παράνομο/πειρατικό υλικό.
Καλή συνέχεια.
Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 23/02/2010 - 13:34
Δημοσίευση 23/02/2010 - 13:40
Από που την κατέβασες
Απο cydia store κανονικα!
Δημοσίευση 23/02/2010 - 13:44
Δημοσίευση 23/02/2010 - 13:51
Δημοσίευση 23/02/2010 - 13:56
με το bluenova μπορεις να στειλεισ apps απο ενα iphone σε αλλο χωρις ευκολα & γρηγορα.
ανοιγεις το ifile (var/mobile/applications)ζιπαρεις την εφαρμογη που θελεις,meta ανοιγεις το bluenova πας other files var/mobile/applications περνεις το ζιπ αρχειο που ειχες φτιαξει πριν & το στελνεις στο iphone poy θελεις.
Αυτο ηταν μετα απλα με ifiles περνεις το ζιπ αρχειο απο το φακελο downloads το βαζεις στον φακελο applications to ξεζιπαρεις respring & ετοιμος.καλυτερα μετα να διαγραψεις το ζιπ αρχειο.
πρεπει να κανεις και reboot την συσκευη για να εμφανιστει στο springboard και επισης να διευκρινισω οτι εφαρμογες απο app store δεν τρεχουν στην αλλη συσκευη
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες