Καλησπέρα σας.
Εδώ και πολύ καιρό έχω πάρει την απόφαση να ιδρύσω μία δική μου επιχείρηση. Πιστεύω ότι τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός για να το πραγματοποιήσω.
Θα χρειαστώ μία δυνατή ομάδα ή αλλιώς συνεργάτες που να έχουν τις κατάλληλες και εξειδικευμένες γνώσεις.
Αυτές είναι : 1) γνώσεις γραφιστικής , 2) γνώσεις δημιουργίας εφαρμογών και δημιουργίας website, 3) Άριστης γνώσης Αγγλικών και μετάφρασης (δεκτή οποιασδήποτε άλλη ευρέως ομιλούμενη ξένη γλώσσα), 4) γνώσεις βίντεο και υποτιτλισμού, 5) γνώσεις δημιουργίας ηλεκτρονικών βιβλίων.
Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω ότι κατά την ίδρυση της επιχείρησης, θα συμμετάσχουμε εγώ και οι συνεργάτες μου, σε διαγωνισμό καινοτομίας. Που σημαίνει ότι θα δημιουργήσουμε και θα καταθέσουμε προϊόν και υπηρεσίες σε αυτόν τον διαγωνισμό, για να αυξηθεί το συγκριτικό πλεονέκτημα της επιχείρησης μας.
Παρακαλώ, όποιοι έχουν αυτά τα προσόντα και έχουν την διάθεση να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, να μου στείλουν μήνυμα inbox, για να επικοινωνήσω μαζί τους για τα περαιτέρω.
Και επειδή κάποιοι καχύποπτοι - ως συνήθως - θα αναρωτηθούν γιατί ζητάω αυτό, θα προτρέξω και θα τους απαντήσω ευθύς αμέσως, ότι έχω περιορισμένο χρόνο και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και ότι περιττεύει να εξηγώ σε περίεργους που δεν τους ενδιαφέρει, δεν θέλουν να συμμετάσχουν αλλά μόνο θέλουν να σνομπάρουν, τι ακριβώς κάνω.
Τελευταία επεξεργασία από: strawb, 09/02/2021 - 19:22