iSystem στείλτα.
Το ακουστικό που έχει πρόβλημα θα σου κάνουν αντ/σταση.
με την αρχικη συσκευασια και το δευτερο ακουστικο ?
Δημοσίευση 05/07/2023 - 20:10
iSystem στείλτα.
Το ακουστικό που έχει πρόβλημα θα σου κάνουν αντ/σταση.
Δημοσίευση 05/07/2023 - 21:13
Δημοσίευση 04/08/2023 - 09:33
Δημοσίευση 04/08/2023 - 12:53
Συνδέονται με το εκάστοτε ID, συνεπώς όχι.
Δημοσίευση 04/08/2023 - 13:13
Οικογένεια την έχω και εγώ δηλωμένη. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος περιορισμός για δύο iPhone που δεν υφίσταται όμως σε iPhone - ipad.Νίκο εγω πάντως τα έχω συνδέσει στο iPad της συζύγου που έχει άλλο ID. Απλά την πρώτη φορά νομίζω ότι μου ζήτησε να πατήσω το κουμπάκι στη θήκη για να συνδεθούν. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είναι δηλωμένο το ID της ως οικογένεια. (Επίσης δεν δοκίμασα αν πάω να τα συνδέσω ξανά, αν θέλει να ξαναπατήσω το κουμπάκι της θήκης).
Δημοσίευση 04/08/2023 - 14:37
Δεν παίζει ρόλο αν είναι το ID δηλωμένο στην οικογένεια.Νίκο εγω πάντως τα έχω συνδέσει στο iPad της συζύγου που έχει άλλο ID. Απλά την πρώτη φορά νομίζω ότι μου ζήτησε να πατήσω το κουμπάκι στη θήκη για να συνδεθούν. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είναι δηλωμένο το ID της ως οικογένεια. (Επίσης δεν δοκίμασα αν πάω να τα συνδέσω ξανά, αν θέλει να ξαναπατήσω το κουμπάκι της θήκης).
Δημοσίευση 04/08/2023 - 16:18
Δημοσίευση 04/08/2023 - 17:14
Δεν παίζει ρόλο αν είναι το ID δηλωμένο στην οικογένεια.
Επίσης ποιά AirPods έχεις? Μήπως στο iPad είναι το δικό σου ID?
Δημοσίευση 04/08/2023 - 17:42
Δημοσίευση 08/09/2023 - 16:54
Σου ξαναλέω, μιλάς με το Support της Apple και στο διορθώνουν.
Νικόλα καλησπέρα. Πριν ένα μήνα είχα στείλει τα AirPods στο golden hall επειδή δεν άκουγα τίποτα από το δεξί. Τελικά μου άλλαξαν κ τα δυο κ μου τα έστειλαν Μ στην πρώτη θήκη. Εδώ κ καιρό ενώ τα ακουστικά είναι μέσα στη θήκη με κλειστό το καπκι συνδέονται με το τηλ.αν βαλω μουσική ακούγεται η μουσική στα ακουστικά ενώ είναι μέσατι κάνω? Σ ευχάριστη. Έχω κάνει ένα restart
Δημοσίευση 08/09/2023 - 21:14
Καλησπέρα. Δες μήπως στη θήκη μέσα έχει μαζέψει χνούδι/σκόνη να τη καθαρίσεις.
Επίσης αν δεν αλλάξει κάτι δοκίμασε με άλλο μέγεθος Tips.
Sent from my Vision Pro using Tapatalk
Tips ?ειναι AirPods 3 generation
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες