AirPods 3
Δημοσίευση 02/01/2024 - 11:59
Αντιμετωπίζω θέμα με τα ακουστικά(airpods 3) , ξαφνικά άρχισαν να παίζουν χαμηλά και τα 2 ακουστικά με πολύ χαμηλότερη ένταση .
Δοκίμασα με ρισετ, προσπάθησα και την αναβάθμιση και τίποτα . (Τώρα δοκιμαζω και με τον παραπάνω τρόπο μήπως και)
Το θέμα είναι ότι είναι αγορασμενα από Vodafone και έχει περάσει μόλις πριν 2 μήνες ο πρώτος χρόνος .
Παρόμοιο θέμα γενικά μου έχει συμβεί και με τα airpods 1st gen & 2nd gen(αποσυνδέσεις , δεν λειτουργούσε το μικρόφωνο) , όπου κι εκεί γενικα είχα πάρε δώσε με το σέρβις .
Είναι τυχαίο ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 02/01/2024 - 15:05
Ο χρήστης kostakiss, στις 02 Jan 2024 - 09:59, έγραψε:
Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά .
Αντιμετωπίζω θέμα με τα ακουστικά(airpods 3) , ξαφνικά άρχισαν να παίζουν χαμηλά και τα 2 ακουστικά με πολύ χαμηλότερη ένταση .
Δοκίμασα με ρισετ, προσπάθησα και την αναβάθμιση και τίποτα . (Τώρα δοκιμαζω και με τον παραπάνω τρόπο μήπως και)
Το θέμα είναι ότι είναι αγορασμενα από Vodafone και έχει περάσει μόλις πριν 2 μήνες ο πρώτος χρόνος .
Παρόμοιο θέμα γενικά μου έχει συμβεί και με τα airpods 1st gen & 2nd gen(αποσυνδέσεις , δεν λειτουργούσε το μικρόφωνο) , όπου κι εκεί γενικα είχα πάρε δώσε με το σέρβις .
Είναι τυχαίο ?
Δες στο κινητό σου μήπως άλλαξες κάποια ρύθμιση πχ στην υγεία κλπ.
Δημοσίευση 02/01/2024 - 23:39
Δημοσίευση 19/09/2024 - 17:53
Καλησπέρα κ παλι. Ερώτηση ,air pods 3αγορασμένα τελος 11/2022 με τιμολόγιο από Vodafone. Τελος του 2023 χάλασαν κ τα ΔΥο ακουστικα τα πήγα στο golden hall κ μου τα άλλαξαν. Ξαφνικά πριν δέκα μέρες χάλασε το αριστερό. Το πήγα στο golden hall κ μου είπαν ότι δεν έχουν εγγύηση λόγω τιμολογίου. Πήρα στο support της Apple τους ανέφερα ότι είναι δεύτερη φορά που χαλάνε κ θα ήθελα να το κοιτάξουν. Αν αρνηθούν λόγω τιμολογίου τι κάνουμε?
σας ευχαριστω
νικος
Δημοσίευση 16/03/2025 - 13:03
καλησπερα σε ολους,
τον τελειταιο καιρο το ενα εκ των δυο ακουστικων οταν βαζω να ακουσω κατι,ειτε απο το mac ειτε απο το iphone,μεσα σε δευτερολεπτα πεφτει η ενταση και ενω ειναι στο φουλ δεν ακουγεται δυνατα.Εχει κανεις εμπειρια απο κατι αντιστοιχο?
Δημοσίευση 18/03/2025 - 13:21
1. Βρωμα στο ακουστικο
2. Τσεκαρε στις Ρυθμισεις το Balance
3. Κανε ενα Hard Reset στα ακουστικα
Θα ξεκιναγα απο το 3
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες