Αυτό που έχει αναφερθεί πιο πίσω.
[Οδηγός] unc0ver: JailBreak iOS 14.0 - 14.5.1 + 14.8 (Α12 + Α13)
Ad
Δημοσίευση 17/02/2022 - 21:56
Εχει βρει καποιος workaround;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 05/03/2022 - 07:10
Οι devs του app της Winbank εκαναν υποχρεωτικη την αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση και πλεον ουτε το vnodebypass δουλευει.
Εχει βρει καποιος workaround;
Sent from my iPhone using Tapatalk
κι εγώ το ίδιο πρόβλημα εχω! έχει βρει κανεις λύση με καποιο αλλο tweak ?
Δημοσίευση 13/03/2022 - 22:16
Μπερδεμα δηλαδη. Θα κατσω στα αυγα μου 14.2.1 12 pro max ελεγα να κανω το update με ota delay να εχει κ το aw κανονικη υποστηριξη αλλα μπα. Καλυτερα εδω κ με το legizmo για το ρολοι καλο ειναι κ αυτο
εγω με 14.5.1 JB σε 12 pro max αγορασα το legizmo τελικα για να κανω Update το apple watch αλλα οταν παω στο ελεγχος για ενημερωση (απο το ρολοι) μου πεταει σφαλμα: δεν ειναι δυνατος ο ελεγχος για ενημέρωση. Εσυ πως το έκανες?
Δημοσίευση 23/03/2022 - 22:20
Από την ώρα και τη στιγμή που που επιχείρησα να κάνω τη διαδικασία με το OTA Delay και το Dallas για να πάω στην 15.1.1 (που δεν τα κατάφερα) έχουν μαμηθεί τα πάντα όλα στο κινητό...
Αρχικά το location έχει πάρει περίπατο...
Ακόμα και επαναφορά δικτύου που έκανα αλλά και επαναφορά τοποθεσίας και απορρήτου, δεν έγινε τίποτα...
Όσο είμαι χωρίς JB παίζουν όλα άψογα (ακόμα και το θέμα με το AW που έχω με τις ειδοποιήσεις, δουλεύει κανονικά).
Μόλις μπω σε JB Mode, έχετε γεια βρυσούλες...
Επίσης έκανα rootFS και ξανά JB αλλά φαίνεται ότι κρατάει τις ρυθμίσεις των tweaks όταν τα περνάω ξανά...
Με τι τρόπο κάνω τα πάντα όλα από το ΜΗΔΕΝ, δηλαδή να σβηστούν ό,τι υπάρχουν από ρυθμίσεις tweaks και να τα κάνω όλα από την αρχή, σιγά σιγά;
Είμαι σε 14 PM με 14.2.
Το επόμενο αν τσαντιστώ λίγο ακόμα είναι να του κάνω επαναφορά, να πάω σε όποια έκδοση υπογράφεται τώρα και να χαιρετήσω για πάντα το JB...
Δημοσίευση 28/03/2022 - 20:52
ήθελα μια μικρή βοήθεια.
Είχα κατεβάσει την εφαρμογή της wind (mywind), είχα περάσει τους κωδικούς μου & όλα λειτουργούσαν μια χαρά.
Σήμερα προσπάθησα & πέρασα κωδικούς για την δημιουργία δεύτερου χρήστη στην εφαρμογή.
Από τότε crashάρει συνέχεια.
Διέγραψα την εφαρμογή, για να περάσω από την αρχή τα στοιχεία μου, αλλά προσπαθεί να συνδεθεί αυτόματα με τους παλιούς κωδικούς & crashάρει πάλι...
Ποιό αρχείο μέσα από το filza θα πρέπει να διαγράψω, ώστε να σβηστούν οι αποθηκευμένοι κωδικοί & να μου τους ζητάει να τους περάσω από την αρχή?
Εχω δοκιμάσει να σβήσω διαφορά αρχεία αλλά δεν εχω καταφέρει να βρω αυτό που είναι αποθηκευμένοι οι παλιοί κωδικοί...
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Τελευταία επεξεργασία από: pantelas, 28/03/2022 - 20:53
Δημοσίευση 28/03/2022 - 22:29
Έχεις μήπως κάποια άλλη ιδέα?
Δημοσίευση 29/03/2022 - 12:24
Δεν μου εμφανίζει την login οθόνη, ούτε μου δίνει δυνατότητα να αλλάξω τους κωδικούς ή τον χρήστη...
Αν σκεφτείς κάτι άλλο μου λες γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα από χθες που δεν μπορώ να συνδεθώ ή να ανοίξω την εφαρμογή....
Δημοσίευση 29/03/2022 - 15:05
Αν & αυτά νομίζω είναι μόνο για το Safari.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει & κρατάει αποθηκευμένους τους κωδικούς
Δημοσίευση 29/03/2022 - 16:34
Θα δοκιμάσω να κάνω downgrade & σε πιο παλιές εκδόσεις της εφαρμογής μήπως καταφέρω κάτι....
Σ´ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια & το χρόνο σου!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες