Δεν απαντάνε αμέσως στα Tickets.
Αν σε έκανε Ban το Spoti μπορείς απλά να κάνεις Replace χωρίς να μπλέκεις με το Support.
Δημοσίευση 07/09/2022 - 14:42
ποιο vpn χρησιμοποιείτε ρε παιδια??
Fast VPN - namecheap
Δημοσίευση 07/09/2022 - 19:59
Δεν απαντάνε αμέσως στα Tickets.
Αν σε έκανε Ban το Spoti μπορείς απλά να κάνεις Replace χωρίς να μπλέκεις με το Support.
Δημοσίευση 12/09/2022 - 20:46
Με έσωσες.Θα το ξαναπώ γιατί νομίζω είναι η πιο εύκολη λύση. Έτσι το έκανα. Το γράφει πριν αρκετές σελίδες.
Έφτιαξα πρώτα οικογένεια Google family, μετά πήγε ο ένας Αργεντινή tunelbear και οι άλλοι είχαν premium....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 12/09/2022 - 20:59
Πάλι καλά που το βρήκες να το σώσω κι εγώ αν χρειαστεί να πω σε κανέναν άλλον χριστιανό, πώς το είχα κάνει..Με έσωσες.
Δεν έπαιζε με κανένα άλλο τρόπο.
Ευχαριστώ πολύ.
Τελευταία επεξεργασία από: rebel1, 12/09/2022 - 21:03
Δημοσίευση 12/09/2022 - 21:58
Δημοσίευση 13/09/2022 - 00:58
σου έστειλα τον οδηγό ,δεν χρειάζεται να βάλεις όλα τα πρόσθετα που γράφει ,βάλε προς το παρών το ezra και είσαι καλυμμένος ,πάντα με real debrid, https://real-debrid.com/torrents
Δημοσίευση 16/09/2022 - 18:51
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι.. Για το youtube premium μέσω Τουρκίας, θα πρέπει να φτιαχτεί νέος google (youtube) λογαριασμός, ή απλά μπαίνεις με vpn μόνο για να αγοράσεις τη συνδρομή και μετά χρησιμοποιείς κανονικά τον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σου;
Δημοσίευση 16/09/2022 - 19:16
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι.. Για το youtube premium μέσω Τουρκίας, θα πρέπει να φτιαχτεί νέος google (youtube) λογαριασμός, ή απλά μπαίνεις με vpn μόνο για να αγοράσεις τη συνδρομή και μετά χρησιμοποιείς κανονικά τον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σου;
Το δευτερο που γραφεις.
Δημοσίευση 16/09/2022 - 20:07
Δημοσίευση 16/09/2022 - 20:16
Εμένα στο δικό μου δεν με άφηνε να αλλάξω χώρα..Να ρωτήσω κι εγώ κάτι.. Για το youtube premium μέσω Τουρκίας, θα πρέπει να φτιαχτεί νέος google (youtube) λογαριασμός, ή απλά μπαίνεις με vpn μόνο για να αγοράσεις τη συνδρομή και μετά χρησιμοποιείς κανονικά τον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σου;
Δημοσίευση 16/09/2022 - 21:40
για όλους ,αν δεν κάνει ας το σβήσει ο mod , https://www.pcsteps....ρόσθετα-addons/Ωπππ. Θέλω κι εγώ οδηγό
Δημοσίευση 17/09/2022 - 09:02
Σε τούρκικο? Δεν τη δέχεται πλέον.Ρε παιδιά ερώτηση. Προσπαθώ από χθες να βάλω revolut σε ένα netflix φίλου. Σε εμένα το πέρασα χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα πριν από κάνα 2μηνο. Δε θυμάμαι βέβαια αν είχα μπει με vpn η όχι. Έχω κάνει κάθε προσπάθεια ωστόσο βγάζει σφάλμα. Δεν πάει καν στο στάδιο του μηνύματος.
Έχετε καμία ιδέα;
Αν μιλήσω με την εξυπηρέτηση μιλάω αγγλικά; Τι είπατε εσείς;
Δημοσίευση 17/09/2022 - 09:07
Δημοσίευση 17/09/2022 - 09:53
Εμένα στο δικό μου δεν με άφηνε να αλλάξω χώρα..
Οπότε, όπως έγραψε και ο φίλος πιο πάνω, έκανα το εξής. Έφτιαξα ένα καινούριο μεηλ, έβαλα στην οικογένεια του καινούριου όσους ήθελα να έχουν premium, μαζί και το κανονικό δικό μου. Και μετά μπήκα Αργεντινή και ενεργοποίησα το premium στο καινούριο mail. Έτσι απόκτησαν όλα τα μέλη της οικογένειας αυτόματα premium.
Δε με ενδιαφέρει το οικογενειακό. Για έναν λογαριασμό πρέπει να φτιάξεις νέο account, η δουλεύει ο υπάρχον και απλά χρησιμοποιείς vpn για να κάνεις τη συνδρομή;
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες