Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Απορία για YouTube premium

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1027 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1006   elninio13

elninio13

iPH User

• 145 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/11/2024 - 14:24

Μα εχω περασμενες μεσα και Τουρκικες καρτες!!! 

δυστυχως δεν εχω να σου απαντησω κατι για αυτο  πολυ παραξενο παντως οταν ολα τα εχεις κανει σωστα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1007   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.991 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 29/11/2024 - 14:58

δυστυχως δεν εχω να σου απαντησω κατι για αυτο  πολυ παραξενο παντως οταν ολα τα εχεις κανει σωστα

Ε μονο στην Τουρκια δεν εχω παει! 

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#1008   Hillmaster

Hillmaster

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα
  • Twitter:@dimitriadhs
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 30/11/2024 - 11:50

Λίγο άσχετο, αλλά σχετικό.

Χθες το βράδυ το Netflix πέταξε έξω όλους σχεδόν τους λογαριασμούς από Τουρκία.

Είχα ξεκινήσει πριν 2 χρόνια μέσω VPN συνδρομή με κάρτα FUPS και από χθες με πέταξε, χωρίς καμία προειδοποίηση, και παρότι προσπάθησα μέσω VPN να ξαναγραφτώ, ούτε τους κωδικούς μου αναγνώριζε, αλλά ακόμα και με καινούριο προφίλ δεν δεχόταν την κάρτα FUPS που μέχρι πριν ένα μήνα τραβούσε τα λεφτά.

Με την ελληνική IP μπόρεσα να μπω κανονικά στο προφίλ μου αλλά πληρώνω τώρα με την ελληνική τιμολόγηση.

Το πρόβλημα αναλύεται διεξοδικά στο https://www.reddit.c...h_vpn_it_said/'> https://www.reddit.c..._it_said/Reddit όπου πάρα πολλοί αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Φραγμό όχι μόνο στον λογαριασμό αλλά και στο τρόπο πληρωμής, παρότι γινόταν με Τουρκικές κάρτες.

Αναβαθμίστηκαν μάλλον τα συστήματα τους με AI τεχνολογία.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1009   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.624 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 30/11/2024 - 13:57

Α και εγώ είχα θέμα. Στο 1 λογαριασμό ανανεωνόταν αύριο οπότε δεν έχασα και τίποτα, αλλά στον άλλο είχε πληρωθεί πριν από 9 ημέρες ο μήνας.

Τέλος πάντων, εγώ δεν είχα αυτά τα προβλήματα που περιγράφεις. Εμένα συνδεόταν στο λογαριασμό μου, αλλά όντως δε μου δεχόταν τη FUPS που είχα (εντωμεταξύ έχω 2 fups, όπου μετά πήγα να περάσω την άλλη και πήγαινε να τη δεχτεί αλλά δεν είχα λεφτά μέσα και την απέρριψε).

Προς το παρόν εγώ προχώρησα με δωροκάρτες, οπότε άνοιξε ξανά ο λογαριασμός, όπου βέβαια τώρα πρέπει να περιμένω 1 μήνα για να αρθεί ο περιορισμός του location. Μπορώ να δω μόνο με VPN μέσω Τουρκίας.

#1010   SLK200GR

SLK200GR

iPH Contributor

• 1.203 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 30/11/2024 - 17:31

Τι παιδεύεστε?βάλτε ένα kodi +real deprid και βλέπετε τα πάντα

#1011   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.624 μηνύματα

Δημοσίευση 30/11/2024 - 21:11

Καταρχάς το stremio το θεωρώ ακόμη πιο εύκολο, αλλά όσον αφορά το Real Debrid υπάρχουν εξελίξεις. Το γυρίζει φουλ σε αντι-πειρατικό και αναμένονται εξελίξεις. Γενικά έχουν ανοίξει πολλά θέματα στο reddit. Και αυτό αλλά και το All Debrid είναι based in France και κάτι παίχτηκε με τις εταιρίες δικαιωμάτων. Αν κάποιος παίρνει πολύμηνες συνδρομές στο debrid, καλό είναι όταν λήξει να αρχίσουν το μήνα-μήνα μέχρι να καταλαγιάσει το πράγμα.

#1012   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.624 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2024 - 00:40

Οκ ξανά cancelled ο λογαριασμός, οπότε τέλος για μένα το Netflix. Καλά να περνάνε θα μαθαίνω τα νέα τους απ τον θείο. 

#1013   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.340 μηνύματα
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 01/12/2024 - 01:08

Σου ακύρωσε και με δωροκαρτες;

#1014   PanosK212

PanosK212

iPH Member

• 321 μηνύματα
  • Twitter:@paonskarav
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 01/12/2024 - 11:09

Λίγο άσχετο, αλλά σχετικό.

Χθες το βράδυ το Netflix πέταξε έξω όλους σχεδόν τους λογαριασμούς από Τουρκία.

Είχα ξεκινήσει πριν 2 χρόνια μέσω VPN συνδρομή με κάρτα FUPS και από χθες με πέταξε, χωρίς καμία προειδοποίηση, και παρότι προσπάθησα μέσω VPN να ξαναγραφτώ, ούτε τους κωδικούς μου αναγνώριζε, αλλά ακόμα και με καινούριο προφίλ δεν δεχόταν την κάρτα FUPS που μέχρι πριν ένα μήνα τραβούσε τα λεφτά.

Με την ελληνική IP μπόρεσα να μπω κανονικά στο προφίλ μου αλλά πληρώνω τώρα με την ελληνική τιμολόγηση.

Το πρόβλημα αναλύεται διεξοδικά στο [url="""]https://www.reddit.c...sh_vpn_it_said/'[/url]> https://www.reddit.c..._it_said/Reddit όπου πάρα πολλοί αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Φραγμό όχι μόνο στον λογαριασμό αλλά και στο τρόπο πληρωμής, παρότι γινόταν με Τουρκικές κάρτες.

Αναβαθμίστηκαν μάλλον τα συστήματα τους με AI τεχνολογία.

Ακριβώς το ίδιο κι εμένα χθες βράδυ με FUPS. Τώρα αν βάλω δώρο κάρτα θα παίξει κανονικά ή θα πρέπει να περιμένω πάλι τον μήνα??

Sent from my iPad using Tapatalk

#1015   SLK200GR

SLK200GR

iPH Contributor

• 1.203 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2024 - 11:27

Καταρχάς το stremio το θεωρώ ακόμη πιο εύκολο, αλλά όσον αφορά το Real Debrid υπάρχουν εξελίξεις. Το γυρίζει φουλ σε αντι-πειρατικό και αναμένονται εξελίξεις. Γενικά έχουν ανοίξει πολλά θέματα στο reddit. Και αυτό αλλά και το All Debrid είναι based in France και κάτι παίχτηκε με τις εταιρίες δικαιωμάτων. Αν κάποιος παίρνει πολύμηνες συνδρομές στο debrid, καλό είναι όταν λήξει να αρχίσουν το μήνα-μήνα μέχρι να καταλαγιάσει το πράγμα.

ναι υπάρχουν θέματα σε κάποια πρόσθετα,το the crew δουλεύει κανονικά προς το παρών ,στο Stremio επιλέγεις αναλύσεις γιατί με ενδιαφέρει το 4k και ήχο 7,2 atmos

#1016   Hillmaster

Hillmaster

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα
  • Twitter:@dimitriadhs
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 01/12/2024 - 12:19

Ακριβώς το ίδιο κι εμένα χθες βράδυ με FUPS. Τώρα αν βάλω δώρο κάρτα θα παίξει κανονικά ή θα πρέπει να περιμένω πάλι τον μήνα??

Θα παίξει μόνο μέσω vpn και μόνο τις ταινίες που υπάρχουν στο Netflix της Τουρκίας.

….και μόνο μέσα από καινούριο λογαριασμό. Ο παλιός σου είναι κλειδωμένος για το Ελληνικό Netflix.
Δεν θα σου αναγνωρίζει δηλαδή τους κωδικούς εάν μπεις μέσα από vpn.

Τελευταία επεξεργασία από: Hillmaster, 01/12/2024 - 12:23

#1017   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.624 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2024 - 12:52

Σου ακύρωσε και με δωροκαρτες;

Ναι. Και εντωμεταξύ επειδή έκανα μαλακία εκείνη τη στιγμή που έβαλα τη δωροκάρτα και αντί να πατήσω skip για να βάλω εναλλακτικό τρόπο μετά, είχα πατήσει να προσθέσω και στοιχεία κάρτας, τα οποία δεν τα έπαιρνε οπότε για να προχωρήσω με την ενεργοποίηση αναγκάστηκα να βάλω και 2η δωροκάρτα που έφτανε η συνδρομή έως της 24 Ιανουαρίου και μου τα κόψαν όλα.

Κάτι κάνουν και τα κόβουν. Είτε μην το κάνεις καθόλου, είτε δοκίμασε αν θέλεις μετά τις γιορτές. Και αν δοκιμάσεις πάρε καμια μικρή δωροκάρτα για να δεις πως θα πάει

ναι υπάρχουν θέματα σε κάποια πρόσθετα,το the crew δουλεύει κανονικά προς το παρών ,στο Stremio επιλέγεις αναλύσεις γιατί με ενδιαφέρει το 4k και ήχο 7,2 atmos

Έχει να επιλέξεις ναι, απλά προφανώς το θέμα είναι να υπάρχουν οι αναλύσεις. Στα πολύ δημοφιλή υπάρχουν αρκετά τέτοια.

#1018   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.624 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2024 - 13:17

Θα παίξει μόνο μέσω vpn και μόνο τις ταινίες που υπάρχουν στο Netflix της Τουρκίας.

….και μόνο μέσα από καινούριο λογαριασμό. Ο παλιός σου είναι κλειδωμένος για το Ελληνικό Netflix.
Δεν θα σου αναγνωρίζει δηλαδή τους κωδικούς εάν μπεις μέσα από vpn.

Πάντως μέσω VPN μπήκα στον λογαριασμό μου, παίζουν οι κωδικοί, αλλά οκ δεν παίζει να ξανα ασχοληθώ με το να βάλω λεφτά.

#1019   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.340 μηνύματα
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 01/12/2024 - 13:43

Εμένα η Τουρκία χθες κόπηκε. Ευτυχώς δεν έβαλα δωροκαρτα.
Η Νιγηρία που είχα φτιάξει για τους γονείς κρατάει ακόμα.
Άρα επιστροφή Ελλάδα σιγά σιγά

#1020   PanosK212

PanosK212

iPH Member

• 321 μηνύματα
  • Twitter:@paonskarav
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 01/12/2024 - 13:51

Κι εγώ στον λογαριασμό μπαίνω κανονικά αλλά αν είναι να μου κάψει κ την δωροκαρτα δεν το ρισκάρω. Άρα αν κάνω νέο λογαριασμό αποκλειστικά με δώρο κάρτες πάλι θα υπάρχει θέμα;; Γιατί λένε πολλοί ότι με δώρο κάρτες δεν στο κόβουν..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7