Είμαι σε αναμονή
Apple Watch Series 7: Πρώτες πληροφορίες
Ad
Δημοσίευση 03/01/2023 - 00:37
Νίκο υπάρχει περίπτωση σε 8αρι midnight να κάνει γρατζουνιά το σασί από μεταλλικό κουμπί στο μανίκι ενος πουκαμισου? Βρήκα μια γυαλάδα χωρίς να έχει αποχρωματιστεί και δεν ξέρω από που προήλθε. Ούτε 10 μέρες δεν το έχω.Είμαι σε αναμονή
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 03/01/2023 - 01:13
Το ρολόι περιμένει καρτερικά. Από χώρο ξεμένω για τα bands και θα με κυνηγήσει η γυναίκα..!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Βασίλη βλέπω έχεις τη βάση φόρτισης της ESR με το cryboost; Είσαι ευχαριστημένος; Κάνει τη διαφορά το ανεμιστηράκι στις θερμοκρασίες κατά τη φόρτιση; Γενικές εντυπώσεις;
Δημοσίευση 03/01/2023 - 09:51
Νίκο υπάρχει περίπτωση σε 8αρι midnight να κάνει γρατζουνιά το σασί από μεταλλικό κουμπί στο μανίκι ενος πουκαμισου? Βρήκα μια γυαλάδα χωρίς να έχει αποχρωματιστεί και δεν ξέρω από που προήλθε. Ούτε 10 μέρες δεν το έχω.
Το αλουμίνιο έχεις?
Αν και μου φαίνεται δύσκολο, μπορεί να φταίει και αυτό.
Δημοσίευση 03/01/2023 - 12:37
Το αλουμίνιο ναι.Το αλουμίνιο έχεις?
Αν και μου φαίνεται δύσκολο, μπορεί να φταίει και αυτό.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 03/01/2023 - 19:48
Με το καλό. Ποιο γρήγορα θα το ανοίξεις εσύ από μένα όποτε περιμένουμε εντυπώσεις και φωτό με stainless steel.Είμαι σε αναμονή
Γενικά είμαι πολύ fan του MagSafe. Μετά από σχεδόν 3 μήνες που την έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η συσκευή δε σηκώνει θερμοκρασία την ώρα που φορτίζει, και φορτίζει για αυτό το λόγο λίγο γρηγορότερα.Βασίλη βλέπω έχεις τη βάση φόρτισης της ESR με το cryboost; Είσαι ευχαριστημένος; Κάνει τη διαφορά το ανεμιστηράκι στις θερμοκρασίες κατά τη φόρτιση; Γενικές εντυπώσεις;
Ο μαγνήτης είναι πολύ πολύ δυνατός.
Συνήθως όμως επειδή το φορτίζω βράδυ απενεργοποιώ τον ανεμιστήρα γιατί πρώτον ακούγεται και δεύτερον με ενοχλεί το led φως.
Συν, το θετικό ότι βάζεις οποίο καλώδιο θέλεις για το ρολόι. Έχει θύρα USB-A και Type-C στο κάτω μέρος που εμφανίζεται όταν τραβήξεις το καπάκι της βάσης.
Δυστυχώς το αλουμίνιο γρατσουνίζεται πολύ εύκολα. Είναι πολύ πιθανό να την έκανε το μεταλλικό κουμπί.Το αλουμίνιο ναι.
Δημοσίευση 06/01/2023 - 11:50
Khaki Sport Loop για σήμερα.
Δημοσίευση 06/01/2023 - 14:42
Τελευταία επεξεργασία από: toxotis70, 06/01/2023 - 14:43
Δημοσίευση 14/01/2023 - 07:43
Black leather classic buckle 1st gen, Pearl Woven Nylon, Dark Olive Sport Loop (το δεύτερο που έχω, ένα για τη βόλτα ένα για καθημερινό), και Storm Gray Sport Loop.
Κι ένα μεγάλο haul αρκετών εκατοντάδων € με όλα τα sport bands discontinued.
Yellow, Ginger, Lemon, Plum, Deep Navy, Linen Blue, Capri Blue, Surf Blue, Northern Blue, Blue Fog, Seafoam, Beryl
Με αυτά και αυτά φτάσαμε αισίως τα 69 official bands και ακόμη 4 είναι στις κούριερ.
Δημοσίευση 16/01/2023 - 11:57
Για πείτε μου εσείς που το έχετε, πως την βλέπετε την τιμή για το SS;
https://www.amazon.d...op?ie=UTF8&th=1
Δημοσίευση 16/01/2023 - 14:19
https://www.amazon.d...op?ie=UTF8&th=1
Για 41mm εμένα μου φαίνεται ακριβό.
Δημοσίευση 17/01/2023 - 11:52
Για 41mm εμένα μου φαίνεται ακριβό.
Μια χαρά είναι η τιμή. Στο history chart που βλέπω η χαμηλότερη τιμή που έχει καταγραφεί από την κυκλοφορία του είναι στα 630€ και κράτησε για μία μέρα μόνο. Αν ήμουν στη θέση σου σαφώς θα το αγόραζα σε αυτή τη τιμή.
Δημοσίευση 20/01/2023 - 10:29
Νέες παραλαβές.
Maize/White SL
Cocoa SB, Azure SB, Camellia SB, και το φανταστικό Saddle Brown Leather Classic Buckle!
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 20/01/2023 - 11:22
Ο Βασίλης να μου το θυμηθείτε θα ανοίξει το πρώτο κατάστημα ενοικιάσεως λουρακίων
Δημοσίευση 20/01/2023 - 14:56
Ο Βασίλης να μου το θυμηθείτε θα ανοίξει το πρώτο κατάστημα ενοικιάσεως λουρακίων
Πρέπει να βρω έναν τρόπο να μεγαλώσω το ημερολογιακό έτος γιατί δε θα προλάβω να τα φορέσω όλα!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)