iPhoneHellas: Telegram Channel & Group
Δημοσίευση 25/04/2023 - 22:17
Sent from my iPhone 14 using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 26/04/2023 - 01:06
Χαώδες το Telegram, δυστυχώς χωρίς διακριτά δομικά στοιχεία. Το κρατάω ως emergency backup για το ω μη γένοιτο.
Θα πω κι εγώ για Discord. Έχει δυνατότητα για άπειρες ξεχωριστές θεματικές ενότητες, πολύ πιο κοντά στη μορφή του Forum που όλοι αγαπάμε.
Δημοσίευση 26/04/2023 - 06:41
Καλημερα παιδες, εννοειται ειμαστε ηδη μεσα στο telegram εστω κ αφανεις! Μακαρι να συνεχισουμε εδω ομως!
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 26/04/2023 - 08:30
Χαώδες το Telegram, δυστυχώς χωρίς διακριτά δομικά στοιχεία. Το κρατάω ως emergency backup για το ω μη γένοιτο.
Θα πω κι εγώ για Discord. Έχει δυνατότητα για άπειρες ξεχωριστές θεματικές ενότητες, πολύ πιο κοντά στη μορφή του Forum που όλοι αγαπάμε.
Πραγματικά, και όπως είχα γράψει και πέρσι εδώ (όπως και με το Νίκο που μιλάγαμε μέσω MacRumors) το Telegram δεν είναι καθόλου βολικό.
Το ιδανικότερο είναι να μαζευτούμε κάποια άτομα που ενδιαφερόμαστε (έστω και από απόσταση) και να αγοράσουμε το φόρουμ; Να αγοράσουμε τον χώρο; Κάτι να κάνουμε τέλος πάντων για να μη ζούμε τέτοια downs πολλών ημερών.
Προσωπικά, αν και στην επαρχία είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο, φυσικά ακόμη και οικονομικό.
Δημοσίευση 26/04/2023 - 09:09
Πραγματικά, και όπως είχα γράψει και πέρσι εδώ (όπως και με το Νίκο που μιλάγαμε μέσω MacRumors) το Telegram δεν είναι καθόλου βολικό.
Το ιδανικότερο είναι να μαζευτούμε κάποια άτομα που ενδιαφερόμαστε (έστω και από απόσταση) και να αγοράσουμε το φόρουμ; Να αγοράσουμε τον χώρο; Κάτι να κάνουμε τέλος πάντων για να μη ζούμε τέτοια downs πολλών ημερών.
Προσωπικά, αν και στην επαρχία είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο, φυσικά ακόμη και οικονομικό.
Ο βασικός στόχος είναι να συνεχίσουμε απο εδώ. Θα δείξει τις επόμενες μέρες.
Τώρα, αν αυτό δεν είναι εφικτό και λειτουργικό θα κοιτάξουμε άλλες εναλλακτικές.
Θα τα δούμε όλα στη πορεία.
Δημοσίευση 26/04/2023 - 14:16
Δημοσίευση 01/05/2023 - 20:58
Δημοσίευση 01/05/2023 - 21:45
Δημοσίευση 01/05/2023 - 21:58
Το καλύτερο είναι
Για να το αγοράσεις πρέπει και να πωλείται...
Δημοσίευση 02/05/2023 - 08:46
Κρίμα να μην μπορούμε εδώ και μήνες να μπούμε από το tapatalk.Τι ακριβώς έχει γίνει γιατί το τέλεγκραμ δεν αντικαθιστά ούτε στο ελάχιστο το φόρουμ.
Ποτέ δεν είχα πρόβλημα και συνεχίζω να μην έχω, μπαίνω κανονικά στο φόρουμ από Tapatalk στο iPhone και στο iPad.
Το καλύτερο είναι
Για να το αγοράσεις πρέπει και να πωλείται...
Τα πάντα πωλούνται, και τα πάντα αγοράζονται.
Δημοσίευση 09/01/2024 - 22:14
Καλησπέρα,
Κάθε φορά που αναβαθμίζω το λειτουργικό του τηλεφώνου στο telegram χάνονται οι συνομιλίες καθώς και το join στο Group του iphonehellas. Μπορώ με κάποιον τρόπο να το αλλάξω ;
Δημοσίευση 18/09/2024 - 12:20
Μα αυτή είναι η αλήθεια..
Όποιος δε το καταλάβαίνει και βλέπει, απλά εθελοτυφλεί.
Επιβίωσε μέχρι τώρα γιατί κάποια άτομα αφιερώσαμε το χρόνο μας και ασχοληθήκαμε ίσως παραπάνω απ' όσο έπρεπε.
Αν υπάρχει εναλλακτική με χαρά να συμμετάσχω ακόμη και με συνδρομή, ανάλογα βέβαια την τσέπη του καθενός.
Άλλωστε για εμένα αν και δεν ξέρω εδώ προσωπικά άτομα - πλην εσένα που σε γνώρισα μια μέρα, και πιστοποίησα πόσο καλό άτομο είσαι και από κοντά- στα τέτοια μου το κάθε Iphonehellas.
Αν κάτι υπάρξει και το γράφω δημόσια, ας κλείσει τελείως αυτό το φόρουμ, που όντως με πολύτιμο και αφιλοκερδώς τεράστιο ελεύθερο χρόνο κάποια παιδιά - και δεν βάζω εμένα μέσα- δώσαν και ακόμη δίνουν λύσεις στα προβλήματα μας.
Νίκο μην το εγκαταλείψεις αλλά κατανοώ την αγανάκτηση σου αδελφέ 100%
. Και -
Δημοσίευση 18/09/2024 - 12:58
Αν υπάρχει εναλλακτική με χαρά να συμμετάσχω ακόμη και με συνδρομή, ανάλογα βέβαια την τσέπη του καθενός.
Άλλωστε για εμένα αν και δεν ξέρω εδώ προσωπικά άτομα - πλην εσένα που σε γνώρισα μια μέρα, και πιστοποίησα πόσο καλό άτομο είσαι και από κοντά- στα τέτοια μου το κάθε Iphonehellas.
Αν κάτι υπάρξει και το γράφω δημόσια, ας κλείσει τελείως αυτό το φόρουμ, που όντως με πολύτιμο και αφιλοκερδώς τεράστιο ελεύθερο χρόνο κάποια παιδιά - και δεν βάζω εμένα μέσα- δώσαν και ακόμη δίνουν λύσεις στα προβλήματα μας.
Νίκο μην το εγκαταλείψεις αλλά κατανοώ την αγανάκτηση σου αδελφέ 100%
. Και -
Ανταποδίδω ρε 'συ Βαγγέλη!
Στα υπόλοιπα, είναι απίθανο να υπάρξει κάτι άλλο. Για πολλούς λόγους.
Έκανα απλά το Telegram Channel/Group να τα λέει όποιος θέλει και απο εκεί.
Δημοσίευση 18/09/2024 - 13:53
Κι εκει που σε βρίσκουμε;Ανταποδίδω ρε 'συ Βαγγέλη!
Στα υπόλοιπα, είναι απίθανο να υπάρξει κάτι άλλο. Για πολλούς λόγους.
Έκανα απλά το Telegram Channel/Group να τα λέει όποιος θέλει και απο εκεί.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες