Επιλογές για φορουμ ή κάτι ανάλογο υπάρχουν αυτό που χρειάζετε είναι άτομα με όρεξη να συμμετάσχουν για το στήσιμο ο καθένας όπως μπορεί, το ερώτημα είναι αν αξίζει να μπεί κανείς σε μια τέτοια διαδικασία.
iPhoneHellas: Telegram Channel & Group
Δημοσίευση 18/09/2024 - 14:13
Ad
Δημοσίευση 18/09/2024 - 15:02
Κι εκει που σε βρίσκουμε;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Υπάρχει το Group πιο πάνω. Ίδιο Username έχω.
Επιλογές για φορουμ ή κάτι ανάλογο υπάρχουν αυτό που χρειάζετε είναι άτομα με όρεξη να συμμετάσχουν για το στήσιμο ο καθένας όπως μπορεί, το ερώτημα είναι αν αξίζει να μπεί κανείς σε μια τέτοια διαδικασία.
Είναι πολλή μεγάλη συζήτηση αυτό το θέμα.
Για να απαντήσω και στο τελευταίο ερώτημα σου, με τον "θάνατο" των Forums τα τελευταία χρόνια και τη μετακίνηση του κόσμου σε άλλες πλατφόρμες βλ. FB (sic) νομίζω ξέρεις ήδη την απάντηση.
Όσα έχουν παραμέινει (Ελλάδα) σταθερά δυνατά όπως το Insomnia, είναι γιατί κατάφεραν να παραμείνουν ενεργά με με όρεξη για ο,ττι κάνουν, να εξελίσσονται και στο τέλος να κρατήσουν τον κόσμο με τον τρόπο τους.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 18/09/2024 - 15:03
Δημοσίευση 18/09/2024 - 19:20
Είναι πολλή μεγάλη συζήτηση αυτό το θέμα.
Για να απαντήσω και στο τελευταίο ερώτημα σου, με τον "θάνατο" των Forums τα τελευταία χρόνια και τη μετακίνηση του κόσμου σε άλλες πλατφόρμες βλ. FB (sic) νομίζω ξέρεις ήδη την απάντηση.
Όσα έχουν παραμέινει (Ελλάδα) σταθερά δυνατά όπως το Insomnia, είναι γιατί κατάφεραν να παραμείνουν ενεργά με με όρεξη για ο,ττι κάνουν, να εξελίσσονται και στο τέλος να κρατήσουν τον κόσμο με τον τρόπο τους.
Δεν διαφωνώ σε ότι λές εχεις ενα point αλλά τα FB (group/comm) είναι δυσλειτουργικά και μετά απο λίγο καιρό παραπέουν, επίσης αναφέρεις το Insomnia που είναι απο τα πρώτα φόρουμ που φτιάχτηκαν στην Ελλάδα και συνεχίζει δυναμικά αλλά πάντα αναλογικά π.χ. αν το Insomnia έχει 100 ενεργούς χρήστες (που γράφουν, δεν αναφέρομαι στις αγγελίες) αντίστοιχα το iphonehellas έχει 10 ενεργούς χρήστες κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σε κάποια άλλα ενεργά φορουμ (adslgr-myphone-avclub κλπ) όλα έχουν μια σχετικά μικρή βάση ενεργών χρηστών που τα κρατάει ζωντανά.
Για να καταλήξω λοιπόν το ίδιο βλέπω και εδώ υπάρχει μια μικρή αλλά ενεργή βάση χρηστών που το κρατάει στην ζωή, και ίσως και αυτός είναι ο λόγος μαζί με κάποιες διαφημίσεις που τρέχουν που οι έχοντες τα κλειδιά του φόρουμ το κρατάνε ανοιχτό και δεν έχουν τραβήξει οριστικά την πρίζα.
Δημοσίευση 19/09/2024 - 09:42
Επειδή έχει βασανίσει πολλούς το ερώτημα αυτό, να πω ότι "εμείς", σε άλλο αντικείμενο, βρήκαμε την λύση στο Whats up. Επιτρέπει την ύπαρξη sub channels με δομή που μοιαζει σε αυτή των Forums, όποτε βολεύει περισσότερο. Απλά το αναφέρω.
Δημοσίευση 19/09/2024 - 10:21
Δεν διαφωνώ σε ότι λές εχεις ενα point αλλά τα FB (group/comm) είναι δυσλειτουργικά και μετά απο λίγο καιρό παραπέουν, επίσης αναφέρεις το Insomnia που είναι απο τα πρώτα φόρουμ που φτιάχτηκαν στην Ελλάδα και συνεχίζει δυναμικά αλλά πάντα αναλογικά π.χ. αν το Insomnia έχει 100 ενεργούς χρήστες (που γράφουν, δεν αναφέρομαι στις αγγελίες) αντίστοιχα το iphonehellas έχει 10 ενεργούς χρήστες κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σε κάποια άλλα ενεργά φορουμ (adslgr-myphone-avclub κλπ) όλα έχουν μια σχετικά μικρή βάση ενεργών χρηστών που τα κρατάει ζωντανά.
Για να καταλήξω λοιπόν το ίδιο βλέπω και εδώ υπάρχει μια μικρή αλλά ενεργή βάση χρηστών που το κρατάει στην ζωή, και ίσως και αυτός είναι ο λόγος μαζί με κάποιες διαφημίσεις που τρέχουν που οι έχοντες τα κλειδιά του φόρουμ το κρατάνε ανοιχτό και δεν έχουν τραβήξει οριστικά την πρίζα.
Όλη η σαβούρα του ντουνιά είναι τα Groups στο FB.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ σε όλα.
Επειδή έχει βασανίσει πολλούς το ερώτημα αυτό, να πω ότι "εμείς", σε άλλο αντικείμενο, βρήκαμε την λύση στο Whats up. Επιτρέπει την ύπαρξη sub channels με δομή που μοιαζει σε αυτή των Forums, όποτε βολεύει περισσότερο. Απλά το αναφέρω.
Ναι το γνωρίζω για το WhatsApp.
Απλά δεν υπάρχει λόγος να ανοίξω/μεταφέρω το Group του Telegram εκεί. Δεν έχω και την όρεξη πλέον να ασχοληθώ τόσο.
Έτσι και αλλιώς τα άτομα είναι λίγα κ.ο.κ.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 19/09/2024 - 10:52
Δημοσίευση 19/09/2024 - 10:31
Όλη η σαβούρα του ντουνιά είναι τα Groups στο FB.
Στα υπόποιπα συμφωνώ σε όλα.
Ναι το γνωρίζω για το WhatsApp.
Απλά δεν υπάρχει λόγος να ανοίξω/μεταφέρω το Group του Telegram εκεί. Δεν έχω και την όρεξη πλέον να ασχοληθώ τόσο.
Έτσι και αλλιώς τα άτομα είναι λίγα κ.ο.κ.
Νίκο καταλαβαίνω εδώ και καιρό αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα η κοινότητα.
Ποιά είναι τα κύρια προβλήματα; Ίσως κάποιοι απο εμάς να μπορούμε να βοηθήσουμε..
Αν είναι λεπτό το θέμα μπορούμε να τα πούμε και σε dm or tele
Δημοσίευση 19/09/2024 - 10:35
reddit παιδιά..γι'αυτό έχουν πεθάνει τα forums..
Ας κάνουμε εκεί ένα /iphonehellas
Δημοσίευση 19/09/2024 - 10:38
Θα χαθεί όλη η αίγλη..
Δημοσίευση 19/09/2024 - 10:46
Νίκο καταλαβαίνω εδώ και καιρό αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα η κοινότητα.
Ποιά είναι τα κύρια προβλήματα; Ίσως κάποιοι απο εμάς να μπορούμε να βοηθήσουμε..
Αν είναι λεπτό το θέμα μπορούμε να τα πούμε και σε dm or tele
* Χρόνια.
Αν αναφέρεσαι στο iPH αυτό καθ' αυτό κανείς δε μπορεί να κάνει κάτι, παρά μόνο αυτοί που τους ανήκει.
Εγώ πλέον δεν έχω την όρεξη και το χρόνο να ασχοληθώ όπως παλιά.
Μάλλον δεν κοίταξες καλά
https://www.reddit.com/r/iphonehellas/
Δημοσίευση 19/09/2024 - 11:05
Είναι λίγο σύνθετο και ταυτόχρονα πολύπλοκο το θέμα της ιδιοκτησίας.
Μπορείς απο εκεί αλλά δε νομίζω να σου απαντήσει κανείς.
Α καλά κατάλαβα.
Όσο κρατήσει τότε
Δημοσίευση 19/09/2024 - 14:06
Είναι λίγο σύνθετο και ταυτόχρονα πολύπλοκο το θέμα της ιδιοκτησίας.
Μπορείς απο εκεί αλλά δε νομίζω να σου απαντήσει κανείς.
Άλλαξε το νομίζω, σε "να είσαι σίγουρος".
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες