Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Θήκες iPhone 13 Pro/Max

• Please log in to reply
753 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#271   sofiawinny

sofiawinny

iPH Enthousiast

• 451 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 10/11/2021 - 23:54

Μου φαίνεται φέτος θα είναι για μένα η πρώτη χρονιά που θα υποκύψω στη γοητεία των 0.35mm θηκών.
Από όλα τα χρώματα των Apple δε μου άρεσε κανένα, αλλά είπα να πάρω ένα μαύρο να υπάρχει, σε περίπτωση που με πιάσει τρελό άγχος με την λεπτή.
Όμως τελικά, το χρώμα της μαύρης φέτος όντως μπλεδίζει πολύ σε σχέση με το περσινό και κλωτσάει στα μάτια μου.
Πραγματικά είναι να απορείς που δεν υπάρχει καμία θήκη με τελείως ουδέτερη απόχρωση.
Η 0.35 SwitchEasy φθηνή θηκούλα που είναι η μόνη matte ημιδιάφανη και πολύ λεπτή που έχω βρει ως τώρα στην Ελλάδα, βγήκε απρόσμενα καλή - αν και δεν έχω εμπειρία με τέτοιες θήκες γενικώς - αλλά όπως τη βλέπω, μου φαίνεται πολύ ποιοτική.
Έχει σωστά cutouts στα κουμπιά και οι τρύπες στο ηχείο είναι όπως στις silicone θήκες της Apple, με μικρές τρυπούλες, που για μένα είναι στα συν.
Επειδή είναι ματ, ταιριάζει τέλεια με το λευκό iPhone που πήρα φέτος για αλλαγή. Για τα άλλα χρώματα δε θα την πρότεινα, γιατί θα τα έκανε να μοιάζουν θαμπά και πολύ ξεθωριασμένα.
Έχω μια αίσθηση ότι δε θα μου λείψει η υφή της Apple silicone, για να δούμε...

ba5489b3b27be903b9e987575883d980.jpg
debc910a8eed20ea9b819a7838400e6f.jpg
c56c7525e1d9c3346bed061c6dabc1c5.jpg
1421a97cbf83d102adf9be1d370f7aff.jpg
59c85f270d11d24ce16e3b86332aea2d.jpg

με γεια σου Σοφια μου και η θήκη και το iPhone!!! Να τα χαρείς στο έπακρο!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#272   s0t0spower

s0t0spower

iPH Contributor

• 1,097 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 11/11/2021 - 00:08

Πρόσεχε με τις λεπτές γιατί σε μένα σε 12αρι μπλε μου εκανε σημαδια στις γωνίες. Οποιος χρεισιμοποιει λεπτες θα προτεινα να βαλει διαφανη αυτοκολλητα γυρω γυρω στη κασα για να μη δημιουργηθουν σημαδια. Βρισκεις ευκολα ebay/alie

#273   thanosbx

thanosbx

iPH newbie

• 68 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 11/11/2021 - 01:12

Και στο δικό μου το 12αρι μίνι μαύρο η λεπτή δημιούργησε σημάδια , όποτε προσοχή και όχι πολύ βγάλε - βάλε .

#274   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1,498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/11/2021 - 04:36

με γεια σου Σοφια μου και η θήκη και το iPhone!!! Να τα χαρείς στο έπακρο!!!

Σε ευχαριστώ πολύ, να πω επίσης; Δε θυμάμαι να έχω δει σχετικό post σου ακόμα! Αν έχεις παραλάβει μεγειες, αν όχι, με το καλό κι εσύ!

#275   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1,498 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2021 - 04:40

Πρόσεχε με τις λεπτές γιατί σε μένα σε 12αρι μπλε μου εκανε σημαδια στις γωνίες. Οποιος χρεισιμοποιει λεπτες θα προτεινα να βαλει διαφανη αυτοκολλητα γυρω γυρω στη κασα για να μη δημιουργηθουν σημαδια. Βρισκεις ευκολα ebay/alie

Και στο δικό μου το 12αρι μίνι μαύρο η λεπτή δημιούργησε σημάδια , όποτε προσοχή και όχι πολύ βγάλε - βάλε .

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες!
Δεν ήξερα ότι θέλει τόση προσοχή, τουλάχιστον είναι το Silver που θεωρητικά το stainless steel επανέρχεται στην αρχική κατάσταση.
Θα προσπαθήσω να μην την αφαιρώ συχνά και θα κοιτάξω να βρω τα διαφανή αυτοκόλλητα που προτείνει ο @s0t0spower, να είστε καλά!

#276   sofiawinny

sofiawinny

iPH Enthousiast

• 451 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 11/11/2021 - 12:32

Σε ευχαριστώ πολύ, να πω επίσης; Δε θυμάμαι να έχω δει σχετικό post σου ακόμα! Αν έχεις παραλάβει μεγειες, αν όχι, με το καλό κι εσύ!

Να πεις!Σου είχα στείλει pm αλλά δεν το είδες

Sent from my iPad using Tapatalk

#277   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3,429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 12/11/2021 - 11:45

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες!
Δεν ήξερα ότι θέλει τόση προσοχή, τουλάχιστον είναι το Silver που θεωρητικά το stainless steel επανέρχεται στην αρχική κατάσταση.
Θα προσπαθήσω να μην την αφαιρώ συχνά και θα κοιτάξω να βρω τα διαφανή αυτοκόλλητα που προτείνει ο @s0t0spower, να είστε καλά!

Ίσα ίσα Σονια πρέπει να την αφαιρείς αρκετά συχνά προκειμένου να το καθαρίζεις από σκόνες κλπ που εισχωρούν στην καθημερινότητα. Κατά κύριο λόγο οι σκονες και τα σκουπιδακια κάνουν τα σημάδια και όχι η θήκη αυτή καθαυτή. Αυτό βέβαια, υπό την προϋπόθεση ότι το υλικό της θήκης είναι εύκαμπτη σιλικόνη. Αν είναι αυτό το φθηνό σκληρό ματ πλαστικό τότε για μένα τα σημάδια είναι θέμα χρόνου ότι θα γίνουν.

Μεγεια και να το χαρείς!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#278   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1,498 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2021 - 12:05

Ίσα ίσα Σονια πρέπει να την αφαιρείς αρκετά συχνά προκειμένου να το καθαρίζεις από σκόνες κλπ που εισχωρούν στην καθημερινότητα. Κατά κύριο λόγο οι σκονες και τα σκουπιδακια κάνουν τα σημάδια και όχι η θήκη αυτή καθαυτή. Αυτό βέβαια, υπό την προϋπόθεση ότι το υλικό της θήκης είναι εύκαμπτη σιλικόνη. Αν είναι αυτό το φθηνό σκληρό ματ πλαστικό τότε για μένα τα σημάδια είναι θέμα χρόνου ότι θα γίνουν.

Μεγεια και να το χαρείς!!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, η αλήθεια είναι πως έχει λογική αυτό που λες!
Η θήκη είναι εύκαμπτη, δεν είναι σκληρό πλαστικό.
Πέρσι που είχα πάρει την αυθεντική διάφανη της Apple, η οποία είναι σκληρή, είπα πως δεν ξαναπαίρνω σκληρές διάφανες γιατί γλιστράνε 10 φορές περισσότερο!

#279   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3,429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 12/11/2021 - 12:08

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, η αλήθεια είναι πως έχει λογική αυτό που λες!
Η θήκη είναι εύκαμπτη, δεν είναι σκληρό πλαστικό.
Πέρσι που είχα πάρει την αυθεντική διάφανη της Apple, η οποία είναι σκληρή, είπα πως δεν ξαναπαίρνω σκληρές διάφανες γιατί γλιστράνε 10 φορές περισσότερο!

Εύκαμπτη τότε διευκολύνει το γεγονός ότι θα είσαι πιο άνετη στο να τη βάζεις και να τη βγάζεις. Τέτοιο υλικό δύσκολα χαράζει το ss ακόμη και του silver. Ίσως την προτιμήσω κ εγω λόγω ματ υφής. Τσέκαρε και την torras πάντως σε διαφανή λεπτή, επίσης άψογη.

#280   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1,498 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2021 - 12:15

Εύκαμπτη τότε διευκολύνει το γεγονός ότι θα είσαι πιο άνετη στο να τη βάζεις και να τη βγάζεις. Τέτοιο υλικό δύσκολα χαράζει το ss ακόμη και του silver. Ίσως την προτιμήσω κ εγω λόγω ματ υφής. Τσέκαρε και την torras πάντως σε διαφανή λεπτή, επίσης άψογη.

Η matte υφή όλα τα λεφτά και σε αίσθηση και σε όψη, ειδικά αν έχεις Silver που δείχνει θεϊκό!
Σε άλλα χρώματα ίσως να μην ταιριάζει το ίδιο οπτικά, γιατί τα θαμπώνει, αλλά και πάλι, αν ήταν να διαλέξω μεταξύ matte ημιδιάφανης και κάποιας απόλυτα διάφανης που κατά συνέπεια θα γυάλιζε πολύ, θα προτιμούσα τη matte.
Νομίζω πως οι γυαλιστερές διάφανες αδικούν τα κινητά, τα κάνουν να δείχνουν τελείως πλαστικούρα....
Για την Torras που λες το έχω υπ´όψιν, σκέφτομαι να πάρω αυτήν και την πολύ λεπτή της Caudabe, απλά το έχω αποφύγει μέχρι τώρα, γιατί προσωρινά κινούμαι πολύ μεταξύ επαρχίας και Αθήνας και δεν ξέρω σίγουρα πού θα βρίσκομαι όταν φτάσουν.
Γι'αυτό αρχικά πήρα μία από Skroutz για να φτάσει σύντομα, αλλά είναι στο πρόγραμμα να γίνουν κι άλλες αγορές

#281   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/11/2021 - 12:38

Για άλλη μια χρονιά με τη δερμάτινη της Apple.

Με σιγουριά μπορώ να πω πλέον πως η φετινή Golden Brown μου αρέσει περισσότερο απο τη περσινή και αγαπημένη Popp-άρα.

Ανώτερη ποιοτικά επίσης με καλύτερη αίσθηση απο τη περσινή.

Ο συνδυασμός με το SB είναι ο ιδανικός και "αυτός που πραγματικά έλειπε".

Οι φωτ/φιες -δυστυχώς- το αδικούν.

* EDIT. Επίσης πιο σφιχτή απο την περσινή, με τα μικρό-θέματα που είχαν προκύψει όταν και ανασηκωνόταν η συσκευή σε κάποιους.

KjMf5fI.jpg

AYbNyuH.jpg

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 12/11/2021 - 16:55.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#282   vaggelis83

vaggelis83

iPH Enthousiast

• 434 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 12/11/2021 - 12:54

Έτσι είναι Νίκο. Έχω τον ίδιο συνδυασμό και είναι σούπερ.

#283   bak1983

bak1983

iPH newbie

• 64 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2021 - 13:21

Για άλλη μια χρονιά με τη δερμάτινη της Apple.

Με σιγουριά μπορώ να πω πλέον πως η φετινή Golden Brown μου αρέσει περισσότερο απο τη περσινή και αγαπημένη Popp-άρα.

Ανώτερη ποιοτικά επίσης με καλύτερη αίσθηση απο τη περσινή.

Ο συνδυασμός με το SB είναι ο ιδανικός και "αυτός που πραγματικά έλειπε".

Οι φωτ/φιες -δυστυχώς- το αδικούν.

* EDIT. Επίσης πιο σφιχτή απο την περσινή, με τα μικρό-θέματα που είχαν όταν και ανασηκωνόταν η συσκευή σε κάποιους.

KjMf5fI.jpg

AYbNyuH.jpg

Πραγματικά πανέμορφος συνδυασμός. Έχω πάρει το leather wallet σε golden brown και το χρώμα τα σπάει, αλλά φοβάμαι την αλλοίωση του χρώματος με τον καιρό. Αν θες, κάνε μας ένα update σε μερικές εβδομάδες να δούμε πως αλλάζει το χρώμα 

#284   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/11/2021 - 13:33

Θα πάρει καιρό.

Με τη περσινή π.χ. έχοντας την ένα χρόνο, το χρώμα δεν άλλαξε.

Μόνο στις γωνίες είχε κάποια μικρή αλλαγή απο τη τριβή.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#285   bak1983

bak1983

iPH newbie

• 64 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2021 - 13:42

Με ψήνεις άσχημα να πάω να την τσιμπήσω!  :lol: Μέχρι τώρα έχω πάρει leather dark cherry και silicone clover (απίστευτες και οι δύο)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18

0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες