Θήκες iPhone 13 Pro/Max
Δημοσίευση 12/11/2021 - 13:42
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 12/11/2021 - 13:50
Παιδιά να τα χαρείτε τα κινητά σας...
Για μένα το εν λογω χρώμα της θήκης δεν με ενθουσιάζει, αλλά ούτε και το SB......
Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.......
.
Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 12/11/2021 - 13:50
Δημοσίευση 12/11/2021 - 13:56
Μετά από τρεις εβδομάδες αρχίζει και μαυρίζει γύρω από τις κάμερες αλλά είναι πολύ καλή.
Τέλεια παραμένει. Και με το silver (που έχω κι εγώ) εξίσου κομψή
Δημοσίευση 12/11/2021 - 15:24
Τελικά, αν και από τις πρώτες φωτογραφίες το camera module του SB φαινόταν πιο περιοριστικό σα χρώμα, νομίζω εντέλει πως ταιριάζει πιο εύκολα με θήκες σε σχέση με το αντίστοιχο του 12 Pro Max, επειδή έχει μέσα πολύ γκρι undertone.Ένα μικρό συγκριτικό με τη περσινή.
Να τα χαρείς και τα δύο, πολύ όμορφος συνδυασμός!
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 12/11/2021 - 15:25
Δημοσίευση 12/11/2021 - 16:31
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 12/11/2021 - 17:27
Μετά από τρεις εβδομάδες αρχίζει και μαυρίζει γύρω από τις κάμερες αλλά είναι πολύ καλή.
¨Οσο μαυρίζει ομορφαίνει . Η δικιά μου (όταν έφθασε στο επιθυμητό για μένα μαύρισμα) έμοιαζε με την Nomad.
Δημοσίευση 12/11/2021 - 17:55
Δημοσίευση 12/11/2021 - 22:58
Ότι καλύτερο, για εμένα φέτος!
Ωραια!!
Δημοσίευση 13/11/2021 - 13:59
https://www.uniquesh...-max-clear.html
https://www.uniquesh...stal-clear.html
Δημοσίευση 13/11/2021 - 21:39
Κάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει για ενα γυαλί αντιβατιριακο και πολύ καλό.
Αλλά δεν θυμαμαι.
Αν ξέρει κάποιος ας ποστάρει ή αν έχει να προτείνει κάτι επίσης καλό.
Ευχάριστω.
Nikos IPhone pro max
Δημοσίευση 13/11/2021 - 23:00
Το flolab θα εννοείς μάλλον:Παιδιά ένα πολύ καλό γυαλί ψάχνω για το 13 pro max.
Κάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει για ενα γυαλί αντιβατιριακο και πολύ καλό.
Αλλά δεν θυμαμαι.
Αν ξέρει κάποιος ας ποστάρει ή αν έχει να προτείνει κάτι επίσης καλό.
Ευχάριστω.
Nikos IPhone pro max
https://flolab.io/pr...creen-protector
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσίευση 14/11/2021 - 17:58
Τελικά δεν άντεξα να κρατήσω τη θήκη της SwitchEasy για πολύ, όσο και να μου αρέσει εμφανισιακά, το grip είναι πραγματικά ανύπαρκτο, παρ´όλο που είναι αρκετά ευλύγιστη, δεν είναι τόσο μαλακή ώστε να προσφέρει έστω και ελάχιστο grip.Μου φαίνεται φέτος θα είναι για μένα η πρώτη χρονιά που θα υποκύψω στη γοητεία των 0.35mm θηκών.
Από όλα τα χρώματα των Apple δε μου άρεσε κανένα, αλλά είπα να πάρω ένα μαύρο να υπάρχει, σε περίπτωση που με πιάσει τρελό άγχος με την λεπτή.
Όμως τελικά, το χρώμα της μαύρης φέτος όντως μπλεδίζει πολύ σε σχέση με το περσινό και κλωτσάει στα μάτια μου.
Πραγματικά είναι να απορείς που δεν υπάρχει καμία θήκη με τελείως ουδέτερη απόχρωση.
Η 0.35 SwitchEasy φθηνή θηκούλα που είναι η μόνη matte ημιδιάφανη και πολύ λεπτή που έχω βρει ως τώρα στην Ελλάδα, βγήκε απρόσμενα καλή - αν και δεν έχω εμπειρία με τέτοιες θήκες γενικώς - αλλά όπως τη βλέπω, μου φαίνεται πολύ ποιοτική.
Έχει σωστά cutouts στα κουμπιά και οι τρύπες στο ηχείο είναι όπως στις silicone θήκες της Apple, με μικρές τρυπούλες, που για μένα είναι στα συν.
Επειδή είναι ματ, ταιριάζει τέλεια με το λευκό iPhone που πήρα φέτος για αλλαγή. Για τα άλλα χρώματα δε θα την πρότεινα, γιατί θα τα έκανε να μοιάζουν θαμπά και πολύ ξεθωριασμένα.
Έχω μια αίσθηση ότι δε θα μου λείψει η υφή της Apple silicone, για να δούμε...
Νιώθω τη συσκευή να γλιστράει κυριολεκτικά από τα χέρια μου κάθε λεπτό που την κρατάω και δε μπορώ να χαλαρώσω ποτέ. Βασανιστήριο
Ρε παιδιά, δεν υπάρχει καμία soft/rubbery TPU matte ημιδιαφανής;
Αλλά να είναι ολόκληρη matte, όχι μόνο η πλάτη και τα πλαϊνά γυαλιστερά, όπως είναι όλες οι soft που έχω βρει. Πραγματικά έχω φάει τον κόσμο και δεν έχω βρει ούτε μία.
Υπάρχει κάποιος κατασκευαστικός περιορισμός άραγε; Όλες οι εταιρείες έχουν αυτό το στυλ που δε μου αρέσει καθόλου, πέραν της γυαλάδας στο πλάι και για το λόγο που έχω μαρκάρει στη φωτό:
Οπότε για άλλη μια φορά, επέστρεψα στη λατρεμένη silicone της Apple που αν και τα φετινά χρώματα της δε με τρελαίνουν, η υφή της είναι αξεπέραστη.
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 14/11/2021 - 18:04
Δημοσίευση 14/11/2021 - 22:30
Δεν ξερω κατα ποσο θα βρεις ακριβως αυτο που ψαχνεις αν και δεν ειναι απιθανο αλλα δεν ριχνεις μια ματια και στην Ringke Fusion η την Spigen uiltra hybrid matte? Αυτες μου ερχονται στο μυαλο γρηγορα γρηγορα αν και δεν ειναι αυτο που θες 100%
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες