Πάρε πανάκι απο γυαλιά και χλιαρό νερό ταμποναριστά.
Μη περιμένεις πολλά όμως.
Δημοσίευση 01/01/2022 - 15:52
μαλακη οδοντοβουρτσα λενε με χλιαρο νερακι και Αβα για τα πιατα, ανακατωμα καλο και περασμα με την οδοντοβουρτσα. Δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω τι κανει αλλα αυτο προτεινουν σε πολλα φορουμ που ρωτανε.Γενικα οι σιλικονες ειναι πολυ ευαισθητες περα απο τη σκονη που τραβανε και στον ιδρωτα και στην επαφη με αλλα υλικα.Βεβαια τα περισσοτερα φευγουν με ενα πανακι απο μικροινες αλλα ειναι λιγο σπαστικο.Εδω Abyss blue 4-5 ημερων. Βεβαια καθαριζει αμεσως αλλα αν την κρατας συνεχεια σε λιγες ωρες ξαναγινεται. Επι τη ευκαιρια πανεμορφη θηκη
Δημοσίευση 02/01/2022 - 12:48
Δημοσίευση 02/01/2022 - 14:17
μαλακη οδοντοβουρτσα λενε με χλιαρο νερακι και Αβα για τα πιατα, ανακατωμα καλο και περασμα με την οδοντοβουρτσα. Δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω τι κανει αλλα αυτο προτεινουν σε πολλα φορουμ που ρωτανε.Γενικα οι σιλικονες ειναι πολυ ευαισθητες περα απο τη σκονη που τραβανε και στον ιδρωτα και στην επαφη με αλλα υλικα.Βεβαια τα περισσοτερα φευγουν με ενα πανακι απο μικροινες αλλα ειναι λιγο σπαστικο.Εδω Abyss blue 4-5 ημερων. Βεβαια καθαριζει αμεσως αλλα αν την κρατας συνεχεια σε λιγες ωρες ξαναγινεται. Επι τη ευκαιρια πανεμορφη θηκη
Χρήσιμες οδηγίες.
Τις φωτογραφίες όμως δεν μπορούμε να τις δούμε.
Τουλάχιστον εγώ δεν τις βλέπω.
Δημοσίευση 02/01/2022 - 21:15
Κάτω από τη βρύση με χλιαρό νερό θα την καταστρέψω λες Νίκο;Πάρε πανάκι απο γυαλιά και χλιαρό νερό ταμποναριστά.
Μη περιμένεις πολλά όμως.
Δημοσίευση 02/01/2022 - 22:05
Να ρωτήσω και εγώ θήκη δερμάτινη της Apple χρώματος Sequoia Green η οποία μαύρισε στις γωνίες, υπάρχει τρόπος καθαρισμού ή ξέβαψε και δεν υπάρχει σωτηρία;
Αν δεν μπορείς με μωρομάντηλο, μην ασχοληθείς περαιτέρω. Αποκτά την "πατίνα" της.
Δημοσίευση 02/01/2022 - 22:32
Κάτω από τη βρύση με χλιαρό νερό θα την καταστρέψω λες Νίκο;
Έχω ξενερώσει απίστευτα σε σημείο που γύρισα στην torras.
Ναι, μην το κάνεις. Αν περάσει νερό στην εσωτερική επένδυση έμπλεξες.
Έτσι και αλλιώς το νερό απο μόνο του δε θα κάνει τίποτα.
Θέλει να παλέψεις λίγο με πανάκι.
Δημοσίευση 03/01/2022 - 00:38
Χρήσιμες οδηγίες.
Τις φωτογραφίες όμως δεν μπορούμε να τις δούμε.
Τουλάχιστον εγώ δεν τις βλέπω.
Συγγνωμη για τα λινκ πριν.
Ελεγα για την Abyss Blue σιλικονη της apple ποσο ομορφο χρωμα ειναι,ποσο λεπτη ειναι,μπαινοβγαινει πιο ευκολα στις τσεπες σε σχεση με προηγουμενες σιλικονες, δεν εχει ευκολη προσβαση σχετικα στο mute κουμπι αλλα τα υπολοιπα κουμπια εχουν πολυ καλη αισθηση κλπ κλπ οσο αφορα μια γρηγορη αναφορα. Το μεγαλο της μειον πιστευω οτι ειναι η ευαισθησια της στις δαχτυλιες και κυριως στα πιασιματα με το χερι οπου τα "εντυπωματα" ειναι εμφανη σε εκνευριστικο βαθμο.Βγαινουν βεβαια με πανι αλλα θελει συνεχως να την καθαριζεις αν εισαι κολλημενος.Δεν ξερω ποσο θα αντεξει αν και γιατι οχι.
Επισης εχω και μια Mous Limitless 4.0 η οποια σαφως σου δινει καλυτερη αισθηση ασφαλειας αλλα με τιμημα τον ογκο σε σχεση παντα με την σιλικονη της apple.Αν τις βαλεις διπλα διπλα δεν εχουν τοση διαφορα αλλα ειναι η παντελης απουσια καμπυλων στην πλατη της Mous που ενοχλει ακομα και στο πιασιμο.Το υλικο της ειναι τελειο ομολογω, η προσβαση στο κουμπι σιγασης πανευκολη και τα υπολοιπα κουμπια μετρια στην αισθηση.Μπαινοβγαινει ευκολα και γενικα για καποιον που πρωταρχικος στοχος ειναι η προστασια ειναι απο τις πρωτες επιλογες.
Δημοσίευση 03/01/2022 - 08:58
Δημοσίευση 03/01/2022 - 13:23
Προσωπικά πάντως έχω παρατηρήσει ότι η φετινή (λογικά και η περσινή) apple σιλικόνης βγαίνουν αρκετά εύκολα με το βάλε βγάλε στα παντελόνια. Ειδικά αν είναι και skinny που τυχαίνει να φοράω εγω, πολλές φορές έχει τύχει να το βγάλω από τη τσέπη και κάποια γωνία να έχει βγει.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 03/01/2022 - 17:27
Δημοσίευση 04/01/2022 - 00:32
Δημοσίευση 14/01/2022 - 00:06
Δημοσίευση 14/01/2022 - 00:15
Εμένα στο tracking μου το βγάζει ότι έχει φτάσει Ελλάδα από τις 28/12 και είναι in customs authority. Και σε εμένα στην τιμή είχαν μπει φόροι. Ο θεός βοηθός.Έχει παραλάβει κανείς θήκη Caudabe τελευταία ;παραγγελία από 24/11 ακόμα τίποτα.
Επίσης παρατήρησα στο PayPal όταν πλήρωσα , μου χρέωσε 8$ «φόρους»ενώ κατά το checkout δεν έλεγε τίποτα (το δοκίμασα και σε νέα παραγγελία).Στο site τους όμως λέει πως αν χρειαστεί να πληρώσεις duties & taxies δεν είναι υπεύθυνοι αυτοί.Γνωρίζετε τι συμβαίνει;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 14/01/2022 - 00:18
ξερεις αν είναι οι φόροι που πληρώνουνε στο ταχυδρομείο;γιατί αν είναι αυτοί δεν θα πρέπει κανονικά να ξαναπληρώσουμε…Εμένα στο tracking μου το βγάζει ότι έχει φτάσει Ελλάδα από τις 28/12 και είναι in customs authority. Και σε εμένα στην τιμή είχαν μπει φόροι. Ο θεός βοηθός.
Sent from my iPhone using Tapatalk
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες