Πάντως, επειδή σε καταλαβαίνω γιατί και ‘γώ θέλω να φαίνεται η ομορφιά του κινητού με θήκες χωρίς όγκο, μπορώ να σου πω ότι το τελευταίο δίμηνο κόλλησα με την lucid clear της caudabe. Μάλιστα, επειδή όταν την παρέλαβα είχε μια μικρή γρατζουνιά στη δεξιά επιφάνεια, μου έστειλαν καινούργια, εννοείται χωρίς χρέωση. Για μένα, αυτή τη στιγμή, ό,τι καλύτερο σε διαφανή θηκη έχω φορέσει. Σκληρή θηκη, με διαφάνεια σαν γυαλί. Στο παρελθόν είχα πάρει μια lucid clear για το jet black και ήταν μάπα. Αυτή για το 13 pro max, δεν παίζεται σε διαφάνεια. Και προστατεύει αρκετά καλά, σίγουρα καλύτερα από αυτές που κοιτάς.
Θήκες iPhone 13 Pro/Max
Δημοσίευση 20/01/2022 - 18:20
Ad
Δημοσίευση 20/01/2022 - 18:59
Κι εγώ την έχω παραγγείλει και είναι τρεις μήνες τελωνείο ..Πάντως, επειδή σε καταλαβαίνω γιατί και ‘γώ θέλω να φαίνεται η ομορφιά του κινητού με θήκες χωρίς όγκο, μπορώ να σου πω ότι το τελευταίο δίμηνο κόλλησα με την lucid clear της caudabe. Μάλιστα, επειδή όταν την παρέλαβα είχε μια μικρή γρατζουνιά στη δεξιά επιφάνεια, μου έστειλαν καινούργια, εννοείται χωρίς χρέωση. Για μένα, αυτή τη στιγμή, ό,τι καλύτερο σε διαφανή θηκη έχω φορέσει. Σκληρή θηκη, με διαφάνεια σαν γυαλί. Στο παρελθόν είχα πάρει μια lucid clear για το jet black και ήταν μάπα. Αυτή για το 13 pro max, δεν παίζεται σε διαφάνεια. Και προστατεύει αρκετά καλά, σίγουρα καλύτερα από αυτές που κοιτάς.
Δημοσίευση 20/01/2022 - 19:42
Τώρα κοιτούσα μια δερμάτινη που εδώ και καιρό είναι sold out, και μόλις σήμερα έγινε ξανά διαθέσιμη.
https://www.montblan...0019992990.html
Σιγουρα, δεν είναι λίγα τα λεφτά, αλλά αν αναλογιστείτε ότι αγοράζουμε μια δερμάτινη της μαμάς εταιρίας, μια σιλικόνη της μαμάς εταιρίας και κάνα δυο άλλες για να συχναλλάζουμε, τότε ξεπερνάμε το όλο budget της εν λόγω θήκης. Απορώ πώς τόσο καιρό ήταν sold out.
Δημοσίευση 21/01/2022 - 23:42
καλησπερα , μπορείς να μου πεις αν η συγκεκριμένη κιτρινίζει;όσες διάφανες και να πήρα τσάμπα χρήματα πέταξα , όλες κιτρίνισαν , ακόμα και η Torras.Πάντως, επειδή σε καταλαβαίνω γιατί και ‘γώ θέλω να φαίνεται η ομορφιά του κινητού με θήκες χωρίς όγκο, μπορώ να σου πω ότι το τελευταίο δίμηνο κόλλησα με την lucid clear της caudabe. Μάλιστα, επειδή όταν την παρέλαβα είχε μια μικρή γρατζουνιά στη δεξιά επιφάνεια, μου έστειλαν καινούργια, εννοείται χωρίς χρέωση. Για μένα, αυτή τη στιγμή, ό,τι καλύτερο σε διαφανή θηκη έχω φορέσει. Σκληρή θηκη, με διαφάνεια σαν γυαλί. Στο παρελθόν είχα πάρει μια lucid clear για το jet black και ήταν μάπα. Αυτή για το 13 pro max, δεν παίζεται σε διαφάνεια. Και προστατεύει αρκετά καλά, σίγουρα καλύτερα από αυτές που κοιτάς.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: karless, 21/01/2022 - 23:46
Δημοσίευση 22/01/2022 - 08:48
Όχι δεν κιτρινίζει και το αναφέρει και στο σάιτ τους. Βέβαια τη φορώ εδώ και κανένα δίμηνο συνεχώς και είναι το διό διαφανής με την αρχή. Βέβαια, αν και είμαι προσεκτικός, έχει κάποιες μικρές γρατζουνιές γιατί δεν έχει «τακουνάκια» στις γωνιές για να μην ακουμπάει η πλάτη στην επιφάνεια που αφήνεις το κινητό. Το τίμημα της υψηλής διαφάνειας, σαν γυαλί, είναι ότι φαίνονται και οι παραμικρέ γρατζουνιές.
Δημοσίευση 22/01/2022 - 09:13
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 22/01/2022 - 11:48
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 22/01/2022 - 13:29
Αν μπορείς φίκε μου δώσε ένα link να ρίξω παραγγελία.Ήρθε η Φεράρι (ελπίζω!) των camera protector. Θυμίζω εφόρου ζωής εγγύηση άρα λογικά κάτι θα αξίζει…
Να είσαι καλά.
Sent from my iPhone 13 pro max using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 22/01/2022 - 14:40
Αν μπορείς φίκε μου δώσε ένα link να ρίξω παραγγελία.
Να είσαι καλά.
https://flolab.io/pr...amera-protector
Έρχεται σε μένα μέσα σε 11 μέρες με yunexpress και Ελλάδα με acs
Δημοσίευση 22/01/2022 - 15:13
Σε ευχαριστώ! Γνωρίζεις αν είναι συμβατό με θήκες spigen πχ liquid armor? Δηλαδή κατά την αφαίρεση της θήκης, ανασηκώνεται το τζαμάκι;https://flolab.io/pr...amera-protector
Έρχεται σε μένα μέσα σε 11 μέρες με yunexpress και Ελλάδα με acs
Προσωπικά αφαιρώ πολύ συχνά την θήκη για να το καθαρίζω.
Τελευταία επεξεργασία από: Karanir, 22/01/2022 - 15:15
Δημοσίευση 22/01/2022 - 16:18
Δημοσίευση 22/01/2022 - 20:42
Καλησπέρα σας τι κάνετε; Η αυθεντική θήκη σιλικόνης προστατεύει το 13 προ ή όχι? Ή να πάω σε rhinoshield για πτώσεις?
Δημοσίευση 23/01/2022 - 00:43
Καλησπέρα σας τι κάνετε; Η αυθεντική θήκη σιλικόνης προστατεύει το 13 προ ή όχι? Ή να πάω σε rhinoshield για πτώσεις?
Εγώ στο 7Plus που είχα αλλά και στο 12 ProMax, έχω bumper της Rhinoshield και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...
Στο 7 είχα και πάρει και κανονικό case που το είχα κάνει customize κι όλας αλλά και με τα 2 κινητά που είχα μερικές τούμπες (στο 7 περισσότερες), δεν έπαθαν τίποτα τα κινητά!
ΥΓ. Από Rhinoshield πήρα και τα screen protectors για back και μπροστά!
Δημοσίευση 23/01/2022 - 19:56
Ήρθε η Φεράρι (ελπίζω!) των camera protector. Θυμίζω εφόρου ζωής εγγύηση άρα λογικά κάτι θα αξίζει…
Μήπως γνωρίζεις κατά την (λήψη φωτογραφιών όπως συμβαίνει στα iPhone 12 και μετά που εμφανίζεται η αντανάκλαση) με το protector εξαλειφτείτε η όχι ;
Δημοσίευση 31/01/2022 - 08:52
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες