Sent from my iPhone using Tapatalk
Δε μου επιτρέπει να κάνω εντιτ, οπότε:
Καλησπέρα και από εμένα. Πρώτη φορά με το 13 pro max δεν έχω ασχοληθεί με άλλες θήκες. Από τη πρώτη μέρα που το πήρα έως τώρα είμαι με caudabe sheath.
Ψάχνωντας να ανανεώσω την εμφάνιση, μιας και δε θα άλλαζα φέτος συσκευή, κατέληξα στη Caseology Nano Pop (έκδοση χωρίς υποστήριξη mag safe). Δεν χρησιμοποιώ αξεσουάρ με mag safe άρα τα 15 ευρώ διαφορά δεν φάνηκε να έχουν νόημα.
Σαν αίσθηση είναι λιγότερο bulky από τη sheath και αρκετά φθηνότερη 11,99 με ένα κουπόνι τη Black Friday. Επίσης είναι τρομερός ο συνδυασμός μπλε σκούρο, κίτρινο με το graphite. Τέλος είναι αρκετά ελαφρύτερη.
Ένα μειονέκτημα είναι πως γλιστράει και πιθανόν με το μέγεθος του κινητού να δυσκολεύει τη χρήση με το ένα χέρι.
Έχω την αίσθηση πως είναι μια πολύ καλή εναλλακτική της αυθεντικής silicon. Μένει να δούμε αντοχή στο χρόνο και πως ανταποκρίνεται σε δαχτυλιάς και λερώματα.
Ελπίζω να φανεί αντάξια και στη προστασία από πεσίματα, όποτε δεν είχα ιδιαίτερο άγχος. Με την caudabe έχει πέσει αρκετές φορές και δεν είχα κάποιο θέμα, μόνο στη μια περίπτωση έσπασε το tempered στη γωνία.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: Badass, 04/12/2022 - 18:24