Πάντως, ρε παιδιά η δερμάτινη θήκη της Apple θέλει πολύ προσοχή στο εξής. Χθες ήμουν με έναν φίλο για καφέ. Κάποια στιγμή του έπεσε το τηλέφωνο την ώρα που θα φεύγαμε από το ύψος της τσέπης του παντελονιού. Το τηλέφωνο δεν έπεσε με πολύ ορμή, αλλά προσέκρουσε στο έδαφος με την πάνω δεξιά γωνία από την επιφάνεια της οθόνης. Φυσιολογικά δεν έπρεπε να πάθει τίποτα το κινητό, αλλά η θήκη θα έκανε σημάδι στο δέρμα. Και όμως παιδιά, βγήκε το κινητό από τη θήκη στην πάνω δεξιά πλευρά και χτύπησε στο έδαφος κάνοντας ένα σημαδάκια στο πλαίσιο. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, αλλά η θήκη μπναινοβγαίνει πολύ εύκολα, γιατί λόγω απουσίας καμπυλωτού πλαισίιου, η θήκη δεν μπορεί να αγκαλιάσει το σασί του τηλεφώνου όπως παλιά. Για αυτό προσέξτε όσοι έχετε δερμάτινη θήκη της μαμάς εταιρίας. Για σιλικόνη, δεν ξέρω…
Παραδόξως αν και όσες σιλικόνης δοκίμασα στο 12 Pro Max ήταν αντίστοιχα χαλαρές όσο και της δερμάτινης που περιγράφεις, το καλοκαίρι που έφαγε η συσκευή μια τρελή σαβούρα σε ασφαλτόδρομο με έντονη κατηφορική κλίση, δεν ξέρω πώς ακριβώς, αλλά το κινητό δεν έπαθε τίποτα.
Μάλλον είχα άγιο
Πολλές φορές, με την ίδια ακριβώς θήκη, είχε τύχει να χρειαστεί να ξαναπιέσω το κινητό για να κουμπώσει καλά.
Είχα βάλει και ανάρτηση εδώ τότε, γιατί μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση.
Φωτό εδώ: