Nillkin, Spigen στο Skroutz.
Ευχαριστω. Ειναι ευκολες αυτες στην τοποθετηση λες ή θα χρειαστει να παω σε μαγαζι να την βαλουν σωστα;
Δημοσίευση 08/08/2022 - 10:30
Nillkin, Spigen στο Skroutz.
Δημοσίευση 12/08/2022 - 15:18
Δημοσίευση 12/08/2022 - 23:49
Δημοσίευση 13/08/2022 - 12:10
Δημοσίευση 13/08/2022 - 13:48
Δημοσίευση 14/08/2022 - 08:35
Ευχαριστώ πολύ. Τα μωρομάντηλα που έχουν 99% νερό κάνουν;Απλό πανάκι μικροϊνών, νοτισμένο με χλιαρό νερό σε σαπουνόνερο και ήπιες κινήσεις, όχι βαρύ τρίψιμο.
Δημοσίευση 16/08/2022 - 11:49
Δημοσίευση 20/08/2022 - 16:48
Δημοσίευση 20/08/2022 - 18:02
Βάζοντας την θήκη της quad lock στο 11pro μου, βλέπω ότι μου σηκώνει (ξεκολλάει) το τζαμάκι της torras (μάλλον) που έχω.
Μήπως ξέρετε ποιο τζαμάκι να βάλω που να μην το ξεκολλάει η θήκη κάθε φορά που θα μπαίνει η θα βγαίνει ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 20/08/2022 - 22:11
Σε ευχαριστω πολύ.
Δημοσίευση 20/08/2022 - 23:43
Υποθετω οτι εχεις της Torras καποιο edge to edge case friendly τζαμακι,τουτεστιν γυαλι απο ακρη σε ακρη μεν αλλα φιλικο με τις περισσοτερες θηκες, οχι ομως με τη δικια σου.Ο τυπος γυαλιου που σου εδειξα ειναι συμβατος με το 99.5% των θηκων.
Τωρα πως θα δεις τη διαφορα.Αν το ανασηκωσεις θα δεις ενα λεπτο στεφανι περιμετρικα συνηθως μαυρου χρωματος. Αν ξερεις ποια ακριβως προστασια αγορασες φαινεται και απο τις φωτο.Αυτη ηταν ?
Γενικα υπαρχουν η μαλλον υπηρχαν 3 ειδων γυαλια, αυτα που επιαναν σχεδον ολη την οθονη, αυτα που επιαναν ολη την οθονη αλλα κατα τι λιγοτερο ωστε να ταιριαζουν με πιο πολλες θηκες και τελος αυτα που επιαναν αρκετα λιγοτερη οθονη και δεν ειχαν θεματα συμβατοτητας.Απο αυτα που λες η δικια σου θηκη εχει συμβατοτητα μονο με τον τριτο τυπο γυαλιου (πιθανο και με καποια γυαλια της δευτερης κατηγοριας αλλα δεν εισαι για δοκιμες τωρα)
Δημοσίευση 21/08/2022 - 12:11
Συγγνώμη που σε ταλαίπωρω.Υποθετω οτι εχεις της Torras καποιο edge to edge case friendly τζαμακι,τουτεστιν γυαλι απο ακρη σε ακρη μεν αλλα φιλικο με τις περισσοτερες θηκες, οχι ομως με τη δικια σου.Ο τυπος γυαλιου που σου εδειξα ειναι συμβατος με το 99.5% των θηκων.
Τωρα πως θα δεις τη διαφορα.Αν το ανασηκωσεις θα δεις ενα λεπτο στεφανι περιμετρικα συνηθως μαυρου χρωματος. Αν ξερεις ποια ακριβως προστασια αγορασες φαινεται και απο τις φωτο.Αυτη ηταν ?
Γενικα υπαρχουν η μαλλον υπηρχαν 3 ειδων γυαλια, αυτα που επιαναν σχεδον ολη την οθονη, αυτα που επιαναν ολη την οθονη αλλα κατα τι λιγοτερο ωστε να ταιριαζουν με πιο πολλες θηκες και τελος αυτα που επιαναν αρκετα λιγοτερη οθονη και δεν ειχαν θεματα συμβατοτητας.Απο αυτα που λες η δικια σου θηκη εχει συμβατοτητα μονο με τον τριτο τυπο γυαλιου (πιθανο και με καποια γυαλια της δευτερης κατηγοριας αλλα δεν εισαι για δοκιμες τωρα)
Δημοσίευση 21/08/2022 - 23:04
Δημοσίευση 22/08/2022 - 07:49
Συγγνώμη που σε ταλαίπωρω.
Της klearlook είναι τελικά το τζαμί. Torras είναι η θήκη.
Από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει άλλη επιλογή αν θέλω να χρησιμοποιήσω την θήκη της quad lock παρά να αλλάξω τζαμάκι.
Σε ευχαριστω και πάλι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες