Ας έβγαζε και η apple μια λίγο πιο σκούρα καφέ από αυτή που έχει ... να μην με βάζει σε σκέψεις
Και της Apple σε 2-3 μήνες καφέ σκούρο θα γίνει.
Δημοσίευση 21/09/2022 - 17:11
Ας έβγαζε και η apple μια λίγο πιο σκούρα καφέ από αυτή που έχει ... να μην με βάζει σε σκέψεις
Και της Apple σε 2-3 μήνες καφέ σκούρο θα γίνει.
Δημοσίευση 21/09/2022 - 17:33
Ποια; Η Golden Brown?
Δεν είναι πολύ ανοιχτόχρωμη;
Δημοσίευση 21/09/2022 - 17:37
Για την NOMAD θυμαμαι αρκετα παραπονα για τα κουμπια που εχουν (στην sport εχουν βαλει διαφορετικα νομιζω).Ας πουν οσοι την εχουν αν εχουν παρατηρησει τιποτα.
Αυτό που αναφέρεις, βελτιώθηκε στην 13 σειρά.
Δημοσίευση 21/09/2022 - 18:41
Ποια; Η Golden Brown?
Δεν είναι πολύ ανοιχτόχρωμη;
Δημοσίευση 21/09/2022 - 21:25
Αυτό που αναφέρεις, βελτιώθηκε στην 13 σειρά.
απλα θυμηθηκα οτι κατι ειχα διαβασει και μαλιστα τωρα που το βρηκα μιλανε για το 13 αλλα και το 14.
I'm disappointed in Nomad's Modern Leather case this year. They literally didn't change a thing from the 2021 series and the buttons on my unit are even worse than last year's case. When I press the lock button, you can feel the button rubbing against the TPE and it feels terrible. I'm not sure why they didn't just copy the buttons and bottom cutouts from the Nomad Sport case lineup. That would have been great
I won’t be buying nomad case for iPhone again after last year. Buttons where terrible. When I emailed them they told me to push them out and bend them a little? Still v mushy to press. Never again.
Απο την αλλη τα βρισκω και λιγο υπερβολικα αυτα που γραφουν.
Δημοσίευση 21/09/2022 - 21:30
Μην πας για κανένα λόγο στη δερμάτινη της Apple.
Στα λεφτά της παίρνεις δέρμα και όχι συνθετικές φλοίδες.
Κάποια άλλη εισήγηση;
Δημοσίευση 21/09/2022 - 21:44
Πάντως να ξέρετε το νέο trend Αμερική (και συνάμα επίδειξη πλούτου) είναι να κυκλοφορείς με iphone χωρίς θήκη! Η πληροφορία κατέφθασε απευθείας από μόνιμο κάτοικο ΝΥ
Τελευταία επεξεργασία από: ElectTheDeaD, 21/09/2022 - 21:45
Δημοσίευση 21/09/2022 - 22:03
Ιδιαιτερο προβλημα στα κουμπια δεν ειχα ποτε με τις νομαντ ουτε στο 11 ουτε στο 12.
Αυτο που με "χαλουσε" ηταν που το δερμα ειναι μονο στην πλατη του κινητου κι οχι περιμετρικα.
Επιπλεον οι δικες μου οι θηκες ποτε δεν ηταν χρωματικα οπως στο σαιτ τους, δλδ σκουρυναν παρα πολυ. Σε αντιθεση πχ με τη θηκη της νομαντ που εχω στα airpods , οπου και καφε ωραιο εχει παραμεινει και η αισθηση του δερματος ειναι αριστουργημα.
Η νομαντ πλεον βγαζει δυο θηκες modern leather στο σαιτ της, την "απλη" και την πιο ακριβή κλασική Horween. Παλιά είχε μονο τη horween,
Από την apple είμαι ικανοποιημένος προς το παρον και κυρίως με το γεγονός πως υπαρχει πιο πολύ δερμα στη θηκη (στα πλαγια). Η αισθηση ειναι καλυτερη στην αφη΄με την εννοια οτι αγκαλιαζεις παντου δερμα , ενω στη νομαντ ειναι μονο στην πλατη.
Αξιζει τα 65 ευρώ η απλ θηκη; Δε νομιζω.
Η νόμαντ ειναι κόλλημα αν μπεις στο παιχνιδι της .Προσεχώς θα αγοράσω μια καφέ νομαντ ξανα, αλλα θελω να ειμαι βεβαιος οτι θα εχουν τη horween κι όχι την "απλή".
Δημοσίευση 22/09/2022 - 09:08
Λοιπόν θέλω την γνώμη σας. Σκέφτομαι να βαλω skin τύπου dbrand κλπ γιατι κ θήκη που ειχα στο 11pro έγιναν γρατζουνιές στο bezzel κ δεν θελω τα ιδια να γίνουν κ με το 13 προ. Εχει βάλει κανεις να μ πει την εμπειρία του
Τελευταία επεξεργασία από: zahos147, 22/09/2022 - 09:08
Δημοσίευση 22/09/2022 - 12:01
Andar από πού παραγγέλνουμε;
Δημοσίευση 22/09/2022 - 13:12
+25$ Fedex ! Θα μείνω με την Golden Brown για το 13 Pro Max !
Δημοσίευση 22/09/2022 - 17:28
+25$ Fedex ! Θα μείνω με την Golden Brown για το 13 Pro Max !
Έχεις την Golden Brown?
Μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτογραφία να δω πως γίνεται μετά από χρήση?
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες