Σχετικα πιστα αντιγραφα της σιλικονουχας apple σε διαφορα χρωματα. Ενδεικτικα για το Pro
Δημοσίευση 03/10/2021 - 13:59
Δημοσίευση 04/10/2021 - 15:43
Ναι, αν θες να πας σε φουλ αξιοποίηση του MagSafe μάλλον πρέπει να δεις αλλού.
Μόνο στην διάφανη της Apple μη πας..
Γιατί όχι της Apple; Τα ραγίσματα στις γωνίες απ' ότι είδα τα φτιάξανε πια...υπάρχει κάποιος άλλος λόγος εκτός της τιμής;
Δημοσίευση 04/10/2021 - 15:48
Εδώ είσαι.
https://www.amazon.c...t/dp/B09CRVQCH5
Μετά Caudabe, Spigen.
Το πλαϊνό που είναι TPU δεν αλλάζει χρώμα; Έχω δει διάφανη με σκληρό το πίσω και TPU στα πλάγια και νόμιζα ότι ήταν διχρωμία.....
Εκτός αν αλλάζουμε θήκη κάθε 5-6 μήνες....
Δημοσίευση 04/10/2021 - 16:33
Γιατί όχι της Apple; Τα ραγίσματα στις γωνίες απ' ότι είδα τα φτιάξανε πια...υπάρχει κάποιος άλλος λόγος εκτός της τιμής;
Δε ξέρω τι έκαναν φέτος, τα 2 προηγούμενα χρόνια όμως δεν ήταν και ο,τι καλύτερο.
Το πλαϊνό που είναι TPU δεν αλλάζει χρώμα; Έχω δει διάφανη με σκληρό το πίσω και TPU στα πλάγια και νόμιζα ότι ήταν διχρωμία.....
Εκτός αν αλλάζουμε θήκη κάθε 5-6 μήνες....
Αναλόγως ποιά θα πάρεις.
Της TORRAS που έχω απο τον περασμένο Νοέμβριο δεν έχει εμφανίσει κάτι.
Δημοσίευση 04/10/2021 - 16:50
Δημοσίευση 04/10/2021 - 17:46
Δε ξέρω τι έκαναν φέτος, τα 2 προηγούμενα χρόνια όμως δεν ήταν και ο,τι καλύτερο.
Αναλόγως ποιά θα πάρεις.
Της TORRAS που έχω απο τον περασμένο Νοέμβριο δεν έχει εμφανίσει κάτι.
Good to know.
Εγώ παρήγγειλε την Torras και την Apple....θα δω ποια θα βολευτώ και θα έχω για πιο πολύ στο κινητό.....
Δημοσίευση 06/10/2021 - 20:51
Έχει πιστεύεις την ιδια αισθηση; Το grip της σιλικόνης της apple είναι αψεγάδιαστο νομίζω.
Δημοσίευση 06/10/2021 - 21:15
Δημοσίευση 06/10/2021 - 22:54
Εγώ που πήρα την infinity για το 12 pro max, πέρασε τελωνείο αλλά χωρίς φόρο. Για αυτό και άργησε να έρθει, είχε κολλήσει στο τελωνείο καμία 15ριά μέρες. Βέβαια, αυτό συνέβη σε δύσκολη περίοδο για τα τελωνεία λόγω της COVID.
Δημοσίευση 06/10/2021 - 22:56
Έχει πιστεύεις την ιδια αισθηση; Το grip της σιλικόνης της apple είναι αψεγάδιαστο νομίζω.
διαβαζω καλα reviews και γενικα θεωρειται απο τα καλα κοπιαρισματα οχι οτι δεν μπορει να πεσεις στο ebay και σε παρομοια με λιγοτερα χρηματα.Αν την ειχα θα μπορουσα να πω με σιγουρια αλλα τωρα μονο απο οτι διαβαζω.Σιγουρα θα παραγγειλω καποια στιγμη ετσι απο περιεργεια, προς το παρον θα βολευτω με την αυθεντικη.
Οι θήκες της mous εφόσον γίνει αγορά από την ιστοσελίδα τους πληρώνουμε τελωνείο;
If you are in the EU, your order will not incur any further fees or taxes in addition to the total amount that you are charged at checkout. The cost of the product(s) and shipping includes any local duties.
Ετσι γραφουν στο σαιτ τους. Για περισσοτερες πληροφοριες τους στελνεις μειλ. Αγγλικη εταιρεια ειναι
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 06/10/2021 - 22:57
Δημοσίευση 06/10/2021 - 23:01
Ακριβώς, όπως τα γράφεις είναι. Τους είχα στείλει και εγώ mail και μου απάντησαν ότι αυτό που γράφουν στην ιστοσελίδα τους ισχύει στο ακέραιο. Μάλιστα, επειδή η πρώτη θήκη που μου έστειλαν ήταν ελαττωματική σε ένα σημείο, μου έστειλαν καινούργια ζητώντας μόνο μια φωτογραφία. Και φυσικά, μου είπαν ότι δεν θα πρέπει να μπω στον κόπο να στείλω την ελαττωματική πίσω. Άψογοι.
Δημοσίευση 07/10/2021 - 08:48
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 07/10/2021 - 08:49
Δημοσίευση 07/10/2021 - 16:00
Δημοσίευση 07/10/2021 - 17:32
Ξέρεις τι φοβάμαι μόνο; Πέρσι, η σκούρα μπλε με το camera module ήταν τελείως αταίριαστες αποχρώσεις μεταξύ τους γιατί η θήκη μώβιζε, ενώ το module πρασίνιζε.Την abyss blue εχω βαλει στο ματι αφου τσεκαρα οτι βιντεο κυκλοφορει γιατι ειναι η λιγοτερο φωτεινη μπλε που κυκλοφορει απο apple σε σχεση με την Βlue Jay παντα. Επισης αυτη που υπο γωνιες μπλεδιζει ελαφρως ειναι και η δερματινη midnight και δεν δειχνει ασχημα στο SB αν και μαυρη θεωρητικα (το αναφερουν σε ολα τα βιντεο σχεδον)
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 07/10/2021 - 17:33
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες