Έχει νόημα το χρώμα γιατί οποία θήκη και να βάλεις πάντα θα φαίνεται το πλαίσιο των καμερών. Το οποίο έχει χρώμα. Ως συνέπεια, δε ταιριάζουν όλα τα χρώματα με όλες τις θήκες.μα ότι και να βάλεις εκτός από την διαφανή δεν έχει νόημα το χρωμα, κ το ροζ να είχες πάλι αδιάφορο…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τα πρώτα iPhone 13 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 13/11/2021 - 12:52
Ad
Δημοσίευση 13/11/2021 - 12:55
Καλά το τερμάτισες τώραΈχει νόημα το χρώμα γιατί οποία θήκη και να βάλεις πάντα θα φαίνεται το πλαίσιο των καμερών. Το οποίο έχει χρώμα. Ως συνέπεια, δε ταιριάζουν όλα τα χρώματα με όλες τις θήκες.
Δημοσίευση 13/11/2021 - 13:19
Άντε, και στα δικά σας οι ανυπόμονες/οι.
Μεγεια Νικο, καλες φωτο!!
Δημοσίευση 13/11/2021 - 14:53
εχεις δεν έχεις, πρέπει να του βγάλεις ελάττωμα εσυ .Καλησπέρα σας!
Κάτι που έχω παρατηρήσει, είναι πως σα να γεμίζει πιο εύκολα δαχτυλιές το 13 Pro Max μου.
Θυμάμαι πως με κάθε νέα συσκευή, για κάποιο καιρό περνάω μια περίοδο ευτυχίας, καθώς η οθόνη είναι πιο grippy και γεμίζει πολύ πιο δύσκολα δαχτυλιές.
Με τη συγκεκριμένη συσκευή παρατήρησα πως ήδη από day 1 ήθελε πολύ συχνά καθάρισμα.
Είναι η ιδέα μου ή το έχετε παρατηρήσει κι εσείς;
Εγώ πάντως δεν παρατήρησα διαφορά.
Δημοσίευση 13/11/2021 - 15:14
Πάρε ένα να κάνεις τη δουλειά σου (δεν υπάρχουν καλές επιλογές εδώ) και επένδυσε μετά σε κάτι καλύτερο.
FLOLAB, TORRAS. Το 2ο έχει οδηγό μέσα που απλά το τοποθετείς.
Δεν παίζει να το βάλεις λάθος.
Με γειά. Χρωματάρες είναι και τα 2.
Εγω πηρα torras και την εβαλα λαθος παρα τον οδηγο και μου εμειναν 2-3 μικροφουσκαλες. Εχω αλλο ενα τζαμακι. Να παω σε καταστημα να μου την βαλουν τελεια με το εργαλειο; Αν παω σε istorm με δικο μου τζαμακι στο βαζουν;
Δημοσίευση 13/11/2021 - 20:11
Ο οδηγός είναι για το κεντράρισμα, όπου και ο περισσότερος κόσμος έχει θέμα.
Θέλει καλό καθάρισμα απλά στην αρχή.
Επίσης μια καλή λυση είναι στο μπάνιο σου, όπου βοηθάει η υγρασία για την αποφυγή σκόνης.
Δε ξέρω αν θα στο αναλάβουν στην iStorm.
Δημοσίευση 13/11/2021 - 23:03
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: Karanir, 13/11/2021 - 23:04
Δημοσίευση 14/11/2021 - 11:01
καλημερα,Νικο σε σχέση με το iPhone 12 Pro Max που είχες , τι άποψη έχεις για τις κάμερες του 13;Εχω μείνει απογοητευμένος με το smartHDR , αρκετές φωτογραφίες είναι σα να ‘χω βάλει φίλτρο.Στο γραφείο όμως έμεινε..
Απο αύριο τώρα.
Δημοσίευση 14/11/2021 - 11:49
Χαχαχαχα, μπορεί να είναι η ιδέα μουεχεις δεν έχεις, πρέπει να του βγάλεις ελάττωμα εσυ .
Εγώ πάντως δεν παρατήρησα διαφορά.
Δημοσίευση 14/11/2021 - 16:21
Sonia τσέκαρε 4mm στην οθόνη [δεξιά και προς τα κάτω]
σου βγάζει μήπως κύκλους πορτοκάλι σκούρο?
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 14/11/2021 - 17:42
Χμ όχι δε βλέπω κάτι τέτοιο, η αλήθεια είναι πως έχω διαβάσει σχετικά post που αφορούν αυτό το σοβαρό πρόβλημα, αλλά η δική μου συσκευή - ευτυχώς - δε το έχει...Sonia τσέκαρε 4mm στην οθόνη [δεξιά και προς τα κάτω]
σου βγάζει μήπως κύκλους πορτοκάλι σκούρο?
Δημοσίευση 15/11/2021 - 05:52
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί τρέχουν συνέχεια από πίσω το Google maps και η εύρεση ;
Τελευταία επεξεργασία από: soki7, 15/11/2021 - 06:01
Δημοσίευση 15/11/2021 - 11:19
να γραψω και εγω τις πρωτες εντυπωσεις μου μετα απο 11 μερες με το 13pro,για το θεμα μπαταριας!!
καταρχην ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος,και εξηγω..
η χρηση που κανω στα κινητα εδω και χρονια ειναι η ιδια,ιδιες εφαρογες και ιδιοι χρονοι οθονης..(που δεν μ ενδιαφερουν κιολας)
Επειδη δουλευω απογευματα παντα το φορτιζω το μεσημερι στις 12 απο τον υπολογιστη μου..
φευγω παντα με 80% απ το σπιτι και επιστρεφω γυρω στις 10 μ ενα ποσοστο 60%
σ αυτες τις ωρες ,ειμαι μονιμα με δεδομενα,συγχρονισμος παντα με ρολοι garmin, 5 λογαριασμους mail να συγχρονιζουν, μηνυματα viber,messenger. και κανα 15 λεπτο σερφαρισμα!!
Στο σπιτι το σημα της wind...ανυπαρκτο... wifi μονιμα μεχρι την αλλη μερα, κανα διωρο σερφαρισμα tapatalk,forum,insta,facebook και το βραδυ σε πτηση ,αφου δεν εχει νοημα να το εχω ανοιχτο γιατι δεν εχει καθολου σημα!!
ε, την αλλη μερα στις 12 που θα το βαλω για φορτιση ειναι η μπαταρια στο 45% με 50%!!!
αυτα τα λιγα !!!!
Δημοσίευση 15/11/2021 - 17:09
Στο σπιτι το σημα της wind...ανυπαρκτο... wifi μονιμα μεχρι την αλλη μερα, κανα διωρο σερφαρισμα tapatalk,forum,insta,facebook και το βραδυ σε πτηση ,αφου δεν εχει νοημα να το εχω ανοιχτο γιατι δεν εχει καθολου σημα!!
ε, την αλλη μερα στις 12 που θα το βαλω για φορτιση ειναι η μπαταρια στο 45% με 50%!!!
δεν εχει WiFi Calling η Wind ?
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες