Ομιλία & δεδομένα ταυτόχρονα
Δημοσίευση 02/01/2022 - 19:01
Θα ήθελα να έχω την ώρα που μιλάω στο τηλέφωνο και δεδομένα για να ανοίξω κάποιες εφαρμογές η browser που χρειάζονται internet αυτό γίνεται όταν είσαι συνδεδεμένος σε wifi αλλά δε γίνεται όταν είμαι με τα δεδομένα του κινητού
το περίεργο είναι Ότι στο iPhone 13 της γυναίκας μου γίνεται αυτό το πράγμα ενώ έχουμε τις ίδιες ρυθμίσεις και οι δύο Cosmote μπορεί κάποιος να βοηθήσει τι μπορεί να φταίει?
Ad
Δημοσίευση 02/01/2022 - 19:27
Χαιρετώ την παρέα μετά από αρκετά χρόνια χωρίς iPhone επέστρεψα στο iOS αλλά έχω ένα θέμα δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
Θα ήθελα να έχω την ώρα που μιλάω στο τηλέφωνο και δεδομένα για να ανοίξω κάποιες εφαρμογές η browser που χρειάζονται internet αυτό γίνεται όταν είσαι συνδεδεμένος σε wifi αλλά δε γίνεται όταν είμαι με τα δεδομένα του κινητού
το περίεργο είναι Ότι στο iPhone 13 της γυναίκας μου γίνεται αυτό το πράγμα ενώ έχουμε τις ίδιες ρυθμίσεις και οι δύο Cosmote μπορεί κάποιος να βοηθήσει τι μπορεί να φταίει?
Τι εταιρία έχεις? αν έχεις cosmote Πρέπει να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία wifi calling
για να μπορείς να μιλάς μέσω 4g/5g
https://www.cosmote....fi_calling.html
Δημοσίευση 02/01/2022 - 19:35
Δημοσίευση 02/01/2022 - 21:35
Sent from never never land using Tapatalk
Δημοσίευση 02/01/2022 - 21:50
To VoLTE ονομάζεται έτσι από το Voice και το LTE (VoLTE). Ουσιαστικά σημαίνει Voice over LTE. Η υπηρεσία αυτή επιτρέπει να πραγματοποιούνται κλήσεις μέσω δεδομένων 4G/5G.
Τι όφελος έχουμε από μία κλήση που πραγματοποιείται μέσω VoLTE:
Καλύτερη ποιότητα κλήσεων μέσω της υπηρεσίας VoLTE (HD Voice).
Πιο γρήγορη πραγματοποίηση κλήσεων μέσω της υπηρεσίας VoLTE.
Multitasking κλήση και δεδομένα. Όσο πραγματοποιούμε την κλήση μπορούμε ταυτόχρονα να έχουμε και 4G/5G δίκτυο στα δεδομένα μας για πλοήγηση στο internet ή άλλες διαδικτυακές λειτουργίες
Δημοσίευση 02/01/2022 - 21:52
Το VoLTE προσφέρει καλύτερη ποιότητα κλήσης αλλά νομίζω δεν επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα μια εφαρμογή internet. Δες αν είναι ενεργό ή όχι και δοκίμασε την αντίθετη επιλογή.
Επιτρέπει, αυτή είναι η λειτουργία του. VoLTE = Voice over LTE, οπότε το κινητό όταν είσαι σε κλήση μένει σε 4G και δεν "κλείνει" το Internet.
Δημοσίευση 03/01/2022 - 06:38
Τι εταιρία έχεις? αν έχεις cosmote Πρέπει να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία wifi calling
για να μπορείς να μιλάς μέσω 4g/5g
https://www.cosmote....fi_calling.html
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...
Ενεργοποιημενο το έχω κανονικά..και δεν έχει δεδομένα...
Εν τω μεταξύ στο iPhone 13 της γυναίκας μου είναι απενεργοποιημενη η επιλογή και έχει...
Δημοσίευση 03/01/2022 - 06:40
Το VoLTE προσφέρει καλύτερη ποιότητα κλήσης αλλά νομίζω δεν επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα μια εφαρμογή internet. Δες αν είναι ενεργό ή όχι και δοκίμασε την αντίθετη επιλογή.
Για το volte δεν βρίσκω επιλογή...
Δημοσίευση 03/01/2022 - 07:19
Για το volte δεν βρίσκω επιλογή...
Settings—>Data Plan—>Primary—>Voice & Data
αλλά μάλλον τα παιδιά πιο πάνω έχουν δίκιο και η σωστή επιλογή είναι στο on (που είναι προεπιλεγμένο).
Δημοσίευση 03/01/2022 - 08:18
Με την κάρτα του 13 έχω ίντερνετ κανονικά...
Έβαλα την δική μου στο 13αρι και δεν έχει...
Να σημειώσω ότι η δική μου είναι πολύ πιο καινούργια...
Δημοσίευση 03/01/2022 - 13:28
Volte όχι wifi calling..
Για να έχεις Volte στη COSMOTE Πρέπει να έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία wifi calling
Δημοσίευση 03/01/2022 - 13:55
Έχεις δίκιο..Για να έχεις Volte στη COSMOTE Πρέπει να έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία wifi calling
Είναι άκυρη η ονομασία μεν, αλλά Cosmote είναι αυτή, δεν περίμενα κάτι καλύτερο..
Δημοσίευση 03/01/2022 - 15:50
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 03/01/2022 - 16:36
Για να δούμε όταν πάω Αθήνα...ξεκολλησε?
Περίεργο
Δημοσίευση 03/01/2022 - 18:47
Δεν έχει δεδομένα την ώρα που μιλάω..
Συγνώμη που σας ζαλίζω αλλά μου φαίνεται πολύ κουλό όλο αυτό...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες