Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 16 | iPadOS 16

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2409 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1171   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.805 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/11/2022 - 15:50

Στη δική μου περίπτωση πάντως και οι δύο συσκευές είναι με Restore/Set Up As New.

Δεν δικαιολογείται πλέον αυτό το χάλι κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Απο τοτε που το λειτουργικο αρχισε να "γιγαντωνεται" και να φορτωνεται καλουδια αρχισαν και τα πιο συχνα προβληματα. Αν συνυπολογισουμε και την βιασυνη +προχειροτητα καταληγουμε στα πιο πανω φαινομενα.Τα ειχαμε επισημανει αυτα και μερικα χρονια πισω αν θυμαστε οι πιο παλιοι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1172   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/11/2022 - 16:13

Έτσι ακριβώς είναι.

Συνδυαστικά βέβαια με το Fragmentation των συσκευών που έχει έρθει κάμποσα χρόνια τώρα και στην Apple.

Πρέπει να αλλάξει το ετήσιο Release νέου λειτουργικού ακριβώς για τα παραπάνω.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1173   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2022 - 16:45

Μια καλή λύση για εμένα θα ήταν όπως έγινε με τα windows 10.δηλ να μην βγει άλλη έκδοση ios και σιγά σιγά να έρχονται νέα updates. Πάντως σε εμένα που έκανα restore από iphone 13 pro max 256 ios 15.7.1 σε iPhone 14 pro max 512 ios 16.1 χωρίς τις επιπλέον ρυθμίσεις {πχ always on} κτλ έχω καλύτερη αυτονομία και κανενα σοβαρό θέμα. Βέβαια να πω πως κάθε βράδυ πριν τη φόρτιση κλείνω κ ανοίγω τη συσκευή για να είναι {φρέσκια} την επόμενη μέρα....

#1174   Grisos

Grisos

iPH User

• 102 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 23/11/2022 - 16:50

Αυτό με την οθόνη το έπαθα και γω εχθές σε 13 pro. Δεν ανταποκρινόταν σε tap to wake. Κάτι άλλο που με έχει "ταλαιπωρήσει" αρκετά και έχει αρχίσει να γίνεται εκνευριστικό είναι το "Airpods found Moving With You". Υπάρχει κάποια λύση;

#1175   agpol07

agpol07

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 23/11/2022 - 18:01

Σήμερα βγάζοντας το τηλ (iPh 14 Pro) και πατώντας την οθόνη δεν ανταποκρινόταν καθόλου.

Η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν πως έχει κλείσει απο μόνο του ενώ είχα μπαταρία (περίπου 45%).

Κράτησα πατημένο το Power και απλά εν/ποιήθηκε η οθόνη, το τηλ δεν είχε κλείσει.

Μιλώντας στα καπάκια με τη γυναίκα, μου αναφέρει πως έπαθε ακριβώς το ίδιο χθές (iPh 13 Pro) και ξέχασε να μου το αναφέρει. Και τα δύο στην 16.1.

Εν ολίγοις, αν παρατηρήσετε το ίδιο μην αγχωθείτε. Είναι μια κατάσταση που συμβαίνει κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια τέτοια εποχή με τις νέες εκδόσεις.

Και καλώς ή κακώς, επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά πως αυτός ο ετήσιος κύκλος με νέες εκδόσεις πρέπει επιτέλους να αλλάξει. Είχαν φτάσει με το iOS 15 Μάιο μήνα να καταφέρουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα και να δώσουν έκδοση (15.5) που ήταν αυτή που έπρεπε να 'χε δοθεί τον Σεπτέμβριο με το αρχικό Release. Και φέτος κάπως έτσι θα πάει πάλι.

Και αν θέλουμε να το πάμε και λίιιιιιγο πιο πέρα, το ίδιο πρέπει να συμβεί και με τις συσκευές, κυρίως με τα iPhs. Στα δύο χρόνια η νέα κυκλοφορία (χαχαχα τι λεω και 'γω τώρα).

Sorry για το σεντόνι.

Δύο φορές το έχω πάθει με 14 pm set up as new, χωρίς επαναφορά backup κτλ, αφού προέρχομαι από android. Δε θυμάμαι σε ποια έκδοση ήμουν, πάντως όχι με beta που είμαι τώρα.
Btw τώρα που είπα beta, από την Παρασκευή που πέρασα τη β3, κανένα stutter. Αν και μέσα μου νιώθω θα επιστρέψει, γι αυτό δεν μιλάω τόσες μέρες. Όλα καλά μέχρι στιγμής.

#1176   dragonfighter

dragonfighter

iPH Member

• 218 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 23/11/2022 - 21:50

Ρε ‘σείς δεν έχω κολλήματα και θέματα που λέτε στο iOS 16.1.1. Τώρα είμαι με το 11αρι αλλά με φοβίζετε και δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω την συσκευασία του 14…

Τελευταία επεξεργασία από: dragonfighter, 23/11/2022 - 21:51

#1177   s0t0spower

s0t0spower

iPH Contributor

• 1.096 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 23/11/2022 - 22:20

Εγω αυτό με την οθόνη το έχω πάθει 2 φορές σε apple watch.

#1178   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.966 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 24/11/2022 - 07:47

Καλημέρα στην παρέα, επειδή δεν έχω πρόσβαση να ποστάρω στο App Store Deals, κατεβάστε το Shazam https://apps.apple.c...ery/id284993459 και σας δίνει προσφορά μαύρης Παρασκευής 4 μήνες δωρεάν  Music για τους νέους συνδρομητές ή 3 μήνες για υπάρχοντες που τους έχει λήξει η συνδρομή.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1179   droll

droll

iPH newbie

• 41 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 24/11/2022 - 10:21

Καλημέρα στην παρέα, επειδή δεν έχω πρόσβαση να ποστάρω στο App Store Deals, κατεβάστε το Shazam https://apps.apple.c...ery/id284993459 και σας δίνει προσφορά μαύρης Παρασκευής 4 μήνες δωρεάν  Music για τους νέους συνδρομητές ή 3 μήνες για υπάρχοντες που τους έχει λήξει η συνδρομή.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: droll, 24/11/2022 - 10:23

#1180   droll

droll

iPH newbie

• 41 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2022 - 10:44

Εγώ παιδιά με το 11 δεν έχω κανένα θέμα. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι πρόσφατα πείρα το apple watch και από τότε έχασα πάνω από το 25% της ημερήσιας μπαταρίας μου. Συσχετίχονται αυτά τα 2 ή είναι ιδέα μου;

Μάλιστα στην υγεία (αν έχει νόημα) ήταν 86% και μέσα σε 2 μέρες πήγε 84%. Είμουν ήδη στο 16.1.1 από την πρώτη μέρα που βγήκε.

Τελευταία επεξεργασία από: droll, 24/11/2022 - 10:45

#1181   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2022 - 11:39

Δεν επηρεάζει το AW την αυτονομία του τηλ.

Μόνο σαν ενεργή σύνδεση BT, που και πάλι 25% δεν δικαιολογείται.

LG8ISzO.gif

#1182   droll

droll

iPH newbie

• 41 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2022 - 12:00

Δεν επηρεάζει το AW την αυτονομία του τηλ.

Μόνο σαν ενεργή σύνδεση BT, που και πάλι 25% δεν δικαιολογείται.

Το BT το είχα ανοιχτό και προ AW. Και εμένα δεν μου φαίνεται λογικο να το επιρεάζει αλλά δεν βλέπω και κάποια άλλη εφαρμογή να έχει διαφορετική συμπεριφορά σε σχέση με παλαιώτερα. Γενικότερα ήταν απότομη η αλλαγή συμπεριφοράς του iphone. Να τα ρίξω και εγώ στο IOS; :D

#1183   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2022 - 12:25

Δες απο ρυθμίσεις στη μπαταρία αν βλέπεις κάποια περίεργη κατανάλωση.

Αλλά ναι, iOS εγγύηση πλέον στη παραγωγή τσουρεκιών.

LG8ISzO.gif

#1184   teolilio

teolilio

iPH User

• 157 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 26/11/2022 - 11:38

Καλημέρα στην παρέα,δεν μου έρχεται ειδοποίηση από την εφαρμογή email,τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω?

#1185   agpol07

agpol07

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 26/11/2022 - 12:33

Καλημέρα στην παρέα,δεν μου έρχεται ειδοποίηση από την εφαρμογή email,τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω?

Αν εννοείς από τη μαμά mail εφαρμογή, δεν έχει push. Τσεκάρει κάθε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και σε ειδοποιεί.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες