Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 16 | iPadOS 16

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2409 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1246   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/12/2022 - 10:52

Όταν συνδέονται πολλές συσκευές δεν μπορούν να κάνουν σωστή διαχείριση τους, εξού και το "μπουκώνουν".

Μόνη λύση είναι τότε Reboot που αναφέρθηκε πιο πάνω.

Γι' αυτό καλό είναι να επενδύσεις σε κάποιο άλλο.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1247   agpol07

agpol07

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 06/12/2022 - 11:32

Έδωσε update το SwiftKey μετά από ένα χρόνο. Κατάφερα και έκανα και login επιτέλους και μου τα έχει όλα από Android.
Άντε να δούμε...

#1248   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1.198 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/12/2022 - 11:36

Οι πάροχοι δίνουν modem-router , κάνει 2 δουλειές δηλαδή 1ον μιλάει με πόρτα παρόχου για να πάρει ip να βγεις στο διαδίκτυο και μετά είναι και router δηλαδή μοιράζουν και τοπικές ip στις συσκευές που έχουν συνδεδεμένες απευθείας επάνω τους για την διαχείρηση τοπικά πχ ο υπολογιστής να συνδέεται με τον εκτυπωτή σου στο ίδιο σπίτι . Αυτό για να γίνει έχουν μια επεξεργαστική δύναμη και μνήμη ώστε να καταγράφουν σε ένα «πίνακα» ποιες συσκευές έχει επάνω του και κάθε τόσο να στέλνει ένα σήμα για επιβεβαίωση ότι είναι «ξύπνιες».υποστηρίζουν πάνω κάτω ένα μέτριο σπίτι με δεδομένα 2000 με 7-8 συσκευές ( κάθε μια μια τοπική ip 192.168…)πάνω κάτω να δουλεύει τέλεια . Με την έλευση των έξυπνων συσκευών σε κάθε router πλέον συνδέονται πολλές παραπάνω συσκευές , κάθε μια από μια ip όποτε γέμιζει το πίνακι και με το router να στέλνει σήμα κάθε τόσο σήμα αν είναι ξύπνησε τόσες συσκευές φτάνουμε να …σέρνεται το μηχάνημα μετά από κάποια στιγμή και η μόνη λύση είναι η επανεκκίνηση ώστε να μηδενίσει στο router και να αρχίσει να γράφει λίστα ακο την αρχή με ενεργές συσκευές εκείνη την στιγμή . Μόνη λύση router aftermarket με μνήμη και επεξεργαστή ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει και αναλόγως μετά με τις συσκευες σου τροπολογία δικτύου κοιτάς αν θες και με mesh / OFDMA / beam forming

#1249   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3.451 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 06/12/2022 - 17:58

Έδωσε update το SwiftKey μετά από ένα χρόνο. Κατάφερα και έκανα και login επιτέλους και μου τα έχει όλα από Android.
Άντε να δούμε...

Προς το παρόν φαίνεται ότι τρέχει καλά το update, μακάρι να πάει καλά!!

Sent from my iPad using Tapatalk

#1250   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3.451 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2022 - 18:00

Οι πάροχοι δίνουν modem-router , κάνει 2 δουλειές δηλαδή 1ον μιλάει με πόρτα παρόχου για να πάρει ip να βγεις στο διαδίκτυο και μετά είναι και router δηλαδή μοιράζουν και τοπικές ip στις συσκευές που έχουν συνδεδεμένες απευθείας επάνω τους για την διαχείρηση τοπικά πχ ο υπολογιστής να συνδέεται με τον εκτυπωτή σου στο ίδιο σπίτι . Αυτό για να γίνει έχουν μια επεξεργαστική δύναμη και μνήμη ώστε να καταγράφουν σε ένα «πίνακα» ποιες συσκευές έχει επάνω του και κάθε τόσο να στέλνει ένα σήμα για επιβεβαίωση ότι είναι «ξύπνιες».υποστηρίζουν πάνω κάτω ένα μέτριο σπίτι με δεδομένα 2000 με 7-8 συσκευές ( κάθε μια μια τοπική ip 192.168…)πάνω κάτω να δουλεύει τέλεια . Με την έλευση των έξυπνων συσκευών σε κάθε router πλέον συνδέονται πολλές παραπάνω συσκευές , κάθε μια από μια ip όποτε γέμιζει το πίνακι και με το router να στέλνει σήμα κάθε τόσο σήμα αν είναι ξύπνησε τόσες συσκευές φτάνουμε να …σέρνεται το μηχάνημα μετά από κάποια στιγμή και η μόνη λύση είναι η επανεκκίνηση ώστε να μηδενίσει στο router και να αρχίσει να γράφει λίστα ακο την αρχή με ενεργές συσκευές εκείνη την στιγμή . Μόνη λύση router aftermarket με μνήμη και επεξεργαστή ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει και αναλόγως μετά με τις συσκευες σου τροπολογία δικτύου κοιτάς αν θες και με mesh / OFDMA / beam forming

Κατατοτιστικοτατος
Έχεις κάτι υπ όψιν σου σε λογικη τιμή
Έχω fiber 200 και τηλέφωνο πάνω στο modem
Σ ευχαριστώ

#1251   gianton

gianton

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 06/12/2022 - 18:21

Εγώ έχω βρει λύση με mesh Wi-Fi έχω ένα στο modem της Cosmote και τέσσερα περιφερειακά με 22 συσκευές πάνω τους. Όλα δουλεύουν άψογα σε 100αρα fiber.

#1252   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1.198 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2022 - 20:52

Κατατοτιστικοτατος
Σ ευχαριστώ

Και με αυτά κανείς δουλειά χωρίς να αλλάξεις router θα μπει το μετά το ρουτερ και θα σηκώσουν ολη την κίνηση

https://www.e-shop.g...ck-p-PER.613155

#1253   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3.451 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2022 - 21:18

Αν θέλω να αλλάξω και router για να μην έχω πολύ πράγμα, τι προτείνετε σε normal τιμή?
Sorry για τα off topic

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1254   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.966 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2022 - 21:19

Αν θέλω να αλλάξω και router για να μην έχω πολύ πράγμα, τι προτείνετε σε normal τιμή?
Sorry για τα off topic

FritzBox! με κλειστά μάτια! Έχω το 7530ΑΧ κάνα χρόνο τώρα σε fiber 200αρα ΟΤΕ και είναι πολύ σταθερό, παίρνεις και όλη τη ταχύτητα της γραμμής. Από παραμετροποίησης όρεξη να έχεις..

Τελευταία επεξεργασία από: billviper, 06/12/2022 - 21:20

#1255   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 06/12/2022 - 21:38

Sorry για τα off topic

Πάρε ένα tp-link modem/router γύρω στα 80 με 100 ευρώ και θα είσαι μια χαρά . Που να μπλεχτείς …..

Τελευταία επεξεργασία από: bagg21, 06/12/2022 - 21:39

#1256   teolilio

teolilio

iPH User

• 157 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2022 - 21:51

Καλησπέρα παιδιά,πέρασα σήμερα την 16.1.2 και στο messenger όταν ανοίγω μια συνομιλία κάνει σπασίματα,έχει κανείς παρόμοιο θέμα?

#1257   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2022 - 22:01

Καλησπέρα παιδιά,πέρασα σήμερα την 16.1.2 και στο messenger όταν ανοίγω μια συνομιλία κάνει σπασίματα,έχει κανείς παρόμοιο θέμα?

Και εμένα μου το κάνει σε όλες τις παραλλαγές του iOS 16 … θααα το φτιάξουν

#1258   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1.198 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2022 - 22:50

FritzBox! με κλειστά μάτια! Έχω το 7530ΑΧ κάνα χρόνο τώρα σε fiber 200αρα ΟΤΕ και είναι πολύ σταθερό, παίρνεις και όλη τη ταχύτητα της γραμμής. Από παραμετροποίησης όρεξη να έχεις..

Παρά πολύ καλό και σηκώνεις και τηλεφωνία από σχεδόν όλους τους παρόχους.εξαρτάται τι θες να κανείς ; Ποσά τετραγωνικά θες να καλύψεις , αν θες κάποιου είδους απόμακρυσμενη πρόσβαση. Αν θες και τηλεφωνία/ τηλεφωνικό κέντρο είναι πολύ καλη επιλογή το fritz

#1259   teolilio

teolilio

iPH User

• 157 μηνύματα

Δημοσίευση 06/12/2022 - 22:52

Εμένα πριν κάνω την ενημέρωση δεν μου το έκανε,αλλά όπως λες θααααα το φτιάξουν!

#1260   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 07/12/2022 - 11:04

Κατατοτιστικοτατος
Σ ευχαριστώ