live και η heic σε heic.Να ρωτήσω κάτι; Αν η φωτογραφία είναι Live σε ποια μορφή αποθηκεύεται στο Onedrive;
https://techcommunit...ve/ba-p/1953452
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: AvgoustisP, 11/12/2022 - 12:48.
Δημοσίευση 11/12/2022 - 12:44
live και η heic σε heic.Να ρωτήσω κάτι; Αν η φωτογραφία είναι Live σε ποια μορφή αποθηκεύεται στο Onedrive;
Τελευταία επεξεργασία από: AvgoustisP, 11/12/2022 - 12:48.
Δημοσίευση 11/12/2022 - 12:53
Ετσι ακριβως ειναι. Στραφηκα και εγω αλλου. Τα υπολοιπα που αναφερονται πιο πανω ειναι μπακαλιστικα που δεν εξυπηρετουν.
Δημοσίευση 11/12/2022 - 13:25
Ακριβώς όπως το πες, αυτά είναι μπακαλίστικες λύσεις. Πληρώνεις 10€ το μήνα iCloud+ και έχεις τις φωτός σου στο photos σε όλες της συσκευές όμορφα και ωραία.
Οι υπόλοιπες «λύσεις» να ανεβαίνουν εδώ κι εκεί σε 3rd party, να είναι ανεβασμένα σε κάποιο cloud και στη συσκευή ξεχωριστά, να σβήνεις το ένα και να μένει το άλλο, είναι ο ορισμός του μπακαλίστικου.
Σαν να έχεις Samsung ένα πράμα. Σβήνεις από Gallery και μένει ανεβασμένη η φωτό στο Google photos.
Ευχαριστώ δεν θα πάρω..!
Δημοσίευση 11/12/2022 - 16:07
Μα αυτό θέλουμε εμείς που έχουμε OneDrive. Να τη σβήνουμε από τη συσκευή και να μένει στο cloud. Προσωπικά θεωρώ τραγικό το να τη σβήνω από τη συσκευή μου και να τη σβήνει από το cloud.
Και έχω και όλη τη σουίτα του office μέσα στην τιμή των 50€/ 15 μήνες.
Δημοσίευση 11/12/2022 - 16:18
Δημοσίευση 11/12/2022 - 17:05
Ο λόγος είναι απλός. Έχω κινητο με χωρητικότητα 128gb. Μέσα έχω εφαρμογές οι οποίες είναι 60gb και τραγούδια 40gb. Δεν θέλω οι φωτογραφίες να πιάνουν καθόλου χώρο. Αλλά μου αρέσει να τραβάω παρά πολλές. Με την λύση της apple δεν με βολεύει. Διοτι εαν τραβήξω μέσα σε μια μέρα 100 φωτογραφίες και τις διαγράψω τις χάνω από παντού ενώ με το Onedrive ΔΕΝ χρειάζεται να τις έχω στο κινητο μου αλλά τις κρατάω στο cloud και είναι προσβάσιμες από παντού.Και το καταλαβαίνω.
Το ότι είναι μπακαλίστικο το να τις κανεις save to files στο iCloud Drive με 2 κλικ και delete δεν καταλαβαίνω, ενώ το να τις έχεις σε κινητό και oneDrive, μετά να σβήνεις από το κινητό και να μένουν στο onedrive είναι intuitive ξέρω γώ.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι μιλάμε για ακριβώς τον ίδιο μπακαλίστικο τρόπο, άσχετα αν αυτό βολεύει η όχι τον καθένα.
Δημοσίευση 11/12/2022 - 17:29
Ο λόγος είναι απλός. Έχω κινητο με χωρητικότητα 128gb. Μέσα έχω εφαρμογές οι οποίες είναι 60gb και τραγούδια 40gb. Δεν θέλω οι φωτογραφίες να πιάνουν καθόλου χώρο. Αλλά μου αρέσει να τραβάω παρά πολλές. Με την λύση της apple δεν με βολεύει. Διοτι εαν τραβήξω μέσα σε μια μέρα 100 φωτογραφίες και τις διαγράψω τις χάνω από παντού ενώ με το Onedrive ΔΕΝ χρειάζεται να τις έχω στο κινητο μου αλλά τις κρατάω στο cloud και είναι προσβάσιμες από παντού.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 11/12/2022 - 17:33
Ακριβώς όπως το πες, αυτά είναι μπακαλίστικες λύσεις. Πληρώνεις 10€ το μήνα iCloud+ και έχεις τις φωτός σου στο photos σε όλες της συσκευές όμορφα και ωραία.
Οι υπόλοιπες «λύσεις» να ανεβαίνουν εδώ κι εκεί σε 3rd party, να είναι ανεβασμένα σε κάποιο cloud και στη συσκευή ξεχωριστά, να σβήνεις το ένα και να μένει το άλλο, είναι ο ορισμός του μπακαλίστικου.
Σαν να έχεις Samsung ένα πράμα. Σβήνεις από Gallery και μένει ανεβασμένη η φωτό στο Google photos.
Ευχαριστώ δεν θα πάρω..!
Δημοσίευση 11/12/2022 - 19:35
Τελευταία επεξεργασία από: Giorgio2112, 11/12/2022 - 19:36.
Δημοσίευση 11/12/2022 - 20:29
Ότι βολεύει τον καθένα παιδιά . Δόξα τω θεό υπάρχουν πολλές επιλογές/ λύσεις ότι βολεύει τον καθένα. Δεν υπάρχει σωστό, λάθος , μπακαλίστικο ότι εξυπηρετεί τον καθένα ανάλογα με τα θέλω του
Δημοσίευση 11/12/2022 - 20:29
Εννοείται αυτό.Ότι βολεύει τον καθένα παιδιά . Δόξα τω θεό υπάρχουν πολλές επιλογές/ λύσεις ότι βολεύει τον καθένα. Δεν υπάρχει σωστό, λάθος , μπακαλίστικο ότι εξυπηρετεί τον καθένα ανάλογα με τα θέλω του
Δημοσίευση 11/12/2022 - 20:32
Δημοσίευση 11/12/2022 - 23:43
Ακριβώς, βέβαια τον μεγαλύτερο χώρο τον καταλαμβάνουν τα videos και αυτά είναι που σβήνω προσωπικά.
Όλα είναι θέμα προσωπικών απαιτήσεων. Εγώ έχω και υπολογιστές με Windows, οπότε χρειάζομαι κάτι multi platform. Το Onedrive είναι η καλύτερη λύση γιατί σου δίνει 6x1 TB + Offoce.
Τι εννοείς σου δίνει 6 Χ 1TB ? Με ποιο τρόπο έχεις 6ΤΒ στο OneDrive ? Έχω το Office 365 και μου δίνει μόνο 1ΤΒ (εκτός κι αν κάνω λάθος).
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Δημοσίευση 12/12/2022 - 01:20
Αναφέρεται στο Microsoft 365 Family.Τι εννοείς σου δίνει 6 Χ 1TB ? Με ποιο τρόπο έχεις 6ΤΒ στο OneDrive ? Έχω το Office 365 και μου δίνει μόνο 1ΤΒ (εκτός κι αν κάνω λάθος).
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Τελευταία επεξεργασία από: hrrsppzgl, 12/12/2022 - 01:21.
Δημοσίευση 12/12/2022 - 14:14
Μα αυτό θέλουμε εμείς που έχουμε OneDrive. Να τη σβήνουμε από τη συσκευή και να μένει στο cloud. Προσωπικά θεωρώ τραγικό το να τη σβήνω από τη συσκευή μου και να τη σβήνει από το cloud.
Από υπολογιστή γίνετε αυτό;;
ρωτάω γιατί από τον υπολογιστή ,από ένα εξωτερικό δίσκο που έχω κάποιες φωτογραφίες, ανέβασα στο OneDrive όλους τους φακέλους.'Ομως μου δημιούργησε ενα φακελο OneDrive στο σκληρο του υπολογιστη που είναι εκει οι φωτογραφίες και καταλαμβάνει χώρο,τις οποιες αν παω να σβήσω μου βγαζει μηνυμα οτι θα διαγραφουν και απο το cloud.
Πως μπορώ να το αποφύγω αυτό;; για να αδειάσω το χώρο του σκληρού;
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες