Αλλαγή μπαταρίας σε Apple Watch 5
Από
Lefty79
, 05/07/2022 18:14
6 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 05/07/2022 - 18:14
Καλησπέρα σε όλους.
Η μπαταρία στο ρολόι μου έχει πέσει παρά πολύ και χρειάζεται αντικατάσταση, αλλά έχω κάποιες ερωτησεις.
Πόσο κοστίζει, αν πρέπει να την κάνω σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα τύπου istorm και αν και μετά την αλλαγή η αδιαβροχοποίηση θα ισχύει όπως και τώρα
Ευχαριστώ
Η μπαταρία στο ρολόι μου έχει πέσει παρά πολύ και χρειάζεται αντικατάσταση, αλλά έχω κάποιες ερωτησεις.
Πόσο κοστίζει, αν πρέπει να την κάνω σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα τύπου istorm και αν και μετά την αλλαγή η αδιαβροχοποίηση θα ισχύει όπως και τώρα
Ευχαριστώ
Ad
Δημοσίευση 06/07/2022 - 08:54
Εννοείται είναι εκτός εγγύησης.
Μα είναι δυνατόν να μην αλλάζεται η μπαταρία σε τέτοια είδη; Η μπαταρία είναι αναλώσιμο.
Δηλαδή μόλις χαλάσει από φυσιολογική φθορά του χρόνου τι κάνουμε; Πετάμε το ρολόι που αγοράσαμε πριν δυο χρόνια 550€; 🤔
Μα είναι δυνατόν να μην αλλάζεται η μπαταρία σε τέτοια είδη; Η μπαταρία είναι αναλώσιμο.
Δηλαδή μόλις χαλάσει από φυσιολογική φθορά του χρόνου τι κάνουμε; Πετάμε το ρολόι που αγοράσαμε πριν δυο χρόνια 550€; 🤔
Δημοσίευση 06/07/2022 - 14:52
79% υγεία μπαταρίας αλλά δεν έχει να κάνει με αυτό.
Έχει να κάνει ότι οι κλέφτες μου είπαν ότι δεν αλλάζουν την μπαταρία αλλά δίνουν άλλο ρολόι με 405€ !!!! Μιλάμε για γέλια και για κλάμματα.
Ντροπή στους Έλληνες κλέφτες
Έχει να κάνει ότι οι κλέφτες μου είπαν ότι δεν αλλάζουν την μπαταρία αλλά δίνουν άλλο ρολόι με 405€ !!!! Μιλάμε για γέλια και για κλάμματα.
Ντροπή στους Έλληνες κλέφτες
Δημοσίευση 08/07/2022 - 10:21
Σίγουρα είναι καλύτερα τα πράγματα έξω, αλλά και στην Γερμανία για παράδειγμα θέλουν ένα κατοστάρικο για μπαταρία στο ρολόι.
Πιο ακριβή από κινητό και τόσο μικρή που θες δε θες θα πέσει σύντομα.
Ειδικά με άθληση έξω που από 1μιση μέρα αυτονομία πέφτεις σε λίγες ώρες, η διαφορά κάνει μπαμ από τον πρώτο χρόνο.
Πιο ακριβή από κινητό και τόσο μικρή που θες δε θες θα πέσει σύντομα.
Ειδικά με άθληση έξω που από 1μιση μέρα αυτονομία πέφτεις σε λίγες ώρες, η διαφορά κάνει μπαμ από τον πρώτο χρόνο.
Τελευταία επεξεργασία από: ElectTheDeaD, 08/07/2022 - 10:22.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες