Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος γιατί δεν μου περνάει τα έγραφα απο το wallet του iPhone στο wallet του ρολογιού.Έχω ενα 15pm και το watch το 10αρι 46mm. Να ενημερώσω ότι όταν είχα το 12 pm και το watch το 7αρι όλα ήταν τέλεια. Είχα μαζί με τής κάρτες μου και τα έγραφα του GovGr wallet σε όλα τα wallet είτε κινητού είτε σταθερού. Τώρα απο το 15αρι μαζι με το 10αρι εμφανίζει μόνο τής κάρτες στο ρολόι .Το wallet του κινητού λειτουργεί άψογα. Επίσης να αναφέρω ότι δεν μου μεταφέρει ούτε τα πάσα απο το village cinemas στο ρολόι όταν τα προσθέτω στο κινητό. Απο την Apple πού επικοινώνησα δεν μου είπαν κατι συγκεκριμένο. Ξέρει κανείς τι μπορεί να έχει γίνει. Το ρολόι το αποζευγαρωποιησα και το ζευγαρωποιησα ξανά ως set us new και πάλη τα ίδια. Να ξανά ενημερώσω ότι με το 12αρι pm μαζι με το 7αρι το ρολόι ολα ηταν κομπλέ και μία ακόμα λεπτομέρεια όταν τελειώνει τη φόρτισει στο ρολόι σταμάτησε να μου έρχεται ειδοποίηση στο κινητό οτι το Watch είναι πλήρως φορτισμένο. Σας ευχαριστώ για την οποία βοήθεια.
Τελευταία επεξεργασία από: spetreli64, 25/01/2025 - 10:08