Τόσο παίζουν στο insomnia.
Sent from my iPhone using Tapatalk
μιλησα με 2-3 ατομα μου ειπανε για τρελα παζαρια
Δημοσίευση 14/09/2022 - 17:26
Τόσο παίζουν στο insomnia.
Sent from my iPhone using Tapatalk
μιλησα με 2-3 ατομα μου ειπανε για τρελα παζαρια
Δημοσίευση 14/09/2022 - 17:43
Δυστυχώς αυτό δε το αποφεύγουμε. Όλη η αγορά έχει γίνει έτσι χρόνια τώρα. Προσωπικά δεν ενδίδω. Μία λογική τιμή (αγοράς ουσιαστικά) και όποιος θέλει.μιλησα με 2-3 ατομα μου ειπανε για τρελα παζαρια
Δημοσίευση 14/09/2022 - 17:43
Κακά τα ψέματα 900 ευρώ σε μεταχειρισμένα είναι πλέον πολλά χρήματα .
Δημοσίευση 14/09/2022 - 17:46
Δημοσίευση 14/09/2022 - 17:50
900€ αν κάνεις και δώσεις είναι καλά, χωρίς όμως σιγά μη δώσεις.
Αυτό κάνει ωραίο σουξέ
Δημοσίευση 14/09/2022 - 17:57
Για να δουμε εχω να δωσω και το 12pm της κοπελιας.. εχω αγωνα
Δημοσίευση 14/09/2022 - 17:59
Τώρα που το βλέπω κιόλας δόσεις με όμικρονΑυτό κάνει ωραίο σουξέ
Δημοσίευση 14/09/2022 - 18:53
Οι τιμές τώρα που ανακοινώθηκε / ξεκινάει το ΝΕΟ πέφτουν δραματικά , λόγω μεγαλύτερης προσφοράς, αλλα και από αρκετούς που θέλουν να το σκοτώσουν , για να αγοράσουν άμεσα το καινούργιο....Για να δουμε εχω να δωσω και το 12pm της κοπελιας.. εχω αγωνα
Δημοσίευση 14/09/2022 - 18:57
Δημοσίευση 14/09/2022 - 19:18
Δημοσίευση 14/09/2022 - 19:43
αυτό που ρωτάς δυστυχώς είναι υποκειμενικό. Εξαρτάται τις ανάγκες σου. Θέλεις μπαταρία ; Μενεος εκεί που είσαι ή πουλάς αυτό που έχεις και πας στο νέο 14. Σε ενδειαφέρει ΜΟΝΟ το βάρος και δεν σε νοιάζει εάν θα φορτίζεις 2 φορές την ημέρα πας στο mini.Καλησπέρα σε όλους. Με ενδιαφέρει να ακούσω τις γνώμες σας για το εξής. Είμαι κάτοχος iPhone 13 Pro Max 256GB. Δεν είχα ποτέ θέμα με το κινητό, όλα του τέλεια. Το μόνο μου θέμα είναι το βάρος του και πόσο με δυσκολεύει στην καθημερινή χρήση. Έχω διαβασει κι άλλα posts εδώ για ενοχλήσεις στους καρπούς κλπ.
Πριν ακόμα κυκλοφορήσει το 14, σκεφτόμουν να πάω σε 13 mini. Bold move, αλλά το έψηνα πολύ, και είδα ότι υπήρχαν και πολύ YouTubers με την ίδια σκέψη. Με την κυκλοφορία του 14 μπήκαν και άλλες παράμετροι στο παιχνίδι, όποτε η ερώτηση μου είναι η εξής. Εσείς τι από τα παρακάτω θα προτιμούσατε/επιλέγατε;
1. Αγορά iPhone 14 ως του ελαφρύτερου φετινού iPhone; Η διαφορά σε κάμερες και οθόνη δε με ενδιαφέρει τόσο.
2. Αγορά iPhone 13 mini, με όλα τα μειονεκτήματα του, γιατί έχει το απόλυτο form factor;
3. Να κάτσω στα αβγά μου με την κινητάρα που έχω ήδη; Ποιος χρειάζεται καρπούς άλλωστε;
Ευχαριστώωωω!
Δημοσίευση 14/09/2022 - 19:56
Καλησπέρα σε όλους. Με ενδιαφέρει να ακούσω τις γνώμες σας για το εξής. Είμαι κάτοχος iPhone 13 Pro Max 256GB. Δεν είχα ποτέ θέμα με το κινητό, όλα του τέλεια. Το μόνο μου θέμα είναι το βάρος του και πόσο με δυσκολεύει στην καθημερινή χρήση. Έχω διαβασει κι άλλα posts εδώ για ενοχλήσεις στους καρπούς κλπ.
Πριν ακόμα κυκλοφορήσει το 14, σκεφτόμουν να πάω σε 13 mini. Bold move, αλλά το έψηνα πολύ, και είδα ότι υπήρχαν και πολύ YouTubers με την ίδια σκέψη. Με την κυκλοφορία του 14 μπήκαν και άλλες παράμετροι στο παιχνίδι, όποτε η ερώτηση μου είναι η εξής. Εσείς τι από τα παρακάτω θα προτιμούσατε/επιλέγατε;
1. Αγορά iPhone 14 ως του ελαφρύτερου φετινού iPhone; Η διαφορά σε κάμερες και οθόνη δε με ενδιαφέρει τόσο.
2. Αγορά iPhone 13 mini, με όλα τα μειονεκτήματα του, γιατί έχει το απόλυτο form factor;
3. Να κάτσω στα αβγά μου με την κινητάρα που έχω ήδη; Ποιος χρειάζεται καρπούς άλλωστε;
Ευχαριστώωωω!
Επειδή ειμαι στην ιδια κατηγορια , θα παω στο μικρο προ.
Δημοσίευση 14/09/2022 - 20:04
Καλησπέρα σε όλους. Με ενδιαφέρει να ακούσω τις γνώμες σας για το εξής. Είμαι κάτοχος iPhone 13 Pro Max 256GB. Δεν είχα ποτέ θέμα με το κινητό, όλα του τέλεια. Το μόνο μου θέμα είναι το βάρος του και πόσο με δυσκολεύει στην καθημερινή χρήση. Έχω διαβασει κι άλλα posts εδώ για ενοχλήσεις στους καρπούς κλπ.
Ευχαριστώωωω!
Δημοσίευση 14/09/2022 - 20:04
Επειδή ειμαι στην ιδια κατηγορια , θα παω στο μικρο προ.
Δημοσίευση 14/09/2022 - 20:08
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη και μένα, αλλά οι φετινές τιμές καθιστούν απαγορευτική μια τέτοια κίνηση για μένα. Συν ότι αυτά που θα χάσω με τα μη pro μοντέλα δε μου είναι τόσο σημαντικά. Νομίζω ότι επειδή πέρυσι έκανα το κέφι μου και πήρα το Pro Max, φέτος μπορώ να είμαι πιο συγκρατημένος
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες