Και ένα "υπαρξιακό " πρόβλημα.. Αν με καλέσουν από Istorm αύριο, να πάρω από εκεί το PM 256 μαύρο ή να περιμένω από 15 μέρες έως 1 μήνα από amazon και 88€ φθηνότερα; Αν βέβαια ισχύσει η χαμηλότερη τιμή που μου έκαναν ως την αποστολή... Επειδή δεν μου έχει ξανα τύχει αναρωτιέμαι αν κατα την αποστολή από 1298€ με μεταφορικά που το δείχνει στην παραγγελία μου τώρα, το πάνε στα 1343με μεταφορικά που το έδειχνε πριν.. Και αυτό γιατί η τιμή της προπαραγγελίας που υποτίθεται ότι είναι δεσμευτική και δε θα ανέβει ήταν 1327€ + 16 μεταφορικά.Σκέφτομαι μήπως είναι τυράκι της Amazon για να μην ακυρώσω λόγω μεγάλης αναμονής.. Για 42€ διαφορά δεν περιμένω αλλά για 88€ το συζητάω ...Αν κάποιος έχει εμπειρία με κάτι αντίστοιχο ας μου δώσει τα φώτα του.
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον φίλο που σου επένδυσε παραπάνω. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου αλλάξουν την τιμή. Απλά ήσουν τυχερός όταν έκανες την παραγγελία. Επίσης, χρόνος παράδοσης μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή προς τα κάτω και με την καμία προς τα πάνω. Άρα, αξίζει για μερικές, λίγες μέρες να γλυτώσεις 88€. Κερδίζεις δυο καλές θήκες! Εγώ στη θέση σου θα περίμενα.