Αρχίζει να μπαίνει το απόθεμα....Παιδια καλο αυτο? Στοκαρουν λογικα τωρα τα καταστηματα
Οι τυχεροί να περιμένουν αύριο τηλέφωνο....
Οι επόμενοι τυχεροί μέσα Οκτωβρίου....
.
Δημοσίευση 21/09/2022 - 17:08
Αρχίζει να μπαίνει το απόθεμα....Παιδια καλο αυτο? Στοκαρουν λογικα τωρα τα καταστηματα
Δημοσίευση 21/09/2022 - 17:09
Βέβαια, άλλωστε φημίζεται η iStorm τόσα χρόνια για την αξιοπιστία των διαθεσιμοτήτων του site της.
Δημοσίευση 21/09/2022 - 17:37
Μη παίρνετε στα σοβαρά τι γράφει στο Site της η iStorm.
Και κυρίως μη το προχωρήσετε να πληρώσετε με κάρτα.
Τα τελευταία χρόνια έχει κλάψει κόσμος με αυτό, όπου τράβηξαν τα λεφτά και περίμεναν βδομάδες μετά να παραλάβουν γιατί "είναι λάθος του συστήματος και του Site. Θα το διορθώσουμε!"
Ε λοιπόν, ακόμα το φτιάχνουν.
Δημοσίευση 21/09/2022 - 17:46
Δημοσίευση 21/09/2022 - 18:23
Δημοσίευση 21/09/2022 - 18:51
Μια φορά είπα κι εγώ να το παραγγείλω από Amazon.de και μου φαίνεται θα το παραλάβω από τους τελευταίους.
Καλορίζικο σε όλους παιδιά και να το χαρείτε.
Δημοσίευση 21/09/2022 - 19:38
Δημοσίευση 21/09/2022 - 21:34
Εγώ θα το πάρω μέσω εταιρικής επιδότησης από Wind και κάτι μας είπαν σήμερα για δύσκολα τον Δεκέμβρη, πιο πιθανό τον Γενάρη... Ελπίζω να πέσουν έξω!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 21/09/2022 - 21:42
Δημοσίευση 21/09/2022 - 22:15
Καλησπέρα παιδιά.
Τηλέφωνο για παραλαβή από istorm για 14 pro 256 μαύρο.
Μου είπαν να κάνω κατάθεση και αύριο το διωχνουν.
Είχες βάλει τρόπο πληρωμής κατάθεση; Γιατί και σε άλλον πιο πάνω ζήτησαν κατάθεση για να φύγει. Ρωτάω γιατί όσες φορές πήρα από Istorm έβαλα πληρωμή και παραλαβή στο κατάστημα. Και έχω παραγγείλει το ίδιο .Ευχαριστώ
Δημοσίευση 21/09/2022 - 22:26
Και ένα "υπαρξιακό " πρόβλημα.. Αν με καλέσουν από Istorm αύριο, να πάρω από εκεί το PM 256 μαύρο ή να περιμένω από 15 μέρες έως 1 μήνα από amazon και 88€ φθηνότερα; Αν βέβαια ισχύσει η χαμηλότερη τιμή που μου έκαναν ως την αποστολή... Επειδή δεν μου έχει ξανα τύχει αναρωτιέμαι αν κατα την αποστολή από 1298€ με μεταφορικά που το δείχνει στην παραγγελία μου τώρα, το πάνε στα 1343με μεταφορικά που το έδειχνε πριν.. Και αυτό γιατί η τιμή της προπαραγγελίας που υποτίθεται ότι είναι δεσμευτική και δε θα ανέβει ήταν 1327€ + 16 μεταφορικά.Σκέφτομαι μήπως είναι τυράκι της Amazon για να μην ακυρώσω λόγω μεγάλης αναμονής.. Για 42€ διαφορά δεν περιμένω αλλά για 88€ το συζητάω ...Αν κάποιος έχει εμπειρία με κάτι αντίστοιχο ας μου δώσει τα φώτα του.
Δημοσίευση 21/09/2022 - 22:55
Και ένα "υπαρξιακό " πρόβλημα.. Αν με καλέσουν από Istorm αύριο, να πάρω από εκεί το PM 256 μαύρο ή να περιμένω από 15 μέρες έως 1 μήνα από amazon και 88€ φθηνότερα; Αν βέβαια ισχύσει η χαμηλότερη τιμή που μου έκαναν ως την αποστολή... Επειδή δεν μου έχει ξανα τύχει αναρωτιέμαι αν κατα την αποστολή από 1298€ με μεταφορικά που το δείχνει στην παραγγελία μου τώρα, το πάνε στα 1343με μεταφορικά που το έδειχνε πριν.. Και αυτό γιατί η τιμή της προπαραγγελίας που υποτίθεται ότι είναι δεσμευτική και δε θα ανέβει ήταν 1327€ + 16 μεταφορικά.Σκέφτομαι μήπως είναι τυράκι της Amazon για να μην ακυρώσω λόγω μεγάλης αναμονής.. Για 42€ διαφορά δεν περιμένω αλλά για 88€ το συζητάω ...Αν κάποιος έχει εμπειρία με κάτι αντίστοιχο ας μου δώσει τα φώτα του.
Καλησπέρα , λογικά παρήγγειλες την ώρα που είχε πέσει λίγο η τιμή στο amazon.it , όπως φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα.
Δεν υπάρχει περίπτωση από την στιγμή που η παραγγελία σου έγινε σε αυτή την τιμή να αλλάξει κοστολόγηση όταν σου τραβήξουν τα χρήματα. Επίσης τα μεταφορικά είναι στάνταρ. Μιλάμε για την Amazon...
Δημοσίευση 21/09/2022 - 23:34
Σήμερα τηλ από public, οι τύποι μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα.. για αγορά με τιμολόγιο και αποφορολογηση ζητάνε να προπληρώσω όλο το ποσο και μετά όταν το παραλάβω (άγνωστη ημερομηνία-αλλά σίγουρα από τους «πρωτους» λένε) θα μου επιστρέψουν τον ΦΠΑ ..
Δημοσίευση 22/09/2022 - 00:10
Δημοσίευση 22/09/2022 - 05:22
Νομίζω ότι φέτος δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τις παραλαβές.
Είχα βάλει προπαραγγελια από istorm την Δευτέρα και σήμερα με κάλεσαν για να παραλάβω Παρασκευή. Όποτε θεωρώ ότι θα παραλάβουμε όλοι γρήγορα.
Με το καλο ! Εμενα απο παρασκευη τιποτα
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες