Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Νέα μπαταρία για iPhone X

• Please log in to reply
12 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   hab

hab

iPH newbie

• 95 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 26/10/2022 - 18:58

Καλησπέρα παιδιά,

Έχει εμπειρία κάποιος από καλή μπαταρία για αντικατάσταση σε iPhone X;

Ξέρω πως η απάντηση είναι να κάνω την αλλαγή σε authorized service, όμως διότι αναγκάστηκα να ανοίξω το τηλέφωνο πριν λίγο καιρό (είχε ξεκουμπώσει ένα βύσμα κεραίας και δεν είχε καλό σήμα Wifi/Bluetooth/GPS), μου τα λένε λίγο περίεργα. Μου λένε πως από τη στιγμή που το έχω ανοίξει, και να κάνουν κάποια βλακεία και να το χαλάσουν αυτοί, τότε δε θα φέρουν καμία ευθύνη "γιατί το έχω ανοίξει". Δηλαδή "πατάει" κάποιο βύσμα στραβά ο τεχνικός τους και το χαλάει, και θα φταίω εγώ....

Οπότε με αυτό σαν δεδομένο, έχω "κρυώσει" λίγο και σκέφτομαι να την αλλάξω μόνος μου. Το θέμα όμως είναι τι μπαταρία να πάρω.... Ένας φίλος μου είχε βάλει από το iFixit σε ίδιο τηλέφωνο και μου είπε μακριά.

Έχει λοιπόν τοποθετήσει κάποιος μπαταρία εκτός aurorized service και να του έχει βγει καλή σε βάθος χρόνου;

Εκτός εάν ξέρετε κάποιον τρόπο να αγοράζω την αυθεντική μπαταρία από κάπου. Έχω σκεφτεί να τη ζητήσω από το authorized service, αλλά μάλλον δύσκολο το βλέπω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   ariadgr

ariadgr

iPH Member

• 210 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/10/2022 - 21:26

Η άρνηση αλλαγής μπαταρίας σε authorised είναι όταν έχεις αλλάξει μπαταρία με ιμιτασιόν. Όχι αν έχει ανοίξει οποτεδήποτε το τηλέφωνο.

Πήγαινέ το κανονικά, μην πιάσεις κουβέντα ότι το έχεις ανοίξει, πες απλά μια αλλαγή μπαταρίας θέλω και τέλος.

Και όχι, δεν πουλάνε την original για να τη βάλεις μόνος σου.

Τελευταία επεξεργασία από: ariadgr, 26/10/2022 - 21:27.

#3   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,603 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 26/10/2022 - 21:41

Καλησπέρα παιδιά,

Έχει εμπειρία κάποιος από καλή μπαταρία για αντικατάσταση σε iPhone X;

Ξέρω πως η απάντηση είναι να κάνω την αλλαγή σε authorized service, όμως διότι αναγκάστηκα να ανοίξω το τηλέφωνο πριν λίγο καιρό (είχε ξεκουμπώσει ένα βύσμα κεραίας και δεν είχε καλό σήμα Wifi/Bluetooth/GPS), μου τα λένε λίγο περίεργα. Μου λένε πως από τη στιγμή που το έχω ανοίξει, και να κάνουν κάποια βλακεία και να το χαλάσουν αυτοί, τότε δε θα φέρουν καμία ευθύνη "γιατί το έχω ανοίξει". Δηλαδή "πατάει" κάποιο βύσμα στραβά ο τεχνικός τους και το χαλάει, και θα φταίω εγώ....

Οπότε με αυτό σαν δεδομένο, έχω "κρυώσει" λίγο και σκέφτομαι να την αλλάξω μόνος μου. Το θέμα όμως είναι τι μπαταρία να πάρω.... Ένας φίλος μου είχε βάλει από το iFixit σε ίδιο τηλέφωνο και μου είπε μακριά.

Έχει λοιπόν τοποθετήσει κάποιος μπαταρία εκτός aurorized service και να του έχει βγει καλή σε βάθος χρόνου;

Εκτός εάν ξέρετε κάποιον τρόπο να αγοράζω την αυθεντική μπαταρία από κάπου. Έχω σκεφτεί να τη ζητήσω από το authorized service, αλλά μάλλον δύσκολο το βλέπω.

Αν δεν θες να πας στη λύση του iFixit, πας στη "τζόκερ" κατάσταση απο ebay/aliexpress κτλ.

Αυθεντική μόνο απο άλλη συσκευή που μπορεί να δίνει κάποιος για αντ/κά.

Για να είσαι σίγουρος, μιλάς με το εξουσιοδοτημένο που σε βολεύει.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#4   hab

hab

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2022 - 09:38

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Η άρνηση αλλαγής μπαταρίας σε authorised είναι όταν έχεις αλλάξει μπαταρία με ιμιτασιόν.

Προς αποφυγή παρεξήγησης, δεν έγραψα πως δεν το αναλαμβάνουν. Απλά σου λένε ότι δεν έχουν καμία ευθύνη άμα δεν δουλέψει μετά. Δηλαδή δεν έχουν και κανέναν ιδιαίτερο λόγο να προσέχουν και πολύ να το φτιάξουν σωστά, αφού ότι και να γίνει δεν θα φταίνε αυτοί.

Αυτό που μου ανέφεραν συγκεκριμένα είναι ότι έχει παρατηρηθεί ότι άμα τους πάνε ανοιγμένη συσκευή, πολλές φορές χαλάει η οθόνη όταν το ανοίγουν ( :huh:). Εγώ να σου πω την αλήθεια το μεταφράζω ότι βρίσκουν ευκαιρία να μην σε καλύψουν εάν κάνουν λάθος, και προφανώς η οθόνη είναι ένας λάθος που γίνεται σχετικά συχνά.

Αν δεν θες να πας στη λύση του iFixit, πας στη "τζόκερ" κατάσταση απο ebay/aliexpress κτλ.

Από το ψάξιμο που έκανα εχτές και εγώ στην iFixit καταλήγω.

https://forums.macru...ifixit.2331940/

Τι να πω, μπορεί να του έτυχε κάποια προβληματική του φίλου μου. Εχτές μου είπε πως δεν την αναγνώρισε ποτέ στο battery health και του έβγαζε από την αρχή "service". 

Σκέφτομαι μέχρι και να τους πω στο service να το πληρώσω κανονικά και να μου τα δώσουν να τα βάλω μόνος μου. Άμα είναι να χαλάσει, τουλάχιστον να το έχω κάνει μόνος μου. Δύσκολο πάντως το βλέπω να το δεχτούν :).

#5   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,603 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 27/10/2022 - 10:55

Καταρχάς δεν θα στη δώσουν στα εξουσιοδοτημένα. Η διαδικασία γίνεται μόνο απο αυτούς.

Απο 'κει και πέρα καλώς ή κακώς με τις Aftermarket όπως του iFixit μπορεί να γίνει η στραβή και να πέσεις σε ελαττωματική.

Το να μη εμφανίζει το Health δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα πάντως. Είναι πολλοί οι λόγοι και όχι απαραίτητα μόνος της μπαταρίας.

Η καλύτερη λύση για να βεβαιωθείς είναι να τρέξεις κάποιο Benchmark.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#6   Slacker

Slacker

Advanced Member

• 972 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 27/10/2022 - 10:57

Καλημέρα, Εάν θέλεις μπορώ να σου αλλάξω εγώ τη μπαταρία με πολύ αξιόπιστο ανταλλακτικό, εγγύηση κτλ. κτλ. 

#7   tsoupri

tsoupri

iPH Contributor

• 1,309 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 30/10/2022 - 15:50

Άλλαξα 27/9 σε iPhone X

Πολύ καλή μπαταρία μέχρι στιγμής αν και είμαι με 16.0.2 που δεν είναι και ότι καλύτερο για την μπαταρία με τα τόσα παράπονα που έχουν δημοσιευθεί.

Μετά από 4-5 μέρες αφού τοποθέτησα την καινούργια μπαταρία έστρωσε για τα καλά.

Πλέον είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ποσό μου κρατάει σύμφωνα με την χρήση που του κάνω.

Υγεία μπαταρίας σήμερα μετά από ένα μήνα: 100%

Αν θέλεις μπορώ να σου πω που έκανα την αντικατάσταση και το συγκεκριμένο κατάστημα το συνιστώ ανεπιφύλακτα στον καθένα μετά από την εμπειρία μου.

#8   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2,265 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 30/10/2022 - 15:59

Άλλαξα 27/9 σε iPhone X

Πολύ καλή μπαταρία μέχρι στιγμής αν και είμαι με 16.0.2 που δεν είναι και ότι καλύτερο για την μπαταρία με τα τόσα παράπονα που έχουν δημοσιευθεί.

Μετά από 4-5 μέρες αφού τοποθέτησα την καινούργια μπαταρία έστρωσε για τα καλά.

Πλέον είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ποσό μου κρατάει σύμφωνα με την χρήση που του κάνω.

Υγεία μπαταρίας σήμερα μετά από ένα μήνα: 100%

Αν θέλεις μπορώ να σου πω που έκανα την αντικατάσταση και το συγκεκριμένο κατάστημα το συνιστώ ανεπιφύλακτα στον καθένα μετά από την εμπειρία μου.

Για πες και το κόστος αν είναι εύκολο.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#9   tsoupri

tsoupri

iPH Contributor

• 1,309 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 30/10/2022 - 16:24

4019be626845c2d56993952e568f1d1a.jpg

#10   hab

hab

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2022 - 16:51

4019be626845c2d56993952e568f1d1a.jpg

Καλησπέρα φίλε μου, σε ευχαριστούμε για την απάντησή σου.

Εγώ έχω αποφασίσει να πάω στο κατάστημα του Slacker να κάνω την αλλαγή, και ελπίζω να είναι καλές οι μπαταρίες που έχει.

Γράψε που έκανες την αλλαγή. Σίγουρα τέτοιου είδους εμπειρίες βοηθάνε και άλλα παιδιά που θέλουν να αλλάξουν την μπαταρία τους, και για τον οποιοδήποτε λόγο δεν θέλουν να πάνε στο εξουσιοδοτημένο service. 

#11   Lounes

Lounes

iPH Member

• 305 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 30/10/2022 - 19:31

Στον slacker αβλεπει

#12   hercoulis

hercoulis

iPH newbie

• 75 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/11/2022 - 20:09

Σε κατάστημα με μεταχειρισμένα iphone μου είπανε πως από κάποιο μοντέλο και μετά (δε θυμάμαι xs ή 11) δεν φαίνεται το health με την αλλαγή μπαταρίας.

Φαντάζομαι στα εξουσιοδοτημένα δε θα ισχύει αυτό.

#13   hercoulis

hercoulis

iPH newbie

• 75 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/11/2022 - 20:49

Σε κατάστημα με μεταχειρισμένα iphone μου είπανε πως από κάποιο μοντέλο και μετά (δε θυμάμαι xs ή 11) δεν φαίνεται το health με την αλλαγή μπαταρίας.

Φαντάζομαι στα εξουσιοδοτημένα δε θα ισχύει αυτό.

edit: ΧR είναι το μοντέλο, μόλις διάβασα το μήνυμα του slacκer εδώ http://www.iphonehel...3304-iphone-xr-μπαταρία-πρόβλημα/

Τελευταία επεξεργασία από: hercoulis, 11/11/2022 - 20:50.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες